• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

20150510_112645.jpg esimin kuzeninden Anneler gunu hediyem kizlar :KK36:

canim cok gecmis olsun gozun aydin. . insallah kuzularin en kisa zamanda toparlar yanina gelir. Sende kendine iyi bak kuzular ciktiktan sonra sana ihtiyaclari olacak .

Arkadaslar ben dun saat 9da dogdum atesim çıktığı icin erken aldilar kuzularimda anne gozetiminde olan kuvoz kisminda annem yanlarinda malum dikislerden dolayi ben bakamadim:KK43:darisi tum hamile arkadaşlarımın basina

Arkadaslar ben dun saat 9da dogdum atesim çıktığı icin erken aldilar kuzularimda anne gozetiminde olan kuvoz kisminda annem yanlarinda malum dikislerden dolayi ben bakamadim:KK43:darisi tum hamile arkadaşlarımın basina
Cnm insallah tez zamanda bebislerini yanina alirsin..

inşallah en kısa zamanda yanına gelirler canım toparlayıp

O camiiyi bilmiyorum ben,yeni taşındık buralara.hamile kalıncada öyle çok detaylı öğrenemedim çevreyi:KK43: kadıköy florance nig. De yaptırdım canım.
Hım ben biliyorum canım bilmediğn bişey olursa sor yardımcı olurm :KK51:florance nig. De bende ilk tüp denememi yapmıştım kimyasal olmştu nasip tanştığma mimun oldum hepmzde yakın olsak ne iyi olurdu :-)

Canım gözün aydın. En kısa zamanda kuzularına kavuşursun inşallah. Sanada çok geçmiş olsun. Bizi habersiz bırakma.

Aaa:KK57: hadi gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah.uygulama tedbir amaçlıdır umarım.çok sevindim,tebrik ederim seni:KK51:darısı bizlerin başına inşallah:KK9:

Hım ben biliyorum canım bilmediğn bişey olursa sor yardımcı olurm :KK51:florance nig. De bende ilk tüp denememi yapmıştım kimyasal olmştu nasip tanştığma mimun oldum hepmzde yakın olsak ne iyi olurdu :-)
Bayağı öğrendim gerçide muhiti,öyle cami-sokak adı vs o kadar detay bilmiyorum.tek bildiğim molla gürani camii var bize yakın.tanıdığım kimsede yok burda,insanlarda bi garip.bir yıl olacak ayda yılda bir kapımı çalan tek bi komşum var,diğerlerinde ne selam var ne sabah:KK43: pişmanım buralara taşındığıma açıkcası,eski mahallemi çok özlüyorum:KK61: ben de memnun oldum,teşekkür ederim.çalışıyomusun sen?

Gözün aydın canım.Rabbim saglıklı uzun yıllar nasip etsin inşallah...

Kızlar son bir haftadır kasık ve bacak aramda oturdukça daha da artan ağrılarım oluyo.sol kasığıma doğru ve tam bacak arası bölgesindeki kaslarda böyle çekilme yada gerilme benzeri bi durum.yürürken yada uzandığımda rahatlama oluyor ama oturmakla artıyor.böyle bi durum yaşayan varmı aranızda? Bebeklerim aşağı dönmüş olabilirlermi?kafalarımı bastıyolar acaba yada neden olabilir?:KK43:

Kızlar son bir haftadır kasık ve bacak aramda oturdukça daha da artan ağrılarım oluyo.sol kasığıma doğru ve tam bacak arası bölgesindeki kaslarda böyle çekilme yada gerilme benzeri bi durum.yürürken yada uzandığımda rahatlama oluyor ama oturmakla artıyor.böyle bi durum yaşayan varmı aranızda? Bebeklerim aşağı dönmüş olabilirlermi?kafalarımı bastıyolar acaba yada neden olabilir?:KK43:
Biz bilemeyiz ki tatlım doktora gitsen? o_O

o dediğin ağrı bende de oluyordu enfeksiyondan oluyormuş yani benim ki ondanmış akıntıda oluyor mu

Back