2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım ben aylardır aynı ayakkabıyı giyiyorum. hafif dolgulu cırtcırtlı spor ayakkabısı. yani şöyle söyleyeyim eylülden beri giyiyorum. çok da sevdiğim bir ayakkabı ama nefret ettim resmen.

kışın iyiydi botlarımı haldır huldur giydim valla rah rahat rahat.. ama şimdi yaz geldi 2 gün içinde şişti ayaklarım şoktayım kızlar ayak bileklerimin inceliğiyle övünürken onlar da kafam kadar olmuşlar dün gördüm hatta yanlış görmüşümdür diye gözlerimi ovaladım yine baktım yine aynı sahneyi gördüm düğün de yakın olmasa gitmiycem valla zaten gel demezdi kaynanam ama buna mecbur gitmek zorundayım kıyafet sorun değil ne bulduysam giyicem ama ayakkabı olayını atlatamadım hala 1 tane buldum flo da 120 TL dedi artık alıcam napimm 40 numara olan ayaklarım galiba 42 falan oldu

Kizlaar bilgisi olan varsa cvp verin nolurr... bi saat kadar once bi akinti geldi lap die dustu sanki oyle hissettim wc ye gittim baktim sumugumsu bise jole gibi de diyebilirim. Yapiskan sunuyoo sari renkli. Iki nohut buyuklugundeydi. Simdi de kasiklarimda bi agri vajinama ve sanki popoma dogru bi yere igne batiyo gibi ara ara giriyo. Belim sirtim agrimiyo simdilik. onemli bi durum olabilir mi sizce. Bi de bugun karnimi goren karnin inmis dogum yakindir filan dediler. Korktum birazcik

canım doğum yapan bir iki arkadaş sümüksü yapıdan bahsetmişti bir doktorunla konuş en azından telefonla falan

karnının inmesi normal canım doğum yaklaşıyor ama yine de ne olur ne olmaz doktorunu ya da anneni bi ara gebelikte akıntı olması normal tabi ama önlemini al hemen

canım doğum yapan bir iki arkadaş sümüksü yapıdan bahsetmişti bir doktorunla konuş en azından telefonla falan

karnının inmesi normal canım doğum yaklaşıyor ama yine de ne olur ne olmaz doktorunu ya da anneni bi ara gebelikte akıntı olması normal tabi ama önlemini al hemen
Tsk ederim canlar.. Annemi aradm da o hatun cok serin.. doguma yakin olur oyle seyler dedi. Gerci biraz da hakli ben fazla dinliyorum kendimi ama elimde deil ki... annem de devam ederse gel dedi bakalim takipteyim bida gelmedi. Cok degisik bi akintiydi ondan korktum. Bide hala karnim asagi asagi iniyo sanki.. poposu yada sirti emin degilim her zamnkinden daha asagida hissediyorm. 38 e kadar dursunlar ya su mu cikiyo yerlerinden

Cnm endiselenme hersey yoluna girer inşallah. Vaktinde ve zamaninda alirsin bebegini kucağına. Stres yapma.

Hic stres yapma cnm dinlen .onun zamani saati belli zatn.hayrlisiyla saglicakla gelir

tatlım korkma bişey değildir o akıntı.. aşağıya inmesi de çok çok normal bu aralar çünkü artık doğumumuza az kaldı 1 aydan az bi süre var artık annesi oğluşun sana gelmeye hazırlanıyoooooo

Ben bu seker olayinin hic uzerinde bile durmadim canim babam dahil babamin yedi sulalesinde var seker. Ama arada dr un istedigi kan tahlillerinde annem sekeri de isaretledi bakildi aclik tokluk normal cikti. Yukleme bile yaptirmadiim
Ya zaten yaptırmaz olaydım,sinir hastası ettim kendi kendimi.normalde uygun olan protokolde hastanın önce açlık tokluk kan şekerine bakılıp herhangi bir yükseklik çıkarsa gebeye önce 50'lik sonra gerekirse 100'k yapılmalıymış.bana o gün direkt yükleme yapıldı ve labaratuarda 50'lik olmadığı için 75'lik yüklendi.şuan bakıyorum evde,çok standart gitmiyo,genelde sınırın altındayım sorun yok,sadece akşamdan karpuz yediğim bi gün sabah yüksek çıkmıştı.o gün yüklemede de açlık birazcık yüksek,tokluk sınıra yakın çıkmıştı.hemen diyetisyen bilmemnehasta moduna soktular beni ya.zaten iştahım aynı değişmedi hiç,bide kısıtlamaya girip canımın çektiğini rahatça yiyememek çok sinir.şekerli içecek içmem,çikolata şeker zaten yemem,kahvaltıda öyle bal reçel huyum yoktur.haftada bir fln aile kahvaltılarında canım çeker yerim.ekmeğimi tam tbuğdaya çebirdim,makarnalarım kepekli makarna artık,pirinç pilavıda yapmıyorum.ay başka derdim yok gibi bide bunusardım başıma yaa kafama takmalıyım takmamalımıyım bilemiyorum.

Güzelim hayatımda tatlı namına bir tek meyve var zaten.onuda günde bi kere meyvesine göre alıp yiyorum.pilav,patates,bezelye,mısır,unlu mamül,beyaz ekmek zaten yok.çikolata şeker desen 6,5 aydır toplasan 1,5 paket çikolata yememişimdir.o da bitter yerim yediğimde de.vs vs.. Öyle homini gırtlak arkadını önünü hesap etmeden yiyen bi tip olmadım zaten kilolarımdan ötürü.ölçülü olup daha beterinden sakınmaya çalıştım hep.

Son dediğin fazladıyla var ama,sinir stress topuyum resmen

Canım bence hemen muayene ol,açıklık olabilir

Bayanlar hamilelikte akinti olur ama bnde cok cok az akinti oluyo bazen olmuyo bile diyebilirim jel kullandigim icinmi olmuyo acaba neden akinti olmuyoki bnde normalmi yani jeli birakinca olan oldumu
cnm bnde ole cok olmuyo ama gnde bi iki kere beyaz sumugumsu bse geliyo.cokta takilma.dr gittiginde sorarsin bnde yarin gidicm soraym bi unutmassam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…