Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta baya az kalmış. Sanırım banada 3 hafta kaldı Allah hepimize kolaylık versin. Heyecan doruktaAynen canım az kaldı. Sırayla artık doğum Haberlerimiz geliyor. Dolu dolu 2 haftam kaldı. Heyecan dorukta
Oğlan sabırsızlıkla çıkmak istiyor ıcerden minnosum amin inşallah2 hafta baya az kalmış. Sanırım banada 3 hafta kaldı Allah hepimize kolaylık versin. Heyecan dorukta
13 haftalıkken kıza benzetmşti:)bakalm artk hayrlısı çok heycalıyım zaman geçmiyo:)Bence erkek diyorum ben
Kız kaynana değil,kayınpederabes olan da bu yakayınvalidemin ağzı var dili yoktur Allah için.söylemez öyle şeyler.kayınpeder çok gözü açık,bilmiş bizim.aynı oğlu
canm dr um devam ederse gelsin demiş. devamı gelmedi. ama bu gece wc ye kalktığımda yine geldi. bide üstüne o iğne batması hissi arttı biraz daha.. eşime bu sabah dedim bi gidelim die pek oralı olmadı. annemi aramıştım zaten. annemde normalmiş dedi dr umla o görüşüyo. birlikte çalıştıkları için. kafası yerleşiyomuş doğum kanalına.. daha da artarsa artık kendi başıma gidcem dra.Canım bence hemen muayene ol,açıklık olabilir
kendini iyi hissettiğin sürece hiiçbişeyciği takma kafana canım.. zaten Allah bizi öyle bi yaratmış ki bi yerimizde bi problem olsa hemen vücut tepkisini gösterio bi şekilde..Ya zaten yaptırmaz olaydım,sinir hastası ettim kendi kendimi.normalde uygun olan protokolde hastanın önce açlık tokluk kan şekerine bakılıp herhangi bir yükseklik çıkarsa gebeye önce 50'lik sonra gerekirse 100'k yapılmalıymış.bana o gün direkt yükleme yapıldı ve labaratuarda 50'lik olmadığı için 75'lik yüklendi.şuan bakıyorum evde,çok standart gitmiyo,genelde sınırın altındayım sorun yok,sadece akşamdan karpuz yediğim bi gün sabah yüksek çıkmıştı.o gün yüklemede de açlık birazcık yüksek,tokluk sınıra yakın çıkmıştı.hemen diyetisyen bilmemnehasta moduna soktular beni ya.zaten iştahım aynı değişmedi hiç,bide kısıtlamaya girip canımın çektiğini rahatça yiyememek çok sinir.şekerli içecek içmem,çikolata şeker zaten yemem,kahvaltıda öyle bal reçel huyum yoktur.haftada bir fln aile kahvaltılarında canım çeker yerim.ekmeğimi tam tbuğdaya çebirdim,makarnalarım kepekli makarna artık,pirinç pilavıda yapmıyorum.ay başka derdim yok gibi bide bunusardım başıma yaa kafama takmalıyım takmamalımıyım bilemiyorum.
Allah Allah,görmeden ne biliyomuş dr da sen bence arttıde git yavrum,sonra eyvah para etmez.Allah korusun,bişey çıkmadın da tabi için rahat dön evine.canm dr um devam ederse gelsin demiş. devamı gelmedi. ama bu gece wc ye kalktığımda yine geldi. bide üstüne o iğne batması hissi arttı biraz daha.. eşime bu sabah dedim bi gidelim die pek oralı olmadı. annemi aramıştım zaten. annemde normalmiş dedi dr umla o görüşüyo. birlikte çalıştıkları için. kafası yerleşiyomuş doğum kanalına.. daha da artarsa artık kendi başıma gidcem dra.
haa pardon yaa kadının da günahını aldık boşu boşuna
Aaaaaaaaaaa ciddimisinnnnnnKızlar zeki Alasya hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır versin
Karaciğer hastasiymis. Bir yıldız daha kaydıAaaaaaaaaaa ciddimisinnnnnn
Erkeeeeeekkkkk öyle hissettim bilmiyorum.eğer bilirsem içgüdülerimin doğruluğu bi kez daha kanıtlanmış olacak atıyorum tutuyo genelde13 haftalıkken kıza benzetmşti:)bakalm artk hayrlısı çok heycalıyım zaman geçmiyo:)
Sorma,sen diyince okudum şimdi günahı boynuna bu meşhurların çoğu yıllarca alkol alkol,karaciğer köz oluyo tabi Allah affetsin inşallah...Karaciğer hastasiymis. Bir yıldız daha kaydı