Geldik biz ama pek sevimli haberlerle geldiğimizi söyleyemem
Nst de problem yok ama yine suyumuz azalmış perşembe günü yine gel su azsa haftaya alırız bebeği dedi
Herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçti valiz,küvet,kova,biberon,şampuan,karyola,yatak,temizlik,halılar,mutfak temizliği aaaaaa diye bağırasım geldi
Bol su içip dinlenmem gerekmiş ve eşim hastaneden eve gelene kadar susmadı bıdı bıdı bıdı söyledi durdu ""bak yatacaksın,yormaycaksın,suyu bol içeceksin,sen durmazsın annen gibi,yemek te yapma,aman ha yat tamam mı" diye diye hastaneden sağlık ocagına kadar susmadı o konuştu ben şiştim
. Sağlık ocagında ki numara veren kızın yerine çaycı oturmuş numara veriyor ve demezmi"10 dakika kalmış öğle tatiline erken gelin,olmaz böyle" daha kim tutar beni"Ben kaçta geleceğimi biliyorum,hem on dakika var mecbur bakacaklar,hastaneden geliyorum anca " diye bir sert çıktım eşim kolumdan çekiyor beni sakin ol diyor.ilk önce doktor sonra eşim şişirdi beni kızda patladım.Arkadaş herkes kraldan kralcı olmuş sen ver çayını memur mu sandın oraya oturunca birde netten oyun oynuyor
Ayyy kızlar evi bir görseniz temizlik yapılacak diye herşeyi kattım karışırdım,pisliği ayrı karışıklıgı ayrı haftaya dogum olursa ne halt edeceğim ben