Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açma ve patatesli üçgen börek yaptım iyi oluyorKızlar doğum sonrası ani gelen misafirler için dondurucuya neler hazırlayıp koyuyorsunuz yada koyacaksınız...
Pişmiş mi koyuyorsun yoksa pişmeye hazır mı canım?Açma ve patatesli üçgen börek yaptım iyi oluyor
Şerbetli tatlıyı nasıl koyuyorsun canım yumuşamıyor mu? hiç poğaça koymadım ama kek koydum fena olmuyor ama zaten kek yapmak 15 dakikalık iş pişmesi 1 saat oldugu için onu taze hazırlarım inşaallah.Ay ramazanda kimseyi 10 günlük bebekle yemege falan alamam Bende patatesli rulo börek,peynirli büyük sigara böreği,gül böregi düşünüyorum.Üçgenleride sucuklu yaptım mı tamamdır.ama kurabiye tarifini isterim canım kahveli çikolatalı damlalı kurabiye çok güzel oluyor şiddetle tavsiye ederimvalla ben gül böreği , şerbetli tatlı, poğaça bide dışarıda kalınca bayatlamayan bir kurabiye yapıcam inşallah, kek yapıp dondurucuya atan da duymuştum onu yaparmıyım bilmiyorum.. sen ne yapacaksın ?? bizim burda bebek görmeye gelenylere yemek yapılır ama ben yine de yap/ıcam
Yavrum,senin hününde yakın.bencesen halıları kaldırmaya başla bugün,ara gelsin alsınlar,yıkamaya ver.ondan sonrada anneciğini ara sana tez elden bi kafın bulup yolladın,şöyle dip köşe cam baca tertemiz etsin,çıksın.halılatında gelince mis gibi serer oturursun.sen bu kocadan ümidi kes,böyle giderse hazırlıksız yakalamıcan allah korusungene varsa analarda vat,kocanda neyse parası öder artık bi zahmet ihmal etme bence,bian evvel taarruza geçSozde bugun esim yogun deildi sen soyle ne yapilacaksa emir vermeden guzelcene anlatirsan yaparim dedi tmm dedim. Kahvalti sofrasini topladik ondan sonra balkonu yika once dedim. Bak iste emir veriyon dedi. Iyi tmm git dedim. azonce aradim gel hadi hic bise demiycem bildigin gibi yap dedim. Gecti o is sanayideyim arabaya bakim yaptiriom basinda beklemem lazim dedi. Bende sadece mutfak tezgahini bide banyoyu wcleri ara ara temzliyorum o kadar. Ha bi de yattigim yatak temiz onunda carsafini filan degistiriyorum ara sira. Ama eger bu ev temizlenmeden dogum filan yaparsam gelmem valla eve annemin evine kacarim kendi bilir. Misafir gelse yerin dibine gecerim
Mozaik yapıp dondurucuya at tatlım,en büyük cankurtaranım benim.bide bayatlamayan nişastalı kurabiyeler var,mantar kurabiye mesela.onu da çok sever ve yapardımvalla ben gül böreği , şerbetli tatlı, poğaça bide dışarıda kalınca bayatlamayan bir kurabiye yapıcam inşallah, kek yapıp dondurucuya atan da duymuştum onu yaparmıyım bilmiyorum.. sen ne yapacaksın ?? bizim burda bebek görmeye gelenylere yemek yapılır ama ben yine de yap/ıcam
Pişirip koyuyorum canım taze gibi oluyor bende Şerbetli tatlı yapıp serbetini en son vermeyi düşünüyorumPişmiş mi koyuyorsun yoksa pişmeye hazır mı canım?
Şerbetli tatlıyı nasıl koyuyorsun canım yumuşamıyor mu? hiç poğaça koymadım ama kek koydum fena olmuyor ama zaten kek yapmak 15 dakikalık iş pişmesi 1 saat oldugu için onu taze hazırlarım inşaallah.Ay ramazanda kimseyi 10 günlük bebekle yemege falan alamam Bende patatesli rulo börek,peynirli büyük sigara böreği,gül böregi düşünüyorum.Üçgenleride sucuklu yaptım mı tamamdır.ama kurabiye tarifini isterim canım kahveli çikolatalı damlalı kurabiye çok güzel oluyor şiddetle tavsiye ederim
Çamlıcadaki köşkler resturant mı canım?ne var içeriğinde?fiyatlar nasıl?çamlıcanın delisiyim zaten.çınaraltı iyiymiş,çocuk parkı vs si var mı? Malum biz çocuklu aileyiz :)Canım sen yinede kendine dikkat et ikiz taşımak kolay değil haa birde çok sıcak suyla yıkanma ne olur ne olmaz zaten yaz da geliyor menepozlu gibi olacagımız için ılık suyla yıkamta fayda var.Valla mekan de bana yeter , it ayağı yemiş bir kocam var ki sorma nerde sakin mekan biz orda Benim favori mekanım küçük çamlıca da korunu içinde Cihannüma köşkü ile su köşkü birbirine çok benzeyen köşkler ama cihannüma köşkü büyük ve biraz daha yukarıda heryeri görüyorsun havadar ohh misss.Çengelköy küçük biryer ama mekan çok.Geldiğinde sahil boyunca bir çok mekana bakabillirsin mesela çınaraltı tüm nevaleyi evden getir başka yerden al gel sıkıntı yok sadece su ve benzeri hiç bir içeceği sokamıyorsun içeri,Evden tüm kahvaltılıkları hazırlayıp fırından sıcak ekmeği alıp gidiyoruz sadece çay alarak açık havada oturuyoruz, saatlerce otur kimse bişey demiyor.denize sıfır ,salaş,kır kahvesi modunda tarihi bir yer,Yalnız çoook kalabalık oldugunu da belirteyim .. bu dediğim yerlere netten bak derim şekerim
Ahahaha hele beyaz çorap giy gör o zaman gününü Valla pislik konusunda bayrak taşıyorumevi eşim süpürüyor bana asla müsade etmiyor 10 gün oldu süpürülmedi ev vede silinmedi varmı benimle yarışacak haftaya pazartesi halıların hepsini gönderiyorum yıkamaya,23ünde kadın gelecek cam,kapı ve tüm oda duvarları silinecek,ben de habire çamaşır yıkayıp ütülenecekleri bohçalıyorum,Çarşamba günü 2 arkadaş gelip ütüme yardım edecekler,birde buzluğa atıp sonra pişirmek üzere börek çeşitleri yapacağız inşaallah(Yarın eşime evi süpürttüreceğim ki çarşamba günü kızlar şoka girmesin) . bu yazım bittiğinde ütü odam var orayı düzelteceğim,mola verdiğimde gelirim muhabbete
çok saol canm.hep hayrlı evlat olsun sağlıklı olsun die dua ettm.hepimizn çoçuklarıda hayrlı ve saglkli olsun cnm:)canım bu arada ben seni tebrik edemedim hpafta sonu telefondan giriyorum fazla yazamıyorum :) kızın olacakmış tebrik ederim Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah
bizimkiler oruç tutmaz ki tatlım o yüzden mecbur sabah gelirlerse kahvaltı öğlen veya akşam gelirlerse yemek beklerler... yemek haricinde çayın yanında da tatlı beklerler... şerbetli tatlıyı da canım pişirip atıyorum şerbetini ikram edeceğim zaman kaynatıp koyuyorum.. kurabiyenin tarifini veririm bi ara hem çok lezzetli hem çok pratik epeyde dışarda kalabiliyor bayatlamıyor malzemesinde de bişey yok çok pratik..Pişmiş mi koyuyorsun yoksa pişmeye hazır mı canım?
Şerbetli tatlıyı nasıl koyuyorsun canım yumuşamıyor mu? hiç poğaça koymadım ama kek koydum fena olmuyor ama zaten kek yapmak 15 dakikalık iş pişmesi 1 saat oldugu için onu taze hazırlarım inşaallah.Ay ramazanda kimseyi 10 günlük bebekle yemege falan alamam Bende patatesli rulo börek,peynirli büyük sigara böreği,gül böregi düşünüyorum.Üçgenleride sucuklu yaptım mı tamamdır.ama kurabiye tarifini isterim canım kahveli çikolatalı damlalı kurabiye çok güzel oluyor şiddetle tavsiye ederim
Mozaik yapıp dondurucuya at tatlım,en büyük cankurtaranım benim.bide bayatlamayan nişastalı kurabiyeler var,mantar kurabiye mesela.onu da çok sever ve yapardım
Doğu da tutmayanda varmıymış? Çok şaşırdımbizimkiler oruç tutmaz ki tatlım o yüzden mecbur sabah gelirlerse kahvaltı öğlen veya akşam gelirlerse yemek beklerler... yemek haricinde çayın yanında da tatlı beklerler... şerbetli tatlıyı da canım pişirip atıyorum şerbetini ikram edeceğim zaman kaynatıp koyuyorum.. kurabiyenin tarifini veririm bi ara hem çok lezzetli hem çok pratik epeyde dışarda kalabiliyor bayatlamıyor malzemesinde de bişey yok çok pratik..
evet mozaik pasta kesinlikle bir kurtarıcı onu da yapabilirim
olmaz mı canım :)Doğu da tutmayanda varmıymış? Çok şaşırdım
Çok şaşırdım gerçekten.denk gelmemişim demekki.olmaz mı canım :)
Sende sağol canım ne demek herzamanAmin canım,cümlemizi...teklif ettiğin için sağol,Allah razı olsun.
Beltur'a bağlı canım hem cafe hem resturant var, fena değil fiyatları. tam aile mekanı korunun içinde ist.kısmen ayaklarının altında küçük bir camiside var yanında çocuklar için park.bazen cafe kısmından çıkıp çocukları izlemek için çimenler orturuyorum nefis bir havası var. sen bu anlatımın üzerine haftaya gelirsin artık Çınaraltında oturacak yer bulursan ne ala şekerim orada park bırakırlar mı? Düşün dün 8 de oradaydık ve %30u doluyduÇamlıcadaki köşkler resturant mı canım?ne var içeriğinde?fiyatlar nasıl?çamlıcanın delisiyim zaten.çınaraltı iyiymiş,çocuk parkı vs si var mı? Malum biz çocuklu aileyiz :)
Tam ehli keyiflermiş sizinkiler yemeseler olmaz sanki büyük konuşmayayım ama çay dışında yemek ,iftar ,sahur alamam.Kısmetse bayram sonrası kuran okutacağız o vakit toplanırlar bir kalemde büyük çogunluğunu atlatmış olurum Tarif için şimdiden sağolasın şekerbizimkiler oruç tutmaz ki tatlım o yüzden mecbur sabah gelirlerse kahvaltı öğlen veya akşam gelirlerse yemek beklerler... yemek haricinde çayın yanında da tatlı beklerler... şerbetli tatlıyı da canım pişirip atıyorum şerbetini ikram edeceğim zaman kaynatıp koyuyorum.. kurabiyenin tarifini veririm bi ara hem çok lezzetli hem çok pratik epeyde dışarda kalabiliyor bayatlamıyor malzemesinde de bişey yok çok pratik..
evet mozaik pasta kesinlikle bir kurtarıcı onu da yapabilirim
Canım ben varım senle yarışacak bugün 15 gün oldu ev temizlenmeyeli oooohhhh,toz toak içinde ne rahatızbu haftasonu yapacaktık eşimle,şu yeğen meselesi çıkınca kaldı.canım,duvarları nasıl sildiriyosun kadına?aynı gün hem ev işi hem duvarlar vs bitebilirmi?yoksa önce gelip kapı-duvar silip,başka günde ev içinmi gelecek bende 30-32. Haftalardan sonra Allah nasip ederse başlıycam,o yüzden soruyorum.ben birde halıları vereceğim yere koltuk yıkama da yaptırmak istiyorum.salonda nefret ettiğim siyah kadife döşeme bi koltuk takımım var,mobilyadan beter toz topluyor ve gösteriyor normal temizlikte bile yarım saat koltukları süpürmekle geçiyor bide bebek odası yaptığımız odada bi ikea köşe koltuğum vardı,onuda vermeye kıyamadığım için getirip salona koydum.onunda bi temizlik görmesi lazım.çok iş var çoooookkkkk...Canım sen yinede kendine dikkat et ikiz taşımak kolay değil haa birde çok sıcak suyla yıkanma ne olur ne olmaz zaten yaz da geliyor menepozlu gibi olacagımız için ılık suyla yıkamta fayda var.Valla mekan de bana yeter , it ayağı yemiş bir kocam var ki sorma nerde sakin mekan biz orda Benim favori mekanım küçük çamlıca da korunu içinde Cihannüma köşkü ile su köşkü birbirine çok benzeyen köşkler ama cihannüma köşkü büyük ve biraz daha yukarıda heryeri görüyorsun havadar ohh misss.Çengelköy küçük biryer ama mekan çok.Geldiğinde sahil boyunca bir çok mekana bakabillirsin mesela çınaraltı tüm nevaleyi evden getir başka yerden al gel sıkıntı yok sadece su ve benzeri hiç bir içeceği sokamıyorsun içeri,Evden tüm kahvaltılıkları hazırlayıp fırından sıcak ekmeği alıp gidiyoruz sadece çay alarak açık havada oturuyoruz, saatlerce otur kimse bişey demiyor.denize sıfır ,salaş,kır kahvesi modunda tarihi bir yer,Yalnız çoook kalabalık oldugunu da belirteyim .. bu dediğim yerlere netten bak derim şekerim
Ahahaha hele beyaz çorap giy gör o zaman gününü Valla pislik konusunda bayrak taşıyorumevi eşim süpürüyor bana asla müsade etmiyor 10 gün oldu süpürülmedi ev vede silinmedi varmı benimle yarışacak haftaya pazartesi halıların hepsini gönderiyorum yıkamaya,23ünde kadın gelecek cam,kapı ve tüm oda duvarları silinecek,ben de habire çamaşır yıkayıp ütülenecekleri bohçalıyorum,Çarşamba günü 2 arkadaş gelip ütüme yardım edecekler,birde buzluğa atıp sonra pişirmek üzere börek çeşitleri yapacağız inşaallah(Yarın eşime evi süpürttüreceğim ki çarşamba günü kızlar şoka girmesin) . bu yazım bittiğinde ütü odam var orayı düzelteceğim,mola verdiğimde gelirim muhabbete
Çok şaşırdım gerçekten.denk gelmemişim demekki.
Tam ehli keyiflermiş sizinkiler yemeseler olmaz sanki büyük konuşmayayım ama çay dışında yemek ,iftar ,sahur alamam.Kısmetse bayram sonrası kuran okutacağız o vakit toplanırlar bir kalemde büyük çogunluğunu atlatmış olurum Tarif için şimdiden sağolasın şeker
İlk defa alacağım bu kadını arkadaşım önerdi,gerçi ilk defa eve birini alacağım.arkadaşımın evi 4+1 mutfak ve banyosu da çok büyük sabah 8 akşam 6 arasında bitiriyor dedi ki evini gör herşey açık renk ve temizlikten titriyor.140 tl alıyor yapsın valla. ortada halı olmayacak ve de sermeyecek,çoluk çocukta yok evde 110 metrekare.para kolay kazanılmıyor.çocuklar büyüsün at o koltuklarıCanım ben varım senle yarışacak bugün 15 gün oldu ev temizlenmeyeli oooohhhh,toz toak içinde ne rahatızbu haftasonu yapacaktık eşimle,şu yeğen meselesi çıkınca kaldı.canım,duvarları nasıl sildiriyosun kadına?aynı gün hem ev işi hem duvarlar vs bitebilirmi?yoksa önce gelip kapı-duvar silip,başka günde ev içinmi gelecek bende 30-32. Haftalardan sonra Allah nasip ederse başlıycam,o yüzden soruyorum.ben birde halıları vereceğim yere koltuk yıkama da yaptırmak istiyorum.salonda nefret ettiğim siyah kadife döşeme bi koltuk takımım var,mobilyadan beter toz topluyor ve gösteriyor normal temizlikte bile yarım saat koltukları süpürmekle geçiyor bide bebek odası yaptığımız odada bi ikea köşe koltuğum vardı,onuda vermeye kıyamadığım için getirip salona koydum.onunda bi temizlik görmesi lazım.çok iş var çoooookkkkk...
Süpermiş birde bayram tatili yapıyorlar değil miişin komik tarafı oruç ttumadıkları halde de iftara çağrılmayı bekliyorlar
Canım ben varım senle yarışacak bugün 15 gün oldu ev temizlenmeyeli oooohhhh,toz toak içinde ne rahatızbu haftasonu yapacaktık eşimle,şu yeğen meselesi çıkınca kaldı.canım,duvarları nasıl sildiriyosun kadına?aynı gün hem ev işi hem duvarlar vs bitebilirmi?yoksa önce gelip kapı-duvar silip,başka günde ev içinmi gelecek bende 30-32. Haftalardan sonra Allah nasip ederse başlıycam,o yüzden soruyorum.ben birde halıları vereceğim yere koltuk yıkama da yaptırmak istiyorum.salonda nefret ettiğim siyah kadife döşeme bi koltuk takımım var,mobilyadan beter toz topluyor ve gösteriyor normal temizlikte bile yarım saat koltukları süpürmekle geçiyor bide bebek odası yaptığımız odada bi ikea köşe koltuğum vardı,onuda vermeye kıyamadığım için getirip salona koydum.onunda bi temizlik görmesi lazım.çok iş var çoooookkkkk...