İlk gebelikten sonra ayak numarası bi yarım numara nüyüyor şekerim.şuan daha şiş,daha nüyük gibi gelebilir.onlar,ödem,şiş,kilo vs.normale döndüğünde eskisinden az büyük oluyo.benim 37'ydi 37,5 şuan ama her markada buçuklu numara olmuyo.o yüzden 38 alıyorum.takma kafana canımvım,o resmini hatırladıkça senle kilodaş olduğumu düşünemiyorum bileomertcan kilodaşımmmmmmmmm nolcüükkk bizim bu şişlikler nolur bişey söyle bana ilk hamileliğinde ayağın büyüdümü ?? öyle kaldı mı sonra nooldu ne bitti ?? valla ayakkabı bulamıycam ben kızlar sanırım
Son dediğin fazladıyla var ama,sinir stress topuyum resmen
İlk gebelikten sonra ayak numarası bi yarım numara nüyüyor şekerim.şuan daha şiş,daha nüyük gibi gelebilir.onlar,ödem,şiş,kilo vs.normale döndüğünde eskisinden az büyük oluyo.benim 37'ydi 37,5 şuan ama her markada buçuklu numara olmuyo.o yüzden 38 alıyorum.takma kafana canımvım,o resmini hatırladıkça senle kilodaş olduğumu düşünemiyorum bile
Allahııımm ayak numaramız da mı aynı,bu arada flonun kalıpları çok dar asla olmuyor oranın papuçları .benim ayağım zaten 40 numaraydı canım bayanlarda 41 numara üreten marka bilmiyorum hem taraklı hem uzundur kendileri yarım numara bile büyümesi benim için kabus gibi.. Ayak küçültme ameliyatı var mı acababu arada enişteye de helal olsun. karşılıklı güzel kahveleriniz olsun inşallah...
Ayy,senin ki fenaymışbenim ayağım zaten 40 numaraydı canım bayanlarda 41 numara üreten marka bilmiyorum hem taraklı hem uzundur kendileri yarım numara bile büyümesi benim için kabus gibi.. Ayak küçültme ameliyatı var mı acababu arada enişteye de helal olsun. karşılıklı güzel kahveleriniz olsun inşallah...
Bi rahatlıcam Salıcam bayıra gidicek komple döt göbek,şeker tansiyono zaman stres devreye giriyor işte biraz relax olmaya çalış sıkma kendini kendi kendine düzelir zaten yediklerine de dikkat ediyorsan..
Polarisin kalıpları geniş bayağıAllahııımm ayak numaramız da mı aynı,bu arada flonun kalıpları çok dar asla olmuyor oranın papuçları .
He he olmazmı topukları törpülettiriyorsun
Allahııımm ayak numaramız da mı aynı,bu arada flonun kalıpları çok dar asla olmuyor oranın papuçları .
He he olmazmı topukları törpülettiriyorsun
Yaaaa gördün mü bir ben değilmişim filika modelPolarisin kalıpları geniş bayağı
Valla ben spora bagladım gidiyor,çalışmadıgım içinde sorun yok. Birde burda bir magaza var 41 no ayakkabı bulunuyor.bu arada eşimin ayakları 41 ç.ok darlanınca onun papucunu giyiyorumbuldum canım buldum flo da travel24 diye bi çeşit çıkmış bakmanı öneririm ben aldım valla inşallah rahat ederimsen naaptın ayakkabı işini madem aynıymış numaralarımız ?? bişey değil benim koca da 40 giyiyo onunkileri giyeyim desem olmaz
Göztepe eğitim araştırmanında kadın doğum servisi ve yeni doğan yoğum bakımı çok iyi,yeni sistem ve dr lar hep hoca.öneririm canım.bebeğine maşallah bu arada,seninki de benimkiler gibi önden gidiyo kilosuSlm kızlar
Ben yine hastaneden geldim. Koskoca anadolu yakasında hastane yok adam gibi yaaa. Gittiğim doktor beni başka hastaneye gönderdi oranın yeni doğum ünitesi daha iyi dedi. Dun akşam gittim dolu yogum bakım dediler. Sağlık ocağına gittim zeynep Kamile git dediler.Bugun umut hastanesine gittim doktorumu değiştirdim. Sancılar a baktı nst ye bagladi. Sancim yok şükür. Haftaya perşembe kontrole çağırdı. Bebeğim 3.100gr dedi sezeryanla 37+5 de dogum yaparız dddi. Yine bindim bi alamete gidiyoruz kıyamete.
Sigorta Hastanesi istemiyorum yanıma kimse almıyorlar. Sezeryan istiyorum onuda zaruri bir durum olmayınca yapmıyorlar. Özel hastane istiyordum. Cok şükür sonunda bi yerde anlaştıkGöztepe eğitim araştırmanında kadın doğum servisi ve yeni doğan yoğum bakımı çok iyi,yeni sistem ve dr lar hep hoca.öneririm canım.bebeğine maşallah bu arada,seninki de benimkiler gibi önden gidiyo kilosu
İyi yapmışsın canım,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bebişinin kilosu fln gayet iyi,hiç üzülme erken mi diye,bende oğlumu 37+6da doğum yaptım.3.750gr dı.topaç gibiydi,hiç bi problemde olmadı hamdolsun.güle oynaya alırsın kucağına inşallahSigorta Hastanesi istemiyorum yanıma kimse almıyorlar. Sezeryan istiyorum onuda zaruri bir durum olmayınca yapmıyorlar. Özel hastane istiyordum. Cok şükür sonunda bi yerde anlaştık
Kilosu iyiymis canim onden gidiyo sanirim tarihi niye 37+5 olarak belirledi doktorSlm kızlar
Ben yine hastaneden geldim. Koskoca anadolu yakasında hastane yok adam gibi yaaa. Gittiğim doktor beni başka hastaneye gönderdi oranın yeni doğum ünitesi daha iyi dedi. Dun akşam gittim dolu yogum bakım dediler. Sağlık ocağına gittim zeynep Kamile git dediler.Bugun umut hastanesine gittim doktorumu değiştirdim. Sancılar a baktı nst ye bagladi. Sancim yok şükür. Haftaya perşembe kontrole çağırdı. Bebeğim 3.100gr dedi sezeryanla 37+5 de dogum yaparız dddi. Yine bindim bi alamete gidiyoruz kıyamete.
of kızlar bugün iyice patlayacak gibiyim. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayakta zaten duramıyorum. nefes alamıyorum.
Sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımİyi yapmışsın canım,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bebişinin kilosu fln gayet iyi,hiç üzülme erken mi diye,bende oğlumu 37+6da doğum yaptım.3.750gr dı.topaç gibiydi,hiç bi problemde olmadı hamdolsun.güle oynaya alırsın kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?