2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Çözdürmeden pişirilen yada kızartılan börekler daha lezzetli,daha çıtır olur arkidişler

Kadin bulamadik canim. anacigim calismasa gelir yapar da napsin o da calisiyo. Onun evi de benim kadar olmasa da kirli hamileligimden once onun evini de ben temizliyordum. Esime sinirlendim bu aksam bul birini yaptir bulamadik annemle biz dedim. Evin nesi var trtemiz iste dedi ben umudumu kestim boyle giderim doguma artik. Ne kaldi surda yarin 35 bitiyo carsamba 36. Haftaya gircem. Adamin tuzu kuru yatiyo yayila yayila survivor denen zikkimi izliyo. Buyuk ihtimalle dogumdan sonra annemlerde kalicam ben. Tabi annem emekliye ayrilmayi dusunuyo ayrilirsa. saldim cayira mevlam kayira... annem sakin ha is mis yapim deme Allah korusun ufacik bise dogumu baslatabilir dedi. Korkuyorum o yuzden. Hani gorunen isi yapsa ona da raziyim.bide buralarda halilar kalkiyo ya yazlik sergiler serilcek yerilere. Halilar yikanacak. Yikamaviyi cagirsam evkn icinden kaldirip almiyolar zaten toplayip hazirlanmasi lazim. Kanepenin altindan yatgin altindan ben cikaramam. Esimden soguyorum resmen bu aralar. Hep cok seviyorum derdim ya simdi diyorum sevilcek nesi var ki. anlayis yok yardimci olmuyo. Yaninda yatrken filan kolu bacagi degse rahatsiz olmaya basladim. Sevgim bitiyo galiba... gormezden geleyim susayim dedikce suyunu cikardi kendisi

Kızlar doğum sonrası ani gelen misafirler için dondurucuya neler hazırlayıp koyuyorsunuz yada koyacaksınız...
Hazirlayacak durumun var mi canim senin.. ben bi bulasik filan dizene kadr canm ckkiyo. Kasiklarim cok agriyo biraz ayakta durunca hazir aldiririz artik napalim

Giyermiyim hic beyazmeyaz canim bi kac gundur hakkaten sicak zaten terlik giyiyorum. Esim de hala nesi var evin diyo. Valla karincalar basacak az kaldi. Nasil rahat bi insan ya. Bu benim ayagima yapisanlar onun ayagina yapismiyo galiba. Bide duramaz sonunda nasilsa yapar die benden bekliyo olabilir. Diyorum zaman az kaldi isleri bi yoluna koyalim duzenlemeleri yapalim bebis gelmeden diye cok var daha acele etme dIyo. Zaman gectikce agirlastigimin halsizlestigimin farkinda bile deil arti dunden beri araba degistirmeyi kafaya koydu ankaraya gidcekmis araba almaya gezecekmis falan filan. Bana anlatiyo bide. Sende azcik akil olsa bu durumda beni yalniz birakip 3 5 gun de olsa oyle keyfi gezmeleri dusunmezsin dedim. Yalniz kalma annenlerde kal nolur nolmaz dedi..... yorumsuz artikk

Günaydın hanımlar :) Ayy bende 4te mide bulantısı ile yataktan fırladım.normalde fil gibi yatakta dönemez ağır ağır kalkarken gece ok gibi fırladım yataktan az dursam olanlar olacaktı.sanırım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor birde geç saatte çorba içmiştim.demekki neymiş geç saatte birseyler yememek lazımmış
Birazdan çıkıp hastaneye gideceğiz bakalım fıstık kızımız büyümüş mü ? Görüşmek üzere

Güzel haberlerle gel canım

GÜNAYDIN dün misafirim vardı sıcağı Sıcağına farketmedim kendimi enerjik hissettim ancak geceden belli dövülmüş et gibiyim ayakta duramıyorum hatta gece wc yürüyemedim eşim uyandı götürdü beni kendimi hiç bu kadar yorgun hissetmedim bugün full dinlenmek istiyorum kötüyüm baya ağırlaştım

Dikkat et canım yorma kendini karnında da küçük bir misafir var unutma

Oldu canımmmm ne akıllılarmış öyle bakim onlar
zaten ben peşin peşin söyledim ilk 3 ay kimse benden yemek hizmet beklemesin diye inşallah anlamışlardır

Tabi tabi sen yap nede olsa gelenin ardı arkası kesilmeyecek. hatta alt komşunun buzluguna at iki üç kap
inan ki ancak baş ederim benim oğlan kv nin 40. torunu artık var gerisini sen düşün

pişirip mi koyucaksınız bi de şey dicem mesela ne kadar önceden çözdürmek gerekir onları
buzunu çözdürmeden pişirince çok daha güzel olduğunu duymuştum canım aklında bulunsun.. ama ben hep pişirip koydum ikram edeceğim gün de sabahtan çıkarıp buzunu çözdürdüm, misafirlerim gelince de 5 dk fırında ısıttım miss gibi oldu :)

kızlar bi de bu bebeğin eşyalarını koyucağınız hastane çantasını yıkadınız mı
ben yıkadım çantayı sonuçta onda da tekstil tozu vardır illaki..

bu halde ne misafirliğine gelmişler canım niye yoruyorsun kendini bak artık son haftan neredeyse

canım çok geçmiş olsun bu durumda ilaç verirlermi bilmiyorum ama doğal yollardan atlatmaya bak, bol sıvı tüket istirahat et, tavuk suyuna çorba çok iyi gelir diye biliyorum bunları bir dene. bir de buraya bak istersen http://www.hamileportal.com/hamilelikte_grip.html

Ah be canım yaaa... Senin işin de hepden zormuş. Eşinede pes yani taş olsa çatlar ayol.bi komşun falan olsa ondan rica edersin en azından halıları toplamayı.off,çok zor ya.annende şurda doğuma kalmış kaç haftan,daha ne zaman olcak emekliyi?vermişmi dilekçesini?vermemişse yetişmez senin doğuma muhtemelen.senin temizliğin bana dert oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…