canım ben aylardır aynı ayakkabıyı giyiyorum. hafif dolgulu cırtcırtlı spor ayakkabısı. yani şöyle söyleyeyim eylülden beri giyiyorum. çok da sevdiğim bir ayakkabı ama nefret ettim resmen.
lizz_1702 Babet mi o neydi yahu .İki tane spor ayakkabım var biri folloş gibi oldu şiştiğimde onu sıkıldığımda diğerini giyiyorum.düğün dernek olunca ben gitmiyorum eşim gidip takısını takıp geliyor.100 kilo ile milletin bakışlarının altında çok rahatsız oluyorum gerek görmüyorum gitmeyi
Ya kızlar şişlik bi yana şekeriyle kafayı bozmuş bi ben miyim yakimsenin böyle bi sıkıntısı yokmu benden başka?hayır,konuşup fikir alıp vermek istiyorum biriyle ama herkesin şekeri yerinde galiba her hün sabah aç-tok ölçerek takip ediyorum ve not alıyorum tlnuma gün gün.arada bi dalgalanmalar oluyo,neye bağlayacağımı şaşırdım.çok fazla kafama taktım bu işi.yok mu benimle dertdaş olan
Ya kızlar şişlik bi yana şekeriyle kafayı bozmuş bi ben miyim yakimsenin böyle bi sıkıntısı yokmu benden başka?hayır,konuşup fikir alıp vermek istiyorum biriyle ama herkesin şekeri yerinde galiba her hün sabah aç-tok ölçerek takip ediyorum ve not alıyorum tlnuma gün gün.arada bi dalgalanmalar oluyo,neye bağlayacağımı şaşırdım.çok fazla kafama taktım bu işi.yok mu benimle dertdaş olan
Kizlaar bilgisi olan varsa cvp verin nolurr... bi saat kadar once bi akinti geldi lap die dustu sanki oyle hissettim wc ye gittim baktim sumugumsu bise jole gibi de diyebilirim. Yapiskan sunuyoo sari renkli. Iki nohut buyuklugundeydi. Simdi de kasiklarimda bi agri vajinama ve sanki popoma dogru bi yere igne batiyo gibi ara ara giriyo. Belim sirtim agrimiyo simdilik. onemli bi durum olabilir mi sizce. Bi de bugun karnimi goren karnin inmis dogum yakindir filan dediler. Korktum birazcik
karnının inmesi normal canım doğum yaklaşıyor ama yine de ne olur ne olmaz doktorunu ya da anneni bi ara gebelikte akıntı olması normal tabi ama önlemini al hemenKizlaar bilgisi olan varsa cvp verin nolurr... bi saat kadar once bi akinti geldi lap die dustu sanki oyle hissettim wc ye gittim baktim sumugumsu bise jole gibi de diyebilirim. Yapiskan sunuyoo sari renkli. Iki nohut buyuklugundeydi. Simdi de kasiklarimda bi agri vajinama ve sanki popoma dogru bi yere igne batiyo gibi ara ara giriyo. Belim sirtim agrimiyo simdilik. onemli bi durum olabilir mi sizce. Bi de bugun karnimi goren karnin inmis dogum yakindir filan dediler. Korktum birazcik
canım doğum yapan bir iki arkadaş sümüksü yapıdan bahsetmişti bir doktorunla konuş en azından telefonla falan
Tsk ederim canlar.. Annemi aradm da o hatun cok serin.. doguma yakin olur oyle seyler dedi. Gerci biraz da hakli ben fazla dinliyorum kendimi ama elimde deil ki... annem de devam ederse gel dedi bakalim takipteyim bida gelmedi. Cok degisik bi akintiydi ondan korktum. Bide hala karnim asagi asagi iniyo sanki.. poposu yada sirti emin degilim her zamnkinden daha asagida hissediyorm. 38 e kadar dursunlar ya su mu cikiyo yerlerindenkarnının inmesi normal canım doğum yaklaşıyor ama yine de ne olur ne olmaz doktorunu ya da anneni bi ara gebelikte akıntı olması normal tabi ama önlemini al hemen
Hayırlı dogumlar olsun sagilikli kucagina almak nasip olsun. Darisi bizlere inşallah dualarimiz seninle...8 mayis Cuma günü sabah 7 de sezeryanla doğum a giriceğim inşallah ....dua Edin bana hayırlı doğumlar olsun. ...
rabbim dileyen isteyen herkese nasip et sin inşallah ....
Cnm endiselenme hersey yoluna girer inşallah. Vaktinde ve zamaninda alirsin bebegini kucağına. Stres yapma.Iyi akşamlar kızlar igne olmak için araştırma hastanesine gittim. Oradaki kadın doğum doktoru bana hastanede yatış yapman gerek sancı var dedi. Bebeğin kuvezde kalma durumu var dedi. Yatilarak takipte olman gerek dedi kendi doktorumu aradım ağrın artarsa gel dedi igne oldum bana dua edin oğlan erken gelmesin
Hic stres yapma cnm dinlen .onun zamani saati belli zatn.hayrlisiyla saglicakla gelirTsk ederim canlar.. Annemi aradm da o hatun cok serin.. doguma yakin olur oyle seyler dedi. Gerci biraz da hakli ben fazla dinliyorum kendimi ama elimde deil ki... annem de devam ederse gel dedi bakalim takipteyim bida gelmedi. Cok degisik bi akintiydi ondan korktum. Bide hala karnim asagi asagi iniyo sanki.. poposu yada sirti emin degilim her zamnkinden daha asagida hissediyorm. 38 e kadar dursunlar ya su mu cikiyo yerlerinden
Tsk ederim canlar.. Annemi aradm da o hatun cok serin.. doguma yakin olur oyle seyler dedi. Gerci biraz da hakli ben fazla dinliyorum kendimi ama elimde deil ki... annem de devam ederse gel dedi bakalim takipteyim bida gelmedi. Cok degisik bi akintiydi ondan korktum. Bide hala karnim asagi asagi iniyo sanki.. poposu yada sirti emin degilim her zamnkinden daha asagida hissediyorm. 38 e kadar dursunlar ya su mu cikiyo yerlerinden
Ya zaten yaptırmaz olaydım,sinir hastası ettim kendi kendimi.normalde uygun olan protokolde hastanın önce açlık tokluk kan şekerine bakılıp herhangi bir yükseklik çıkarsa gebeye önce 50'lik sonra gerekirse 100'k yapılmalıymış.bana o gün direkt yükleme yapıldı ve labaratuarda 50'lik olmadığı için 75'lik yüklendi.şuan bakıyorum evde,çok standart gitmiyo,genelde sınırın altındayım sorun yok,sadece akşamdan karpuz yediğim bi gün sabah yüksek çıkmıştı.o gün yüklemede de açlık birazcık yüksek,tokluk sınıra yakın çıkmıştı.hemen diyetisyen bilmemneBen bu seker olayinin hic uzerinde bile durmadim canimbabam dahil babamin yedi sulalesinde var seker. Ama arada dr un istedigi kan tahlillerinde annem sekeri de isaretledi bakildi aclik tokluk normal cikti. Yukleme bile yaptirmadiim
Güzelim hayatımda tatlı namına bir tek meyve var zaten.onuda günde bi kere meyvesine göre alıp yiyorum.pilav,patates,bezelye,mısır,unlu mamül,beyaz ekmek zaten yok.çikolata şeker desen 6,5 aydır toplasan 1,5 paket çikolata yememişimdir.o da bitter yerim yediğimde de.vs vs.. Öyle homini gırtlak arkadını önünü hesap etmeden yiyen bi tip olmadım zaten kilolarımdan ötürü.ölçülü olup daha beterinden sakınmaya çalıştım hep.bende şeker problemi yok ama şeker hastası arkadaşlarımdan biliyorum beslenme tarzını çok değiştirmen gerekiyor sadece tatlı anlamında değil karbonhidrat beyaz pilav patates meyveler de arttırıyor mesela günde bir meyveden fazla yememen lazım. bir de sinir stres de şekeri olumsuz etkiliyor. sen iyisi mi doğurana kadar bir sahil kasabasına yerleş sakin sessiz
Son dediğin fazladıyla var ama,sinir stress topuyum resmenbende şeker problemi yok ama şeker hastası arkadaşlarımdan biliyorum beslenme tarzını çok değiştirmen gerekiyor sadece tatlı anlamında değil karbonhidrat beyaz pilav patates meyveler de arttırıyor mesela günde bir meyveden fazla yememen lazım. bir de sinir stres de şekeri olumsuz etkiliyor. sen iyisi mi doğurana kadar bir sahil kasabasına yerleş sakin sessiz
Canım bence hemen muayene ol,açıklık olabilirKizlaar bilgisi olan varsa cvp verin nolurr... bi saat kadar once bi akinti geldi lap die dustu sanki oyle hissettim wc ye gittim baktim sumugumsu bise jole gibi de diyebilirim. Yapiskan sunuyoo sari renkli. Iki nohut buyuklugundeydi. Simdi de kasiklarimda bi agri vajinama ve sanki popoma dogru bi yere igne batiyo gibi ara ara giriyo. Belim sirtim agrimiyo simdilik. onemli bi durum olabilir mi sizce. Bi de bugun karnimi goren karnin inmis dogum yakindir filan dediler. Korktum birazcik
cnm bnde ole cok olmuyo ama gnde bi iki kere beyaz sumugumsu bse geliyo.cokta takilma.dr gittiginde sorarsin bnde yarin gidicm soraym bi unutmassam:)Bayanlar hamilelikte akinti olur ama bnde cok cok az akinti oluyo bazen olmuyo bile diyebilirim jel kullandigim icinmi olmuyo acaba neden akinti olmuyoki bnde normalmi yani jeli birakinca olan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?