• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlaar,demin hepsiburada.com da primalarda indirim var diye bakayım dedim.eşimin hesabından açtım,bakıyodum.o arada şeytan bi dürttü,bakim benim bilmediğim bi siparişi varmı,ne almış ne etmiş dedim:KK62: hafiyelik yaparken bide ne göreyim:KK57: baktım bugün verilmiş yani bi sipariş var.detayına girdimki bizim antiromantik sevgili bana anneler günü için hediye almış:KK68: kahvesever hatununa arçelik telve,kahve makinesi almış:KK68:türk kahvesinin bizdeki yeri özel bi de,ilk içtiğimiz kahvelerin resmi mutfağımda duvarda asılıdır.mutlu oldum mu oldum,ama çaktımıycam tabi:KK39:

omertcan omertcan kilodaşımmmmmmmmm nolcüükkk bizim bu şişlikler nolur bişey söyle bana ilk hamileliğinde ayağın büyüdümü ?? öyle kaldı mı sonra nooldu ne bitti ?? valla ayakkabı bulamıycam ben kızlar sanırım :KK61:
İlk gebelikten sonra ayak numarası bi yarım numara nüyüyor şekerim.şuan daha şiş,daha nüyük gibi gelebilir.onlar,ödem,şiş,kilo vs.normale döndüğünde eskisinden az büyük oluyo.benim 37'ydi 37,5 şuan ama her markada buçuklu numara olmuyo.o yüzden 38 alıyorum.takma kafana canımvım,o resmini hatırladıkça senle kilodaş olduğumu düşünemiyorum bile:63:

İlk gebelikten sonra ayak numarası bi yarım numara nüyüyor şekerim.şuan daha şiş,daha nüyük gibi gelebilir.onlar,ödem,şiş,kilo vs.normale döndüğünde eskisinden az büyük oluyo.benim 37'ydi 37,5 şuan ama her markada buçuklu numara olmuyo.o yüzden 38 alıyorum.takma kafana canımvım,o resmini hatırladıkça senle kilodaş olduğumu düşünemiyorum bile:63:

benim ayağım zaten 40 numaraydı canım bayanlarda 41 numara üreten marka bilmiyorum hem taraklı hem uzundur kendileri yarım numara bile büyümesi benim için kabus gibi.. Ayak küçültme ameliyatı var mı acaba :( :KK61: bu arada enişteye de helal olsun. karşılıklı güzel kahveleriniz olsun inşallah...

benim ayağım zaten 40 numaraydı canım bayanlarda 41 numara üreten marka bilmiyorum hem taraklı hem uzundur kendileri yarım numara bile büyümesi benim için kabus gibi.. Ayak küçültme ameliyatı var mı acaba :KK43: :KK61: bu arada enişteye de helal olsun. karşılıklı güzel kahveleriniz olsun inşallah...
Allahııımm ayak numaramız da mı aynı,bu arada flonun kalıpları çok dar asla olmuyor oranın papuçları .
He he olmazmı topukları törpülettiriyorsun :KK70::KK70:

benim ayağım zaten 40 numaraydı canım bayanlarda 41 numara üreten marka bilmiyorum hem taraklı hem uzundur kendileri yarım numara bile büyümesi benim için kabus gibi.. Ayak küçültme ameliyatı var mı acaba :KK43: :KK61: bu arada enişteye de helal olsun. karşılıklı güzel kahveleriniz olsun inşallah...
Ayy,senin ki fenaymış:KK43: büyümez inşallah ya,büyürse işin zor.kadın ayakkabısında 40'dan büyük numara çok zor gerçekten.ne ayak varmış sende de kız:KK48: filika gibi:KK70:ay,güldürdün beni.sorma,yapar yapar içerim gayfeleri artık:KK50: gelirsen sana da yaparım:KK15:

Allahııımm ayak numaramız da mı aynı,bu arada flonun kalıpları çok dar asla olmuyor oranın papuçları .
He he olmazmı topukları törpülettiriyorsun :KK70::KK70:

buldum canım buldum flo da travel24 diye bi çeşit çıkmış bakmanı öneririm ben aldım valla inşallah rahat ederim :KK61: sen naaptın ayakkabı işini madem aynıymış numaralarımız ?? bişey değil benim koca da 40 giyiyo onunkileri giyeyim desem olmaz :KK70::KK70:

Omega3 hapımı seven seas le değiştirdim,afedersiniz midemden gaz geldikçe ağzıma balık kokuları geliyo:63: bildiğin deniz,balık tadı gibi:confused: midemide yaktı biraz ama iyisi de buymuş.ne bitmez dertleri var bu hamileliğin,hayırlısıyla bitseydi bi:KK43: gece rüyamda kanama olduğumu,erken doğum yaptığımı gördüm.çok üzülüyodum,daha çok erken diye:KK61:sonra kan görünce rüya bozulur derler o geldi aklıma:KK14:

Polarisin kalıpları geniş bayağı
Yaaaa gördün mü bir ben değilmişim filika model ;) gerçi giymek istediğin modele göre ben klasik aradıgımda oradan bulamadım yada aradıgın zaman bulunmaz ya :KK12:
buldum canım buldum flo da travel24 diye bi çeşit çıkmış bakmanı öneririm ben aldım valla inşallah rahat ederim :KK61: sen naaptın ayakkabı işini madem aynıymış numaralarımız ?? bişey değil benim koca da 40 giyiyo onunkileri giyeyim desem olmaz :KK70::KK70:
Valla ben spora bagladım gidiyor,çalışmadıgım içinde sorun yok. Birde burda bir magaza var 41 no ayakkabı bulunuyor.bu arada eşimin ayakları 41 ç.ok darlanınca onun papucunu giyiyorum :KK73:

Slm kızlar:KK50:
Ben yine hastaneden geldim. Koskoca anadolu yakasında hastane yok adam gibi yaaa. Gittiğim doktor beni başka hastaneye gönderdi oranın yeni doğum ünitesi daha iyi dedi. Dun akşam gittim dolu yogum bakım dediler. Sağlık ocağına gittim zeynep Kamile git dediler.:KK34: Bugun umut hastanesine gittim doktorumu değiştirdim. Sancılar a baktı nst ye bagladi. Sancim yok şükür. Haftaya perşembe kontrole çağırdı. Bebeğim 3.100gr dedi :nazar:sezeryanla 37+5 de dogum yaparız dddi. Yine bindim bi alamete gidiyoruz kıyamete. :mad:

Ben yine hastaneden geldim. Koskoca anadolu yakasında hastane yok adam gibi yaaa. Gittiğim doktor beni başka hastaneye gönderdi oranın yeni doğum ünitesi daha iyi dedi. Dun akşam gittim dolu yogum bakım dediler. Sağlık ocağına gittim zeynep Kamile git dediler.:KK34: Bugun umut hastanesine gittim doktorumu değiştirdim. Sancılar a baktı nst ye bagladi. Sancim yok şükür. Haftaya perşembe kontrole çağırdı. Bebeğim 3.100gr dedi :nazar:sezeryanla 37+5 de dogum yaparız dddi. Yine bindim bi alamete gidiyoruz kıyamete. :mad:
Göztepe eğitim araştırmanında kadın doğum servisi ve yeni doğan yoğum bakımı çok iyi,yeni sistem ve dr lar hep hoca.öneririm canım.bebeğine maşallah bu arada,seninki de benimkiler gibi önden gidiyo kilosu:nazar::nazar:

Göztepe eğitim araştırmanında kadın doğum servisi ve yeni doğan yoğum bakımı çok iyi,yeni sistem ve dr lar hep hoca.öneririm canım.bebeğine maşallah bu arada,seninki de benimkiler gibi önden gidiyo kilosu:nazar::nazar:
Sigorta Hastanesi istemiyorum yanıma kimse almıyorlar. Sezeryan istiyorum onuda zaruri bir durum olmayınca yapmıyorlar. Özel hastane istiyordum. Cok şükür sonunda bi yerde anlaştık:KK51:

Sigorta Hastanesi istemiyorum yanıma kimse almıyorlar. Sezeryan istiyorum onuda zaruri bir durum olmayınca yapmıyorlar. Özel hastane istiyordum. Cok şükür sonunda bi yerde anlaştık:KK51:
İyi yapmışsın canım,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bebişinin kilosu fln gayet iyi,hiç üzülme erken mi diye,bende oğlumu 37+6da doğum yaptım.3.750gr dı.topaç gibiydi,hiç bi problemde olmadı hamdolsun.güle oynaya alırsın kucağına inşallah:KK15:

Kilosu iyiymis canim onden gidiyo sanirim tarihi niye 37+5 olarak belirledi doktor

of kızlar bugün iyice patlayacak gibiyim. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayakta zaten duramıyorum. nefes alamıyorum. :KK43:
o_O Niye böyle oluyosun acaba?bebeklerin ikiz olması dışında ne olabilir şikayetlerinin nedeni?20. Haflardan beri sıkıntılısın,başlarda da olmuştur belki ama bu fiziksel olanlar çok yordu seni,üzülüyorum da:KK14: dr una bahsettiğinde herhangi bişeye bağlamıyomu şikayetlerini?şundan dolayı vs gibi.

İyi yapmışsın canım,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bebişinin kilosu fln gayet iyi,hiç üzülme erken mi diye,bende oğlumu 37+6da doğum yaptım.3.750gr dı.topaç gibiydi,hiç bi problemde olmadı hamdolsun.güle oynaya alırsın kucağına inşallah:KK15:
Sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım:KK19:

Back