- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
Gecmis olsun canim gozun aydin.. tez zamanda yaninda olsunlar insallah..Arkadaslar ben dun saat 9da dogdum atesim çıktığı icin erken aldilar kuzularimda anne gozetiminde olan kuvoz kisminda annem yanlarinda malum dikislerden dolayi ben bakamadimdarisi tum hamile arkadaşlarımın basina
gözün aydın canım hayırlı olsun,inşallah yavrularını en kısa zamanda yanına alırsın ve sağlıkla büyütürsünArkadaslar ben dun saat 9da dogdum atesim çıktığı icin erken aldilar kuzularimda anne gozetiminde olan kuvoz kisminda annem yanlarinda malum dikislerden dolayi ben bakamadimdarisi tum hamile arkadaşlarımın basina
Yaşasın kötülük diyorsun yani
Evet canım oraları hep biliyorum onun yukarısında da benim görümcem oturuyor biz önceden aydostaydık aşağı indik bende pek memun değilm komşularımdan ikitane var anlaştığm biri çalışyor diğerinede arada bir gidiyorum insan yakın çevresini arıyor allhım bizi iyilerle karşılaştırsın canım ben çalışmıyorum canım evdeyim pek bi yerede gitmiyorum işte görümcelr var benim ailem hep kayseride yardıma ihtiyacın olursa gelirm burda biz birbirmzi anlıyoruz ama başkaları anlamıyor rabbim yardımçmz olsunBayağı öğrendim gerçide muhiti,öyle cami-sokak adı vs o kadar detay bilmiyorum.tek bildiğim molla gürani camii var bize yakın.tanıdığım kimsede yok burda,insanlarda bi garip.bir yıl olacak ayda yılda bir kapımı çalan tek bi komşum var,diğerlerinde ne selam var ne sabahpişmanım buralara taşındığıma açıkcası,eski mahallemi çok özlüyorum ben de memnun oldum,teşekkür ederim.çalışıyomusun sen?
Çok üzüldüm canımofff bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden
Gözün aydın canım ,sağlıkla mutlulukla büyüt evlatlarınıArkadaslar ben dun saat 9da dogdum atesim çıktığı icin erken aldilar kuzularimda anne gozetiminde olan kuvoz kisminda annem yanlarinda malum dikislerden dolayi ben bakamadimdarisi tum hamile arkadaşlarımın basina
Rabbim Hayırlı evlat kilsin. Analı babalı büyütsün yavrularını canımArkadaslar ben dun saat 9da dogdum atesim çıktığı icin erken aldilar kuzularimda anne gozetiminde olan kuvoz kisminda annem yanlarinda malum dikislerden dolayi ben bakamadimdarisi tum hamile arkadaşlarımın basina
Aynen canim dun benimde hiic beklemedigim insanlar bile aradi mesaj atti anneler guumu kutladi. babam annem bide esimin dayisinin kizi hediye almislar. Babam cok sasirtti beni tisort almis dogumdan sonra giyersin artik benim hamile kiyafetine filan kafam sarmaz dedi. Adama oyle bi sarildim optum ki neye ugradigini sasirdiMerhaba güzel annelerbugün öyle çok anneler günü kutlaması ve mesajlar aldım ki anlatamam.Sabahın 7sinden beri dışarıda işlerimizi hallettik ama ben tek kelime ile BİTTİM ve eşimin yanıda aldım bu tebrikleri.Ama eşimden hala TIK yok.Zaten beklentim yoktu ama olsa hiç fena olmazdı
Hepinizin anneler günü kutlu olsun seneye evlatlarımızı koklayarak kutlamak dileği ile.....
bencede canm ben becerebilsem onculugu ustlenecem de anlamam ki cokGünaydın dostlar bir grup kursak ne güzel olur
Cnim babalar gununde istemesek de mutlu edecez adamlari... bebeleri alacaklar kucaklarina daha ne istesinler ki
Safiz saaaffYaşasın kötülük diyorsun yaniDün buraya mesajı yazdıktan 1 saat sonra yattık güzel bir çift güzel söz söyledi de mutlu uyudum.Geçen sene babalar gününde pantolon ve spor ayakkabı almıştım ve ben yine bir çift güzel söze kanmıştım.saf mıyım neyim ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?