• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaslar ben dun saat 9da dogdum atesim çıktığı icin erken aldilar kuzularimda anne gozetiminde olan kuvoz kisminda annem yanlarinda malum dikislerden dolayi ben bakamadim:KK43:darisi tum hamile arkadaşlarımın basina
Gecmis olsun canim gozun aydin.. tez zamanda yaninda olsunlar insallah..

Merhaba güzel anneler ;) bugün öyle çok anneler günü kutlaması ve mesajlar aldım ki anlatamam.Sabahın 7sinden beri dışarıda işlerimizi hallettik ama ben tek kelime ile BİTTİM:mad: ve eşimin yanıda aldım bu tebrikleri.Ama eşimden hala TIK yok.Zaten beklentim yoktu ama olsa hiç fena olmazdı:KK23:
Hepinizin anneler günü kutlu olsun seneye evlatlarımızı koklayarak kutlamak dileği ile.....:KK36:

Arkadaslar ben dun saat 9da dogdum atesim çıktığı icin erken aldilar kuzularimda anne gozetiminde olan kuvoz kisminda annem yanlarinda malum dikislerden dolayi ben bakamadim:KK43:darisi tum hamile arkadaşlarımın basina
gözün aydın canım hayırlı olsun,inşallah yavrularını en kısa zamanda yanına alırsın ve sağlıkla büyütürsün

KNTMMM KNTMMM tatlım yalnız değilsin merak etme babalar günü de geliyor o zaman anlarlar :KK62::KK62:
Yaşasın kötülük diyorsun yani:KK62: :-) Dün buraya mesajı yazdıktan 1 saat sonra yattık güzel bir çift güzel söz söyledi de mutlu uyudum.Geçen sene babalar gününde pantolon ve spor ayakkabı almıştım ve ben yine bir çift güzel söze kanmıştım.saf mıyım neyim ayol :KK23::KK23:

Bayağı öğrendim gerçide muhiti,öyle cami-sokak adı vs o kadar detay bilmiyorum.tek bildiğim molla gürani camii var bize yakın.tanıdığım kimsede yok burda,insanlarda bi garip.bir yıl olacak ayda yılda bir kapımı çalan tek bi komşum var,diğerlerinde ne selam var ne sabah:KK43: pişmanım buralara taşındığıma açıkcası,eski mahallemi çok özlüyorum:KK61: ben de memnun oldum,teşekkür ederim.çalışıyomusun sen?
Evet canım oraları hep biliyorum onun yukarısında da benim görümcem oturuyor biz önceden aydostaydık aşağı indik bende pek memun değilm komşularımdan ikitane var anlaştığm biri çalışyor diğerinede arada bir gidiyorum insan yakın çevresini arıyor allhım bizi iyilerle karşılaştırsın canım ben çalışmıyorum canım evdeyim pek bi yerede gitmiyorum işte görümcelr var benim ailem hep kayseride yardıma ihtiyacın olursa gelirm burda biz birbirmzi anlıyoruz ama başkaları anlamıyor rabbim yardımçmz olsun

offf bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden :KK61::KK61:
Çok üzüldüm canım :( Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü.Biz ne desek üzüntünü alamayız ama sen bol bol dua et.doguma giden her arkadaşımıza ismini ver hayırlı dualar sana karşı gelsin inşaallah

Gözün aydın canım ,sağlıkla mutlulukla büyüt evlatlarını;)

Rabbim Hayırlı evlat kilsin. Analı babalı büyütsün yavrularını canım

Merhaba güzel anneler :KK66: bugün öyle çok anneler günü kutlaması ve mesajlar aldım ki anlatamam.Sabahın 7sinden beri dışarıda işlerimizi hallettik ama ben tek kelime ile BİTTİM:mad: ve eşimin yanıda aldım bu tebrikleri.Ama eşimden hala TIK yok.Zaten beklentim yoktu ama olsa hiç fena olmazdı:KK23:
Hepinizin anneler günü kutlu olsun seneye evlatlarımızı koklayarak kutlamak dileği ile.....:KK36:
Aynen canim dun benimde hiic beklemedigim insanlar bile aradi mesaj atti anneler guumu kutladi. babam annem bide esimin dayisinin kizi hediye almislar. Babam cok sasirtti beni tisort almis dogumdan sonra giyersin artik benim hamile kiyafetine filan kafam sarmaz dedi. Adama oyle bi sarildim optum ki neye ugradigini sasirdi :KK48: bi tisorte bu kadar sevinilir mi dedi esimde. Bende mesele tisort deil bu benim ilk anneler gunum dedim :63: Allahin hodugu... bana kart verdi ya istedigini al die beni ugrastirma dio yani. Ustelik ben bakkala ekmek almaya zor gidiyorum kaldi ki carsiya cikayim :63: gurur yaptim zaten istemem dedim onu da :63::63::63:

Günaydın dostlar bir grup kursak ne güzel olur
bencede canm ben becerebilsem onculugu ustlenecem de anlamam ki cok :KK51:hem iki amacla sayfa acmamiz lazim biri bebisleri buyuturken paylasimlarimiz icin biri de kilolar icin :KK70: ne guzel destek olurduk birbirimize :KK19:

Yaşasın kötülük diyorsun yani:KK62: :-) Dün buraya mesajı yazdıktan 1 saat sonra yattık güzel bir çift güzel söz söyledi de mutlu uyudum.Geçen sene babalar gününde pantolon ve spor ayakkabı almıştım ve ben yine bir çift güzel söze kanmıştım.saf mıyım neyim ayol :KK23::KK23:
Safiz saaaff :KK51: bende esime gecen yil dogum gununde omrunde belki de bidaha hiic yasayamayacagi bi surpriz hazirladim. Hatta kaynim esimin kucugunu de davet ettim gelmedi. Arkadasima da bana ne demis benim kimse boyle dogum gunumu kutlamadi daha ne gerek var boyle seylere filan demis. Tamamen kiskancligindan yani.. imrendirecek surpriz yaptim herkesi. Ama benim esim napti benkm dogum gunumde bi cicek yaptirmis onu da arabanin on koltuguna koymus seni gezmeye goturcem dedi. Bendesandim ki bana bi surpriz var. bindik arabaya babasnin koyune gittik akrabalarini ziyaret ettik zaten o gunlerde annesj babasi da koydeydi. Ailesini ozlemis dogum gunumu kullandi. Zaten bende arabaya binerken cicekleri farketmedim uzerine oturdum popomda simlerle gezdim koyde oyle:63: hem ne guzel enistem sana bi iki guzel soz soylemis masallahh. bizimki onu bile beceremedi.. uyuz herif :KK34:

Kizlarr gunaydinnn:KK68: bende bugun galiba oglusumun elini yada dirsegini hissettim. gobek deligimin sol tarafinda azcik asagi hizasinda sivri bise ciktiiive sanki boyle bi hat cizdi orda elimi koydum tam ilerlemeye devm ediyordu elimi koyunca cekti Hoppa dun de sol tarafda gogsumun altinda bi yumru olmustu sanki poposu gibiydi. sanki boyle cikiverecek de elim dokunacak gibi ne kadar guzeldii :KK68::KK68::KK68: Boyle anlarda hemen dua ediyorum Allahim kimseye yoklugunu yasatma diee:KK33: omrumde yasadigim enn en en guzel anlar bunlar :KK28:

Gunaydin kizlarr :) evet benimde kocam dibimdeyken kuru kuruya kutladi kardeşim dis ulkeden hediye göndermiş yavrum int. Uzerinden kolye almis bana bu utanc esime yeter diyorum ama iki gune unutur birde diyor haziranda babalar gunu banada gonderirmi ne piskinsin sen dedim bak cocuk nerelerden gondermis kutladi sen dibimdesin yalandan kutladin aman insanin cani cigeri gercekten cok baska cnm kardesim olmasada her ozel gunumde beni aglatacak kadar sevindiriyor ;)

Back