• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ütülerim bittiiiii:rolleyes::KK9::rolleyes::KK9: çok şükür,kurtardım,Allah başlamayanların yardımcısı olsun:KK70: kızlar bu arada eşimle acayip tartıştık,sinirden boğmak istiyorum onu:KK34::KK11:ben doğum hediyesi olarak vermek için magnet yaptırmıştım.bugün geldiler.beyfendinin takıldığı ayrıntı şu "küçük prenslerim,dünyamıza hoşgeldiniz" mi olmalıydı sizce. "Küçük prenslerimiz,dünyamıza hoşgeldiniz" mi.Allahını seven fikrini söylesin,hangisi mantıklı olan?ya da çok şey farkeder mi iki anlam arasında?

Oda bişeydir,bizimki o konuda tsm bi odun:KK11:daha bi sürprizini görmüş değilim,git ne istiyosan al da demez.bişey de ummuyorum anneler gününden,ilk evlilik yıldönümünü bile unutan bi adamdan ne beklenirki:KK61:herşeyin de içindedir sağolsun.fazlasıyla!hiç ilgilenmeyenler ayrı bi odun benimki gibiler ayrı.o kadar herşeye müdahilki sinir ediyo bazen.kaynana gibi:KK47:aldığım dondan bile haberi vardır.çok sıkıcı:63:
hmm unutma eğilimi varsa kafasına vura vura hatırlatmak gerek daha evliliğin ilk yıllarında unutuyorsa ileriki yıllarda ne olur onun kafa :cool:bir karikatür vardı şifresini evlilik yıldönümü yapıyordu adamın unutmasın diye :KK70:öyle yapmak gerek belki de.
sürpriz bizde de çok az. toplasan 2-3 kere ancak yapmıştır. bir de sevinçli ya da olabilecek şeyleri olmasından çok önce söyler bana sonra da bir şekilde olmaz ben beklerim beklerim olsun diye sonra sinirlerim bozulur olmayınca :KK43:

Ütülerim bittiiiii:rolleyes::KK9::rolleyes::KK9: çok şükür,kurtardım,Allah başlamayanların yardımcısı olsun:KK70: kızlar bu arada eşimle acayip tartıştık,sinirden boğmak istiyorum onu:KK34::KK11:ben doğum hediyesi olarak vermek için magnet yaptırmıştım.bugün geldiler.beyfendinin takıldığı ayrıntı şu "küçük prenslerim,dünyamıza hoşgeldiniz" mi olmalıydı sizce. "Küçük prenslerimiz,dünyamıza hoşgeldiniz" mi.Allahını seven fikrini söylesin,hangisi mantıklı olan?ya da çok şey farkeder mi iki anlam arasında?
ay hadi gözün aydın canım. ben yıkıyorum yıkıyorum yeni parçalar çıkıyor nar gibi yemin ederim şimdi de birkaç bez muslin, body falan çıktı bir fasıl da onları yıkayıp ütülemem lazım. bitmiyor anacım.

eşin de bahane arıyormuş olay yaratmaya ikisi de olabilir çok fark etmez anlam olarak. ben küçük prenslerimiz dünyamıza hoşgeldiniz i tercih ederdim öbürü sanki tek bir kişinin dünyasıymış gibi oluyor.

of kızlar kasıklarım durdular durdular ve en sonunda her yerin ağrıyor bizim neyimiz eksik dediler. onlar da ağrımaya başladılar. ama sürekli ağrımak değil. ayağa kalkarsam, hareket edersem, sağdan sola, soldan sağa dönersem, arabadayken falan inmeye çalışırsınya ayağını dışarı atıp işte o dışarı attığım anda sanki kasıklarımdaki kemikler iki yandan biri çekiyor da beni ortada ikiye ayıracaklarmış gibi ağrıyor :(
yurtdışında insanların neden taşıyıcı anne tuttuklarını şimdi daha iyi anlıyorum. bu arada taşıyıcı anne demişken bir arkadaşım araştırmış çok uçuk fiyatlaraymış. yani tr parası ile 100bin 200 bin gibi rakamlara. şok oldum :KK57: eşime diyorum ki bana iki tane ev borçlusun sana aynı anda iki tane birden doğuruyorum :KK70::KK70:

hmm unutma eğilimi varsa kafasına vura vura hatırlatmak gerek daha evliliğin ilk yıllarında unutuyorsa ileriki yıllarda ne olur onun kafa :cool:bir karikatür vardı şifresini evlilik yıldönümü yapıyordu adamın unutmasın diye :KK70:öyle yapmak gerek belki de.
sürpriz bizde de çok az. toplasan 2-3 kere ancak yapmıştır. bir de sevinçli ya da olabilecek şeyleri olmasından çok önce söyler bana sonra da bir şekilde olmaz ben beklerim beklerim olsun diye sonra sinirlerim bozulur olmayınca :KK43:
Ya her fırsatta geçiyorum alayımı,atıyorum tribimi ama ruhunda yok.sevgililer gününe bir ay kala hatırlatma ayatlamış tlf nuna,aha dedim geliyor sürpriz.hepsini telafi etcek heralde.bende bi hazırlandım,hediyesini aldım,sinema bileti aldım o geceye,yemek yeriz diye düşündüm tabi,ona göre giyindim ettim.buluşana kadar bi ton söylendi,şöyle trafik,böyle soğuk,buluştuk,yemeği evde mi yesek,gilme girdik(grinin elli tonu) oooooo,kıyamet koptu,bu ne rezillik iş,böyle filmmi olur,nasıl layık gördün bunu kendine bilmem ne,ağladım artık en son sinirimden:mad: öküzlükte top noktaya gelmiştiki içinde hala ni umut gecenin sonunda hediyesiyle sürpriz yapıp sevindirecek heralde dedim.dönüşte annemlere uğrayalım diye tutturdu,bide anası ısrar edince kalalım demesin mi:KK57: daracık kanepede iki tane yarım dünya sabaha kadar kemiklerim kırıldı,nasıl üzüldüm,nasıl ağladım anlatamam.şaka gibiydi resmen.ertesi gün evde verdim hediyesini,aldı beğendi,sarıldı fln.eeee? Ohiç bişey almamış!gel de sinirden boğma:KK34::KK67:

ay hadi gözün aydın canım. ben yıkıyorum yıkıyorum yeni parçalar çıkıyor nar gibi yemin ederim şimdi de birkaç bez muslin, body falan çıktı bir fasıl da onları yıkayıp ütülemem lazım. bitmiyor anacım.

eşin de bahane arıyormuş olay yaratmaya ikisi de olabilir çok fark etmez anlam olarak. ben küçük prenslerimiz dünyamıza hoşgeldiniz i tercih ederdim öbürü sanki tek bir kişinin dünyasıymış gibi oluyor.
Aradaki fark "prensler" kısmında,dünyamız çoğul zaten ikisinde de.küçük prenslerim ya da prenslerimiz,adamın takıldığı bu.ay bu ara iyice bi batar oldu bana,sinirimi zıplatıyo ya:KK34: her konuya müdahil olacak,her halta maydonoz olacak ya,aaaa ayıpsın yani! Hiç bişeyi kendi başıma yapamam,insiyatif diye bi olayım olamaz:KK12: o kadar her detaya müdahil,herşeyde söz hakkına sahipki hiç bi özelim kalmıyo sayesinde:63:

ahahahaha flo yazmışım beynimin yarısını bir bebeğe diğer yarısını diğer bebeğe verdim bana kalmadı tabi :KK70::KK70:
flotty olacaktı o :KK53::KK53:
http://www.flotty.com.tr al bu da sitesi :KK70:
Hiç gördüğümü dahi hatırlamıyorum onca markette.dikkatimi çekmemiş demekki.pastorize yumurta var,onlar ne derece mantıklı acaba?

Ya her fırsatta geçiyorum alayımı,atıyorum tribimi ama ruhunda yok.sevgililer gününe bir ay kala hatırlatma ayatlamış tlf nuna,aha dedim geliyor sürpriz.hepsini telafi etcek heralde.bende bi hazırlandım,hediyesini aldım,sinema bileti aldım o geceye,yemek yeriz diye düşündüm tabi,ona göre giyindim ettim.buluşana kadar bi ton söylendi,şöyle trafik,böyle soğuk,buluştuk,yemeği evde mi yesek,gilme girdik(grinin elli tonu) oooooo,kıyamet koptu,bu ne rezillik iş,böyle filmmi olur,nasıl layık gördün bunu kendine bilmem ne,ağladım artık en son sinirimden:mad: öküzlükte top noktaya gelmiştiki içinde hala ni umut gecenin sonunda hediyesiyle sürpriz yapıp sevindirecek heralde dedim.dönüşte annemlere uğrayalım diye tutturdu,bide anası ısrar edince kalalım demesin mi:KK57: daracık kanepede iki tane yarım dünya sabaha kadar kemiklerim kırıldı,nasıl üzüldüm,nasıl ağladım anlatamam.şaka gibiydi resmen.ertesi gün evde verdim hediyesini,aldı beğendi,sarıldı fln.eeee? Ohiç bişey almamış!gel de sinirden boğma:KK34::KK67:

harbiden tam balyozla kafasını kırmalıkmış. bir ay önceden yetmiyor demek ki bir gün önce falan kurması lazımmış telefonunu.
altına da hediye al diye yazması gerekiyormuş :KK70::KK70:

Aradaki fark "prensler" kısmında,dünyamız çoğul zaten ikisinde de.küçük prenslerim ya da prenslerimiz,adamın takıldığı bu.ay bu ara iyice bi batar oldu bana,sinirimi zıplatıyo ya:KK34: her konuya müdahil olacak,her halta maydonoz olacak ya,aaaa ayıpsın yani! Hiç bişeyi kendi başıma yapamam,insiyatif diye bi olayım olamaz:KK12: o kadar her detaya müdahil,herşeyde söz hakkına sahipki hiç bi özelim kalmıyo sayesinde:63:

e o hangisini istiyor peki?

harbiden tam balyozla kafasını kırmalıkmış. bir ay önceden yetmiyor demek ki bir gün önce falan kurması lazımmış telefonunu.
altına da hediye al diye yazması gerekiyormuş :KK70::KK70:
Ya zaten alarmı "özleme hediye?" Diye kurmuş.daha nolsun.ben dedim heralde büyük bi heciye geliyor,bi ay evvelden hazırlandığına göre.insan son gün interneti tarasa bin tane seçenrk bulurdu.şimdi takılıyorum,doğumda tamtur yada sırataş bekliyorum artık diye,gülüyor.yok be,bundan bi cacık olmaz bugönül alma konularında.iş yok.ihtiyacım olup çok istediğim bişeyide alınca yakında ne varsa ona yamar hemen,eh bu da sana d.günü hediyem olsun vs gibi:63:

e o hangisini istiyor peki?
Ona göre küçük prenslerimiz dünyamıza hoşgeldiniz olmalıymış,ben de küçük prenslerim dünyamıza hoşgeldiniz yazdırmış bulundum.olay oldu,çok önemli bi detaymış,fikrini soraymışım böyle olmZmış,vır vır vır.ya tmm öylede olurmuş ama oldu bikere,ben farketmedim söylem farkını diyorum,yok anlamıyo.en son ya tmm,bi daha yaptırırsın öyleyse dedim.sinirim bozuldu,oturdum ağlafım ütü yaparkende:KK61:

Kizlar bn gunde 2lt su iciyorum ama lavaboya girdigimde idrarden donra midem agriyo cok mu su iciyorum acaba yoksa bebektenmi midem agriyo sizdede olan oldumu

bence çok su içmiyosun. önmüz yaz. hem daha fazlla suya ihtiyaç duyucaz hem de idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için bol su içmek gerekiyo. ağrıyı bi doktora sor istersen. ben 3 lt su içiyorum yetmemeye başladı artık havalar ısındıkça.

prenslerimiz dadha mantıklı geldi. direk küçük prensler deseydiniz sorun kalmazdı heralde :))

8 mayis Cuma günü sabah 7 de sezeryanla doğum a giriceğim inşallah ....dua Edin bana hayırlı doğumlar olsun. ...
rabbim dileyen isteyen herkese nasip et sin inşallah ....
Rabbim yardım etsin canım.ağrısız sizisiz,sağlıkla al yavrunu kucağına.ne güzel mübarek günde evladına kavuşuyorsun.bizi haberdar et musait olduğunda.Güzel Allahim hep yanınızda olsun:)

Back