• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

8 mayis Cuma günü sabah 7 de sezeryanla doğum a giriceğim inşallah ....dua Edin bana hayırlı doğumlar olsun. ...
rabbim dileyen isteyen herkese nasip et sin inşallah ....
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu

Iyi akşamlar kızlar igne olmak için araştırma hastanesine gittim. Oradaki kadın doğum doktoru bana hastanede yatış yapman gerek sancı var dedi. Bebeğin kuvezde kalma durumu var dedi. Yatilarak takipte olman gerek dedi kendi doktorumu aradım ağrın artarsa gel dedi igne oldum bana dua edin oğlan erken gelmesin:KK43:

Iyi akşamlar kızlar igne olmak için araştırma hastanesine gittim. Oradaki kadın doğum doktoru bana hastanede yatış yapman gerek sancı var dedi. Bebeğin kuvezde kalma durumu var dedi. Yatilarak takipte olman gerek dedi kendi doktorumu aradım ağrın artarsa gel dedi igne oldum bana dua edin oğlan erken gelmesin:KK43:

Cnm hic birsey olmaz Allahin izniyle sen gonlunu ferah tut dua edecegim sen ve T tasruk icin

Hiç birşey olmaz inşallah içini ferah tut stres yapma bebeğin de etkilenir allah in izniyle sağ sağ lim doğar vakit zamanında

8 mayis Cuma günü sabah 7 de sezeryanla doğum a giriceğim inşallah ....dua Edin bana hayırlı doğumlar olsun. ...
rabbim dileyen isteyen herkese nasip et sin inşallah ....
Hayirli olsun canim saglikla bebegini kucagina alirsin insallah hayirli dogumlar

Vakti zamaninda gelir insallah canim kilosu ne kadardi

Sütler gibi,tetrapak kutularda,çırpılmış,omlete hazır.pastorize edildiği için de mikrop,bakteri barındırmıyor deniyor.realde görmüştüm

hmm ama ben omlet yemiyorum hep haşlıyorum omlette falan daha çok piştiği için besin değeri pek kalmıyor genelde...

Ona göre küçük prenslerimiz dünyamıza hoşgeldiniz olmalıymış,ben de küçük prenslerim dünyamıza hoşgeldiniz yazdırmış bulundum.olay oldu,çok önemli bi detaymış,fikrini soraymışım böyle olmZmış,vır vır vır.ya tmm öylede olurmuş ama oldu bikere,ben farketmedim söylem farkını diyorum,yok anlamıyo.en son ya tmm,bi daha yaptırırsın öyleyse dedim.sinirim bozuldu,oturdum ağlafım ütü yaparkende:KK61:

ay canım benim ağlama yaa boşver böyle işte bu adamlar. evet en kötü gider baştan yaptırır ne var yani bu kadar büyütecek ki... hey Allahım yarabbim...

ay canım ya inşallah biraz daha durur oğlun. dinlenmeye çalış elinden geldiğince...

Ooo ne hamaratsiniz ben daha yeni basladim yikamaya kurutmaya zar zor yapiyorum valla gucum yok :KK43:
zaten tek başına yapması çok zor oluyor bir yardım eden lazım. yıkaması falan neyse de en zor kısmı ütü. ben normalde de sevmem ütüyü şimdi hele iyice imkansızlaştı benim için...

B
Ona göre küçük prenslerimiz dünyamıza hoşgeldiniz olmalıymış,ben de küçük prenslerim dünyamıza hoşgeldiniz yazdırmış bulundum.olay oldu,çok önemli bi detaymış,fikrini soraymışım böyle olmZmış,vır vır vır.ya tmm öylede olurmuş ama oldu bikere,ben farketmedim söylem farkını diyorum,yok anlamıyo.en son ya tmm,bi daha yaptırırsın öyleyse dedim.sinirim bozuldu,oturdum ağlafım ütü yaparkende:KK61:
bU erkeklerin hepsi pislik

Canim ins zamanında gelir oglusun sen gönlünü ferah tut.. Sancın çok mu artti??? Bi de biz hissetmeden sancı olabiliyor mu acaba,,, nst de mi belli oluyo bu.. Ben daha hic girmedim nst ye.. Doktorum da taa 36.hafta çağırdı bi daha. Öyle bişey olursa ve ben Farketmez sem diye korkuyorum

Canım üzülme lütfen. Hayırlısı ile sağlıkla alacaksın oğlunu kucağına. Bugüne kadar ne sıkıntılar çekerek geldik. Artık kavuşma zamanlarımız yaklaştı. Oğlun vaktinde gelecek merak etme :KK66:

Daha önce de demiştim,hamilelikte ki yanma çoğu zaman basit bi mide yanması gibi olmuyor.gastrit gibi kronikleşen ve uyutmayan bi hal alıyor.o yüzden pulcet ya da lansor veriyorlar.gebelik sonrası normale dönüyor tabi.sen bi dene bakalım,çok bi zamanın da kalmadı zaten.belki gaviscon yeterli gelir.şifa olur inşallah.bebeğine de maşallah:nazar: aileniz de kilolu doğan var mı böyle?kendin ksç kg doğmuşsun mesela?bunlarla çok bağlantılıymış bebeğin kilosu.benimkiler şuan ikiz olmalarına rağmen 2-3 hafta öndeler:nazar: dr önce şekerden şüphelendi ama şekerim kontrol altında şuan,her gün ölçüyorum,bi anormallik yok.ben de 56 cm ve 4,5 kg ya yakın doğmuşum,eşimde oldukça uzun ve gürbüz doğmuş(o dönem köyde olduklarından ifadeler göz kararı:KK48:). Eşim tarafında cılız çocuk ya da insan yok zaten,hepsi insan azmanı:KK70: ben de oğlumu 37. Haftanın sonunda(dr umun benden ve mızmızlıklarımdan,evhamlarımdan bıkması sonucu)sezeryan için bile 2 hafta erken doğurmama rağmen 3.750gr dı.yani miyadını beklese 4'ü bulurdu heralde kuzum.demem o ki aileden,genetikten geliyor sanırım bu durumlar.benim sıpalarda şu hafta itibariyle 1 kg yu geçtiler.sizde de var mı ailede böyle bi öykü?
Canım ben 3500 kg. dogmusum.Ben iri yariyim boyum uzun ve her zaman balik etli oldum.Babamin boyu çok uzundu.Eşimin kac kilo dogdugunu bilmiyor annesi.Bebegin furumu saglikli cok sukir benxe de bir aksilik yok.Fakat ben vok agirlastim tasimasi zor hale gelmeye basladi yatsan yatamiyorsun kalksan kalkamiyorsun.Allah yardimcimiz olsun.

Back