- 8 Haziran 2013
- 57.102
- 151.650
- 898
Maşallah maşallah canım tombik kız nazar değmesin doğum günün 3 haziran demek Allah sağlıkla kurtarsin bende bugun gidiyorum bakalım ne diyecek tarih verecek miSelam kizlar.Ben de dün ilk nstme girdim.Dogum tarihimizde 3 haziran diyor doktor bey 39. Haftadan once almiycakmiz.Sanırım spinal sezeryan olucam.kızim 3150 gr.Baya tosun olacak doguma kadar 4 kiloya erisir diyor doktor.Yalniz forografci konusunda canimi sıktı çok!Hemen anlasmali olduklari fotografciyi onerdi.Bide profesyonelse girsin getireceginiz kisi diyerek iyice moralimi bozdu ona ne oluyorsa.Ben de ablami fotografci olarak tanitmayı düşünüyorum.sonuçta ben devlet hastahanesinde de dogum yapabilirdim.Bosu bosuna 1.500 tl bayilmazdim.Amacim biraz relax olabilmek oda gibi fotografci gibi zaten bugüne kadar yiginla para dökmüşüm bide fotografcisina 750 tl. Verecek durumum kalmadi onun yerine kizimin bir ihtiyacini karsilarim.Bi de diger hastaneler nst den para almazken bwnimki nstyi ucretli yapmis 20 tl oduyorsun.Soyguncu anam bunlar sinegin kanadindan yag cikariyorlar...haa bu arada pulset ve lansoru sordum onlar gastrit icin sana gaviscon vereyim ben dedi agizda emilenden yazdi.iyi gibi etkisi hadi bakalim.