• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Selam kizlar.Ben de dün ilk nstme girdim.Dogum tarihimizde 3 haziran diyor doktor bey 39. Haftadan once almiycakmiz.Sanırım spinal sezeryan olucam.kızim 3150 gr.Baya tosun olacak doguma kadar 4 kiloya erisir diyor doktor.Yalniz forografci konusunda canimi sıktı çok!Hemen anlasmali olduklari fotografciyi onerdi.Bide profesyonelse girsin getireceginiz kisi diyerek iyice moralimi bozdu ona ne oluyorsa.Ben de ablami fotografci olarak tanitmayı düşünüyorum.sonuçta ben devlet hastahanesinde de dogum yapabilirdim.Bosu bosuna 1.500 tl bayilmazdim.Amacim biraz relax olabilmek oda gibi fotografci gibi zaten bugüne kadar yiginla para dökmüşüm bide fotografcisina 750 tl. Verecek durumum kalmadi onun yerine kizimin bir ihtiyacini karsilarim.Bi de diger hastaneler nst den para almazken bwnimki nstyi ucretli yapmis 20 tl oduyorsun.Soyguncu anam bunlar sinegin kanadindan yag cikariyorlar...haa bu arada pulset ve lansoru sordum onlar gastrit icin sana gaviscon vereyim ben dedi agizda emilenden yazdi.iyi gibi etkisi hadi bakalim.
Maşallah maşallah canım tombik kız nazar değmesin:nazar: doğum günün 3 haziran demek Allah sağlıkla kurtarsin:KK19: bende bugun gidiyorum bakalım ne diyecek tarih verecek mi:21:

Valla şekerim bencede çok hoşsun. Meğer ne kadar abartıyormuşsun kilolarını. :KK66:Yalnız benim göbüşte sana bakınca baya önde gidiyor.:KK17:

Valla o 100 kiloyu nerene sakliyosn canim sen. Ben 71 kiloyum popom bi yanda gobegim bi yanda. Tipim kaydi resmen. Un cuvali gibiyim tifil tifil :-) gerci bn boy fukarasiyim. Hep dikkatimi cekiyo uzun boylu kadinlara hamilelik daha cok yakisiyo. Benim gibi boy kisaysa torba gibi oluyo :KK34:

valla beni fena gaza getirdiniz kızlar artık vur hamura vur şekere yapıcam ben bile inanmıycam kiloma :KK48::KK48::KK48:

Masallah enisteye :KK5: Allah nazardan saklasin devamini nasip etsin insallaaahh.. birde darisi benim oduna olsun noluuurr:KK33: . 3 atletle hamilelik geciriyorum. Bide havalar isindi malum gunluk yada gun asiri dus alip degistiriyorum. Bugun mecburen hafif nemli giydim. Dun gece yikanmisti kurumamis tam. 20 kere dedim cikip atlet alalim diye. Her seferinde vaktim yok diyo. Bu sabah da paran mi yok niye bana soyluyon cik alsana dedi.kii bu odun bnim evin icinde emekledigime kalkip su alamayip kendine yalvardigima da sahit oldu kalcamin agridiginda. Bagirdim bende sinirlendim. Yurumeye mecalim olsa senin gibi okuze minnet eder miyim hic dedim. Isin kotu yani arabayi da kullanamiyorum. Boyum kisa olunca koltugu one cekip kullanirdim hep. Ayagm yetismiyo die. Simdi koltugu cekince gobegim sikisiyo direksiyona :63: birine muhtac olmak berbat biseymiss:KK34:
canım ben eski kıyafetlerimin hepsini giyiyorum yani hepsini derken iç çamaşırlarımı atletlerimi ve belini yaptırdığım pantolonları, üstlerimin hiçbiri olmuyor zaten.. ama artık olanların bir çoğu olmamaya başladı yıka giy derken kurumaya zaman kalmıyor her gün de işe gidince daha da zor oldu benim için bide malum kış ayı için almışım aldıklarımı da şimdi giyemiyorum sıcaktan yeni bişeyler alsam 1 ay için değmez diye düşünüyorum. dediğin gibi biri alıp getirse bişeyler çok makbule geçecek valla :)

Şaka yapıyosun:KK57: yavrum,nerende senin 100 kilo?benimde boyum 170 ve 99 kg yum şuan.ama bi resmimi görsen şok olursun.sen bırak 100'ü 50-60 gibi duruyosun.nasıl bi çekim hilesi yaptın de bakim:KK48: yada sırf kemikmisin nesin anlamadım,şoktayımyani:KK57:

valla hile mile yok tatlyım ben zaten iri yapılıyımdır ama bu hamilelikte de basenlerim aldı başını gitti çoktandır görmeyenler hiç kilo almamışsın aynısın diyorlar valla sırrımı ben de çözemedim :rolleyes:

aa canım baya iyi görünüyorsun maşallah fazla çıkmamış da karnın. kiloluyum diyordun ama bana çok iri gelmedin.
bak ne keyiflendim valla şimdi herkes aynı şeyi söylüyorsa doğrudur :rolleyes:

Eki Görüntüle 1517109 Eki Görüntüle 1517106
Len üşenmedim,belgelerle geldim size gece gece:KK70::KK70: bu da mı gol değil baa:anneadayı:
tatlım senin de altın yok ki bacaklar incecik göbek normal olması gerektiği gibi kuzucuklar yatıyor çünkü orda :)

Selam kizlar.Ben de dün ilk nstme girdim.Dogum tarihimizde 3 haziran diyor doktor bey 39. Haftadan once almiycakmiz.Sanırım spinal sezeryan olucam.kızim 3150 gr.Baya tosun olacak doguma kadar 4 kiloya erisir diyor doktor.Yalniz forografci konusunda canimi sıktı çok!Hemen anlasmali olduklari fotografciyi onerdi.Bide profesyonelse girsin getireceginiz kisi diyerek iyice moralimi bozdu ona ne oluyorsa.Ben de ablami fotografci olarak tanitmayı düşünüyorum.sonuçta ben devlet hastahanesinde de dogum yapabilirdim.Bosu bosuna 1.500 tl bayilmazdim.Amacim biraz relax olabilmek oda gibi fotografci gibi zaten bugüne kadar yiginla para dökmüşüm bide fotografcisina 750 tl. Verecek durumum kalmadi onun yerine kizimin bir ihtiyacini karsilarim.Bi de diger hastaneler nst den para almazken bwnimki nstyi ucretli yapmis 20 tl oduyorsun.Soyguncu anam bunlar sinegin kanadindan yag cikariyorlar...haa bu arada pulset ve lansoru sordum onlar gastrit icin sana gaviscon vereyim ben dedi agizda emilenden yazdi.iyi gibi etkisi hadi bakalim.

oyyy oyy kuzucuğa kocaman bir MAAŞALLAH annesi :nazar::nazar: spinali doktor mu tavsiye etti canım nasıl karar verdin ?? fotoğrafçı ve nst ücreti konusunda da tamamen haklısın bu iş artık soygunculuğa giriyor.. zaten paralı birini tutmak istesen etrafta bir çok kişi var bu işi yapan gider en iyisini bulursun onlara ne oluyor eline her makina alan doğum fotoğrafçısı mı olmuş artık ben güvenmiyorum hastanelere o konuda.. benim gittiğim hastane de Allah var şimdi bir çok şeyden ücret istemiyor ama vip doğum paketi diyordu ücreti hakkında bilgim yok sadece bebek albümü dikkatimi çekti nasıl bişey acaba diye internetten baktım biraz odada aileyle birlikte stüdyoda çekilen fotoğrafların aynısını çekip çekip vermişler ailelere onu benim kardeşimde yapar zaten güzel bi makinası var biraz üzüldüm biraz bozuldum valla ama en işisi ya tanıdık bi hemşire ya da izin verirlerse eş dost biri girip çeksin.. dediğin gibi zaten tonlarca para harcamışız bu yolda bari bunu çok görmesinler :KK11:

Ayni gun mu ikinizin.gorusemedik ne zamandir cnm.beni izledigini gorunce pesine dustum:))
Kk dan uzak kaldim epeydir.
benim bu carsamba dogumum.
oldukca karisik hislerdeyirm.
fiziksel olarak ta gucumun sonuna geldim.cok zorlaniyorum.sen ne durumdasin cnm
Evet ya sen hepimizden onceydin artik bu topigede girmeyince merak ettim bizim kizlar ozltzk vebahargeldi dogunca sende coktaaan dogmussundur dedim masallah iyi goturmussun benim 18 gun once dikişlerim acildi hastaneye yattik önümüzdeki pazarteseide nasipse dogum armyyle ayni gundeydi transferimiz dogumumuzda ayni gun olucak sanirim:)

Kızlar bugün akşam üzerine doğru içerde noluyosa artık karnımda bir acıma,bir yırtılma hissi anlatamam.aha da çatlıyorum ya da bi hal oluyo bana dedim:KK17:kesiliyo sanki karnım,öyle böyle değil.taşş gibi oldu bi anda,otursam olmuyo,uzansam olmuyo.ilaçlarımı aldım,derin nefes vs.hafifler gibi oldu.çatlak durumu yok şuanlık ama kesin bebeklerde bi değişiklik oldu.gene ne tarafa döndülerse artık.içerde ki değişikliği hissediyorum hareketlerin vuruş yerlerinden.oynamayan yerlerim oynuyor:KK70:şuan iyi gibi halim,Allah bi daha yaşatmasın inşallah.

ay o çok fena bende de derim yanıyormuş gibi bir his oluyor. artık kadın oldu zaten davul. öyle hissettikçe bol bol yağ sür canım tehlikeli zamanlar onlar hareket ettikçe biz çatlayıp patlıyoruz :KK70:

Evet ya sen hepimizden onceydin artik bu topigede girmeyince merak ettim bizim kizlar ozltzk vebahargeldi dogunca sende coktaaan dogmussundur dedim masallah iyi goturmussun benim 18 gun once dikişlerim acildi hastaneye yattik önümüzdeki pazarteseide nasipse dogum armyyle ayni gundeydi transferimiz dogumumuzda ayni gun olucak sanirim:)
Gecmis olsun cnm.sirayla kurtulcaz nasipse.sancilarim var bikac haftadir ama drm adalat basladi.durduklari kadar dursunlar diye.38+1 DE almis olucak.

canım ben eski kıyafetlerimin hepsini giyiyorum yani hepsini derken iç çamaşırlarımı atletlerimi ve belini yaptırdığım pantolonları, üstlerimin hiçbiri olmuyor zaten.. ama artık olanların bir çoğu olmamaya başladı yıka giy derken kurumaya zaman kalmıyor her gün de işe gidince daha da zor oldu benim için bide malum kış ayı için almışım aldıklarımı da şimdi giyemiyorum sıcaktan yeni bişeyler alsam 1 ay için değmez diye düşünüyorum. dediğin gibi biri alıp getirse bişeyler çok makbule geçecek valla :)

valla hile mile yok tatlyım ben zaten iri yapılıyımdır ama bu hamilelikte de basenlerim aldı başını gitti çoktandır görmeyenler hiç kilo almamışsın aynısın diyorlar valla sırrımı ben de çözemedim :rolleyes:

tatlım senin de altın yok ki bacaklar incecik göbek normal olması gerektiği gibi kuzucuklar yatıyor çünkü orda :)
Sen şöyle adam akıllı çek yolla bakayım bi enine boyuna resmini:KK76:

Karnıma karın denmiyor artık,başka bişey oldu o:KK70:

ay o çok fena bende de derim yanıyormuş gibi bir his oluyor. artık kadın oldu zaten davul. öyle hissettikçe bol bol yağ sür canım tehlikeli zamanlar onlar hareket ettikçe biz çatlayıp patlıyoruz :KK70:
Ne bulduysam sürüyorum zaten,biri çıkıp kuyruk yağı iyiymiş dese onu da sürücem nerdeyse:63::KK70::KK70:

ay kızlar yumurta ile ilgili bir haber okudum çok moralim bozuldu ve tiksindim piyasadaki hemen hemen bütün yumurtalar kuş gripliymiş. :mad: kendisi temel protein kaynaklarımdan biriydi ne yapacağım şimdi bilmiyorum...
Akşam dinledim ben de,napıcaz şimdi?balıkesirde mi ne bi bölge karsntinaya alınmış,bi kaç tavuk çiftliği itlaf edilmiş komple.kuş gribi hortlamış yine.napıcaz şimdi,protein diye bi tavuk,bi yumurta yiyodum,kırmızı et midemi bulandırır benim:KK43: nspıcaz şimdio_O

ay kızlar yumurta ile ilgili bir haber okudum çok moralim bozuldu ve tiksindim piyasadaki hemen hemen bütün yumurtalar kuş gripliymiş. :mad: kendisi temel protein kaynaklarımdan biriydi ne yapacağım şimdi bilmiyorum...
hadi ya ben duymadım bunu köy yumurtası bulup alıyorduk o da en son aldığım yumurtalardan 1-2 tanesin bozuk çıktı bi tanesinden de civciv çıkmış ben görmedim allahtan yoksa bidaha yumurtaya elimi sürmezdim çok da severim ama şimdi sen söyledin bi duraksadım yani artık onuda mı yiyemiycez :KK61::KK61:

Akşam dinledim ben de,napıcaz şimdi?balıkesirde mi ne bi bölge karsntinaya alınmış,bi kaç tavuk çiftliği itlaf edilmiş komple.kuş gribi hortlamış yine.napıcaz şimdi,protein diye bi tavuk,bi yumurta yiyodum,kırmızı et midemi bulandırır benim:KK43: nspıcaz şimdio_O
bilmiyorum ama köylerden gelen organik diye alınan köy yumurtaları daha tehlikeliymiş. markalı bilinen yumurtalar daha güvenliymiş. zaten bırak bulaşmasını duyunca bile tiksindim :mad:

Back