• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

96"]günaydın kızlarrr...
biz dün dügüne gittik moralim çok bozuldu eve döndüm :KK11: geçen sene eşimin ailesinden 6-7 kişi hamileydi yaz sonu gibi hepsi doğum yaptı, tabi bunların hamileliklerinde eşim hepsiyle dalga geçmişti tır gibi olmuşsunuz siz nasıl çıkıyorsunuz sokağa, bensizin yerinizde olsam kapıdan dışarı adım atmam vs.. tabi bunu fırsat biylen görümceler dün hepsi bana yüklendi gören laf attı çok kilo almışsın eşin bize diyordu seni görmüyormu, ineğimiz gelmiş bilmem ne :KK11::KK11: çok sinir oldum hepsine, saygısızlar nolcak :KK62: kilomla hiç problem yaşamazdım ben kendimle barışık bi insandım ama fena gaza geldim göstercem ben onlara oğluşumu bi doğurayım hayırlısıyla boyşumda uzun manken gibi olmayan filiz ne olsun :KK62:[/QUOTE]
hiç kafana takma arkadaşım. Akıllarınca intikam almaya kalkışmışlar. Sen fit olma hedefine odaklan.

Kızlar,aaneler günü hediyem anı gün teslimat kategorisindeymiş,akşam yemek yediğimiz sırada kurye getirip teslim etti:KK48: hiç haberim yokmuş gibi ve bi kaç gün öncenin devam eden tribiyle gayet sakin,hayırdır o ne fln diye poz kestim resmen:KK70:annler günün kutlu olsunlat,muck mucklar fln:63: neyse,çok sevindim tabi işin özünde:rolleyes: kahveyi çok severim ama sırf başında beklemesi sinir ediyo diye sık içmezsim.artık sabah akşam içerim:KK9: umudu kesmemek lazımmış demekki,yakında evlilik yıldönümümüz var 22 haziran.geçen tektaşımı tadilat için mağazasına bırakmıştım.aradılar,merkezden 6-8 hafta arasında yenisini yapıp yollayacaklarmış.bizim çakal da inşallah evlilik yıldönümümüze yetişir diyo:KK70:pinti bunlar yeminle,sinekten yağ çıkarmak diye buna denir.bi yüzükle hem evlen,hem yıldönümü kutla,ooohhh ne ala:63:

Canım bence hemen muayene ol,açıklık olabilir
canm dr um devam ederse gelsin demiş. devamı gelmedi. ama bu gece wc ye kalktığımda yine geldi. bide üstüne o iğne batması hissi arttı biraz daha.. eşime bu sabah dedim bi gidelim die pek oralı olmadı. annemi aramıştım zaten. annemde normalmiş dedi dr umla o görüşüyo. birlikte çalıştıkları için. kafası yerleşiyomuş doğum kanalına.. daha da artarsa artık kendi başıma gidcem dra.

Ya zaten yaptırmaz olaydım,sinir hastası ettim kendi kendimi.normalde uygun olan protokolde hastanın önce açlık tokluk kan şekerine bakılıp herhangi bir yükseklik çıkarsa gebeye önce 50'lik sonra gerekirse 100'k yapılmalıymış.bana o gün direkt yükleme yapıldı ve labaratuarda 50'lik olmadığı için 75'lik yüklendi.şuan bakıyorum evde,çok standart gitmiyo,genelde sınırın altındayım sorun yok,sadece akşamdan karpuz yediğim bi gün sabah yüksek çıkmıştı.o gün yüklemede de açlık birazcık yüksek,tokluk sınıra yakın çıkmıştı.hemen diyetisyen bilmemne:63:hasta moduna soktular beni ya.zaten iştahım aynı değişmedi hiç,bide kısıtlamaya girip canımın çektiğini rahatça yiyememek çok sinir.şekerli içecek içmem,çikolata şeker zaten yemem,kahvaltıda öyle bal reçel huyum yoktur.haftada bir fln aile kahvaltılarında canım çeker yerim.ekmeğimi tam tbuğdaya çebirdim,makarnalarım kepekli makarna artık,pirinç pilavıda yapmıyorum.ay başka derdim yok gibi bide bunusardım başıma yaa:KK34: kafama takmalıyım takmamalımıyım bilemiyorum.
kendini iyi hissettiğin sürece hiiçbişeyciği takma kafana canım.. zaten Allah bizi öyle bi yaratmış ki bi yerimizde bi problem olsa hemen vücut tepkisini gösterio bi şekilde..

canm dr um devam ederse gelsin demiş. devamı gelmedi. ama bu gece wc ye kalktığımda yine geldi. bide üstüne o iğne batması hissi arttı biraz daha.. eşime bu sabah dedim bi gidelim die pek oralı olmadı. annemi aramıştım zaten. annemde normalmiş dedi dr umla o görüşüyo. birlikte çalıştıkları için. kafası yerleşiyomuş doğum kanalına.. daha da artarsa artık kendi başıma gidcem dra.
Allah Allah,görmeden ne biliyomuş dr da:KK43: sen bence arttıde git yavrum,sonra eyvah para etmez.Allah korusun,bişey çıkmadın da tabi için rahat dön evine.

Back