- 18 Haziran 2012
- 1.922
- 2.675
- 248
canım ben aylardır aynı ayakkabıyı giyiyorum. hafif dolgulu cırtcırtlı spor ayakkabısı. yani şöyle söyleyeyim eylülden beri giyiyorum. çok da sevdiğim bir ayakkabı ama nefret ettim resmen.
lizz_1702 Babet mi o neydi yahu.İki tane spor ayakkabım var biri folloş gibi oldu şiştiğimde onu sıkıldığımda diğerini giyiyorum.düğün dernek olunca ben gitmiyorum eşim gidip takısını takıp geliyor.100 kilo ile milletin bakışlarının altında çok rahatsız oluyorum gerek görmüyorum gitmeyi
kışın iyiydi botlarımı haldır huldur giydim valla rah rahat rahat.. ama şimdi yaz geldi 2 gün içinde şişti ayaklarım şoktayım kızlar ayak bileklerimin inceliğiyle övünürken onlar da kafam kadar olmuşlar dün gördüm hatta yanlış görmüşümdür diye gözlerimi ovaladım yine baktım yine aynı sahneyi gördüm düğün de yakın olmasa gitmiycem valla zaten gel demezdi kaynanam ama buna mecbur gitmek zorundayım kıyafet sorun değil ne bulduysam giyicem ama ayakkabı olayını atlatamadım hala 1 tane buldum flo da 120 TL dedi artık alıcam napimm 40 numara olan ayaklarım galiba 42 falan oldu