2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İyi geceler kizlar bugun giremedim dogru duzgun misafir vardi artik gun gectikce yer cekimine daha bi fazla kapiliyorum sanki egilemiyorum kalkamiyorum hep asagida hissediyorum bebegi tuvalette baski yasiyorum hayirlisiyla bir dogursak bebisleri baskada bisey istemiyorum hepimizin gun gectikce stresi yorgunluğu artiyor insallah kucagimizda bebeklerimizlede burada yazisacagimiz gunler olacak ben inaniyorum! optmm sizleri

günaydın kızlarrr...
biz dün dügüne gittik moralim çok bozuldu eve döndüm geçen sene eşimin ailesinden 6-7 kişi hamileydi yaz sonu gibi hepsi doğum yaptı, tabi bunların hamileliklerinde eşim hepsiyle dalga geçmişti tır gibi olmuşsunuz siz nasıl çıkıyorsunuz sokağa, bensizin yerinizde olsam kapıdan dışarı adım atmam vs.. tabi bunu fırsat biylen görümceler dün hepsi bana yüklendi gören laf attı çok kilo almışsın eşin bize diyordu seni görmüyormu, ineğimiz gelmiş bilmem ne çok sinir oldum hepsine, saygısızlar nolcak kilomla hiç problem yaşamazdım ben kendimle barışık bi insandım ama fena gaza geldim göstercem ben onlara oğluşumu bi doğurayım hayırlısıyla boyşumda uzun manken gibi olmayan filiz ne olsun

Günaydın kızlar Bugün bir paşa daha geliyor. Topigimizin bebişleri çoğalıyor

T tasruk sağlıkla kucağına al canım Rabbim şimdi den Analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun

T tasruk canım hayırlı doğumlar olsun insallah.. arkadaşımıza bol bol dua edelim arkadaşlar

aynen filika gibi valla doğru dedin valla güzel kahvelere gelmek isterim bakarsın bi gün bölle bi yerde denk gelir toplanırız sana kahveye geliriz

ayy çok heyecanlı vallahi artık az kaldı paşanın gelmesine... daha dün test sonuçlarımızı karşılaştırıyoduk vallahi bi tuhaf oldum şimdi.. Rabbim hepimize hayırlı doıumlar nasip etsin inşallah......

Ayyy,inşallah.keşke olsa seve seve kabul ederim.ben 2009da adıyamana gelmiştim ama bidaha ya nasip ya kısmet sen gelirsin istanbula belki

Aynen canım az kaldı. Sırayla artık doğum Haberlerimiz geliyor. Dolu dolu 2 haftam kaldı. Heyecan dorukta

Günaydın canım,yavrum onlar sırf kocanın intikamını almak için fırsatı değerlendirmişler.göz var nizam var,sen de tır gibiysen artık onlar neymiş acaba?daha ne kadar ince olabilirsin?hamilesin neticede.olabilir,öncesinde belkide kuru dal gibiydin o yüzden şuanki halin abartı geliyo onlara.gülüp geçseydin,naparsam yapiyim sizi yetişemem deseydindensiz şeyler yaaabanada geçen kaynatam görmeyeli epey kilo almışsın diyo görmeyeli dediğide en son geçen cuma görüştük,bunu dediğinde günlerden salı.baba görüşmeyeli 4 gün oldu artı hiç kiloda almadım dedim.ama karnım büyüyüp duruyo tabi,belki o göz yanıltıyodur,onu da bilemem.hayır,alsam bile ne münasebet,sanane kardeşim ya

densizler işte nolcakkkk sanki bize bunları diyen herkes eski manken.. senin kaynana da sinir zıplatıcıymış kilo benim kilom alırım doa veririm de sanane be kadın

Ayyy,inşallah.keşke olsa seve seve kabul ederim.ben 2009da adıyamana gelmiştim ama bidaha ya nasip ya kısmet sen gelirsin istanbula belki

evet istanbula yolumuz düşüyor valla ben çok isterim geldiğimde arkadaşlarla görüşmeyi :) ben de sizleri beklerim buralara :):)

Aynen canım az kaldı. Sırayla artık doğum Haberlerimiz geliyor. Dolu dolu 2 haftam kaldı. Heyecan dorukta
Allahım mucizesi canım inanmayan taş olur vallahi şimdi karnımızdalar 1 aya kalmadan inşallah hayırlısıyla kucağımızda olacaklar ve biz o zaman anne olucaz Allahım sana şükürler olsun

Rabbim e çok şükür. Her isteyene versin güzel rabbim. Kimseye aratmasin kucaklari dolsun

Kız kaynana değil,kayınpederabes olan da bu yakayınvalidemin ağzı var dili yoktur Allah için.söylemez öyle şeyler.kayınpeder çok gözü açık,bilmiş bizim.aynı oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…