- 8 Haziran 2013
- 57.086
- 151.615
- 898
Sezeryan da alırız bebeğini sorun olmaz dedi tarihinde şimdilik öyle verdiKilosu iyiymis canim onden gidiyo sanirim tarihi niye 37+5 olarak belirledi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezeryan da alırız bebeğini sorun olmaz dedi tarihinde şimdilik öyle verdiKilosu iyiymis canim onden gidiyo sanirim tarihi niye 37+5 olarak belirledi doktor
aynen filika gibi valla doğru dedin valla güzel kahvelere gelmek isterim bakarsın bi gün bölle bi yerde denk gelir toplanırız sana kahveye gelirizAyy,senin ki fenaymış büyümez inşallah ya,büyürse işin zor.kadın ayakkabısında 40'dan büyük numara çok zor gerçekten.ne ayak varmış sende de kız filika gibiay,güldürdün beni.sorma,yapar yapar içerim gayfeleri artık gelirsen sana da yaparım
Slm kızlar
Ben yine hastaneden geldim. Koskoca anadolu yakasında hastane yok adam gibi yaaa. Gittiğim doktor beni başka hastaneye gönderdi oranın yeni doğum ünitesi daha iyi dedi. Dun akşam gittim dolu yogum bakım dediler. Sağlık ocağına gittim zeynep Kamile git dediler. Bugun umut hastanesine gittim doktorumu değiştirdim. Sancılar a baktı nst ye bagladi. Sancim yok şükür. Haftaya perşembe kontrole çağırdı. Bebeğim 3.100gr dedi sezeryanla 37+5 de dogum yaparız dddi. Yine bindim bi alamete gidiyoruz kıyamete.
Ayyy,inşallah.keşke olsa seve seve kabul ederim.ben 2009da adıyamana gelmiştim ama bidaha ya nasip ya kısmet sen gelirsin istanbula belkiaynen filika gibi valla doğru dedin valla güzel kahvelere gelmek isterim bakarsın bi gün bölle bi yerde denk gelir toplanırız sana kahveye geliriz
ayy çok heyecanlı vallahi artık az kaldı paşanın gelmesine... daha dün test sonuçlarımızı karşılaştırıyoduk vallahi bi tuhaf oldum şimdi.. Rabbim hepimize hayırlı doıumlar nasip etsin inşallah......
Aynen canım az kaldı. Sırayla artık doğum Haberlerimiz geliyor. Dolu dolu 2 haftam kaldı. Heyecan doruktaaynen filika gibi valla doğru dedin valla güzel kahvelere gelmek isterim bakarsın bi gün bölle bi yerde denk gelir toplanırız sana kahveye geliriz
ayy çok heyecanlı vallahi artık az kaldı paşanın gelmesine... daha dün test sonuçlarımızı karşılaştırıyoduk vallahi bi tuhaf oldum şimdi.. Rabbim hepimize hayırlı doıumlar nasip etsin inşallah......
Günaydın canım,yavrum onlar sırf kocanın intikamını almak için fırsatı değerlendirmişler.göz var nizam var,sen de tır gibiysen artık onlar neymiş acaba?daha ne kadar ince olabilirsin?hamilesin neticede.olabilir,öncesinde belkide kuru dal gibiydin o yüzden şuanki halin abartı geliyo onlara.gülüp geçseydin,naparsam yapiyim sizi yetişemem deseydindensiz şeyler yaaabanada geçen kaynatam görmeyeli epey kilo almışsın diyo görmeyeli dediğide en son geçen cuma görüştük,bunu dediğinde günlerden salı.baba görüşmeyeli 4 gün oldu artı hiç kiloda almadım dedim.ama karnım büyüyüp duruyo tabi,belki o göz yanıltıyodur,onu da bilemem.hayır,alsam bile ne münasebet,sanane kardeşim yagünaydın kızlarrr...
biz dün dügüne gittik moralim çok bozuldu eve döndüm geçen sene eşimin ailesinden 6-7 kişi hamileydi yaz sonu gibi hepsi doğum yaptı, tabi bunların hamileliklerinde eşim hepsiyle dalga geçmişti tır gibi olmuşsunuz siz nasıl çıkıyorsunuz sokağa, bensizin yerinizde olsam kapıdan dışarı adım atmam vs.. tabi bunu fırsat biylen görümceler dün hepsi bana yüklendi gören laf attı çok kilo almışsın eşin bize diyordu seni görmüyormu, ineğimiz gelmiş bilmem ne çok sinir oldum hepsine, saygısızlar nolcak kilomla hiç problem yaşamazdım ben kendimle barışık bi insandım ama fena gaza geldim göstercem ben onlara oğluşumu bi doğurayım hayırlısıyla boyşumda uzun manken gibi olmayan filiz ne olsun
densizler işte nolcakkkk sanki bize bunları diyen herkes eski manken.. senin kaynana da sinir zıplatıcıymış kilo benim kilom alırım doa veririm de sanane be kadınGünaydın canım,yavrum onlar sırf kocanın intikamını almak için fırsatı değerlendirmişler.göz var nizam var,sen de tır gibiysen artık onlar neymiş acaba?daha ne kadar ince olabilirsin?hamilesin neticede.olabilir,öncesinde belkide kuru dal gibiydin o yüzden şuanki halin abartı geliyo onlara.gülüp geçseydin,naparsam yapiyim sizi yetişemem deseydindensiz şeyler yaaabanada geçen kaynatam görmeyeli epey kilo almışsın diyo görmeyeli dediğide en son geçen cuma görüştük,bunu dediğinde günlerden salı.baba görüşmeyeli 4 gün oldu artı hiç kiloda almadım dedim.ama karnım büyüyüp duruyo tabi,belki o göz yanıltıyodur,onu da bilemem.hayır,alsam bile ne münasebet,sanane kardeşim ya
Ayyy,inşallah.keşke olsa seve seve kabul ederim.ben 2009da adıyamana gelmiştim ama bidaha ya nasip ya kısmet sen gelirsin istanbula belki
Allahım mucizesi canım inanmayan taş olur vallahi şimdi karnımızdalar 1 aya kalmadan inşallah hayırlısıyla kucağımızda olacaklar ve biz o zaman anne olucaz Allahım sana şükürler olsunAynen canım az kaldı. Sırayla artık doğum Haberlerimiz geliyor. Dolu dolu 2 haftam kaldı. Heyecan dorukta
Rabbim e çok şükür. Her isteyene versin güzel rabbim. Kimseye aratmasin kucaklari dolsundensizler işte nolcakkkk sanki bize bunları diyen herkes eski manken.. senin kaynana da sinir zıplatıcıymış kilo benim kilom alırım doa veririm de sanane be kadın
evet istanbula yolumuz düşüyor valla ben çok isterim geldiğimde arkadaşlarla görüşmeyi :) ben de sizleri beklerim buralara :):)
Allahım mucizesi canım inanmayan taş olur vallahi şimdi karnımızdalar 1 aya kalmadan inşallah hayırlısıyla kucağımızda olacaklar ve biz o zaman anne olucaz Allahım sana şükürler olsun
Kız kaynana değil,kayınpederabes olan da bu yakayınvalidemin ağzı var dili yoktur Allah için.söylemez öyle şeyler.kayınpeder çok gözü açık,bilmiş bizim.aynı oğludensizler işte nolcakkkk sanki bize bunları diyen herkes eski manken.. senin kaynana da sinir zıplatıcıymış kilo benim kilom alırım doa veririm de sanane be kadın
evet istanbula yolumuz düşüyor valla ben çok isterim geldiğimde arkadaşlarla görüşmeyi :) ben de sizleri beklerim buralara :):)
Allahım mucizesi canım inanmayan taş olur vallahi şimdi karnımızdalar 1 aya kalmadan inşallah hayırlısıyla kucağımızda olacaklar ve biz o zaman anne olucaz Allahım sana şükürler olsun
Bence erkek diyorum benGunaydin kizlar.neguzel cogunuz dogumu yaklasms cok heycnlanyorum szleri gorunce.bugun doktora gidicez artk cinsiyeti ogrnme wakti geldi:)