2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bıldırcın yumurtadı da yiyodum ben,hepsinden olucaz böyle olursa.yapacak bişey yok,bildik markalardan devam edicez.sende tiksinme hemen dur,zaten bişey yiyemiyosun.bundanda etme kendini.keskinoğlu fln seçicez artık.

ben çok uzun süredir flo nun organik yumurtaları var marketlerde onlardan yiyordum. yine bilindik marka iyidir herhalde ona devam edilebilir...

aahahahaha valla o hayaller bende de var arada laf çarpıyorum bana bir beşi biyerde takarsın falan diye o da ne beğeniyorsan git al diyor kendisi bütün özel gün hediyelerimi bana aldırır da

Kizlar 16.haftaya girdm fkat 1kilo aldim tedawiye basladkta beri.szce nasl az mi?
az canım ama aman az kilo aldım diye kendini yemeye verme. zaten ilk üç ay olabildiğince az alın diyor doktorlar. sen aç kalmıyorsan sağlıklı besleniyorsan bir sorun yok bence.

Selam kızlar biz doktordan geldik
Nst ye baglandim sancim çıktı 2 ser doz ciğer geliştirici iğne verdi bu aksam ve yarın sabah 12 saatte bir vurulcam. Magnezyum günde 3 tane iç dedi. Cuma tekrar çağırdı. Rabbim yardımcımız olsun

Gecmis olsun cnm.sirayla kurtulcaz nasipse.sancilarim var bikac haftadir ama drm adalat basladi.durduklari kadar dursunlar diye.38+1 DE almis olucak.
Cok sukur bana da 20 gündür prepar serum takmislar sancilarimi gideriyor rabb sonumuzu hayretsin insallah insallah kuvoze girmezler

canım sancıların nasıldı ?? sen farkındamıydın sancılandığının ???

canım sancıların nasıldı ?? sen farkındamıydın sancılandığının ???
Valla o kadar belirgin değildi ama belim çok ağrıyordu arada kasık batması gibi 3 4 gündür vardı. Bugün böyle çıktı, Cuma tekrar çağırdı

Valla o kadar belirgin değildi ama belim çok ağrıyordu arada kasık batması gibi 3 4 gündür vardı. Bugün böyle çıktı, Cuma tekrar çağırdı
anladım canım geçmiş olsun demek ki sancı öyle bişeymiş bak ben bilmiyodum bile. peki ne dedi doktor sancılarla ilgili ??

anladım canım geçmiş olsun demek ki sancı öyle bişeymiş bak ben bilmiyodum bile. peki ne dedi doktor sancılarla ilgili ??
Sancini dusurmemiz lazım dedi günde 3 tane magnezyum yazdı. Valla bende saskinim 3 4 gündür sende dikkat et kendini iyi takip et

aahahahaha valla o hayaller bende de var arada laf çarpıyorum bana bir beşi biyerde takarsın falan diye o da ne beğeniyorsan git al diyor kendisi bütün özel gün hediyelerimi bana aldırır da
Oda bişeydir,bizimki o konuda tsm bi odundaha bi sürprizini görmüş değilim,git ne istiyosan al da demez.bişey de ummuyorum anneler gününden,ilk evlilik yıldönümünü bile unutan bi adamdan ne beklenirkiherşeyin de içindedir sağolsun.fazlasıyla!hiç ilgilenmeyenler ayrı bi odun benimki gibiler ayrı.o kadar herşeye müdahilki sinir ediyo bazen.kaynana gibialdığım dondan bile haberi vardır.çok sıkıcı

o ne ya ne kadar uzun reklammış böyle üşenmemiş klip çekmişler
Sorma,bugünkülerde birazını kırpmışlar gerçi,koskoca coca colaya naparki,normalde firmalar sn sini hesap ediyolar.o bi kaç sn gördüğümüz reklamlar için yüz binlerce lira havada uçuyo

ya birçok kişi öyle diyor aslında sancını pek hissetmiyormuşsun. gülsümada vardı doğum yapan o da öyle anlatıyordu bir de o normal doğum yaptı ikizlerine.
bir başka arkadaş da demişti ki doğum yapanlardan onun sancı sandıkları sancı değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…