• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

hadi ya ben duymadım bunu köy yumurtası bulup alıyorduk o da en son aldığım yumurtalardan 1-2 tanesin bozuk çıktı bi tanesinden de civciv çıkmış ben görmedim allahtan yoksa bidaha yumurtaya elimi sürmezdim çok da severim ama şimdi sen söyledin bi duraksadım yani artık onuda mı yiyemiycez :KK61::KK61:
köylerden gelen köy yumurtaları daha tehlikeliymiş bilindik markalı olanlar daha güvenliymiş canım. 70 derecede 2 dakika kaynatınca ölüyormuş mikropları ama tiksinti geldi bir kere bana :( :(

köylerden gelen köy yumurtaları daha tehlikeliymiş bilindik markalı olanlar daha güvenliymiş canım. 70 derecede 2 dakika kaynatınca ölüyormuş mikropları ama tiksinti geldi bir kere bana :KK43: :KK43:
zaten artık güvenim kalmadı canım haklısın en iyisi markette satılan markalı yumurtalar :(

Selam kizlar.Ben de dün ilk nstme girdim.Dogum tarihimizde 3 haziran diyor doktor bey 39. Haftadan once almiycakmiz.Sanırım spinal sezeryan olucam.kızim 3150 gr.Baya tosun olacak doguma kadar 4 kiloya erisir diyor doktor.Yalniz forografci konusunda canimi sıktı çok!Hemen anlasmali olduklari fotografciyi onerdi.Bide profesyonelse girsin getireceginiz kisi diyerek iyice moralimi bozdu ona ne oluyorsa.Ben de ablami fotografci olarak tanitmayı düşünüyorum.sonuçta ben devlet hastahanesinde de dogum yapabilirdim.Bosu bosuna 1.500 tl bayilmazdim.Amacim biraz relax olabilmek oda gibi fotografci gibi zaten bugüne kadar yiginla para dökmüşüm bide fotografcisina 750 tl. Verecek durumum kalmadi onun yerine kizimin bir ihtiyacini karsilarim.Bi de diger hastaneler nst den para almazken bwnimki nstyi ucretli yapmis 20 tl oduyorsun.Soyguncu anam bunlar sinegin kanadindan yag cikariyorlar...haa bu arada pulset ve lansoru sordum onlar gastrit icin sana gaviscon vereyim ben dedi agizda emilenden yazdi.iyi gibi etkisi hadi bakalim.
Daha önce de demiştim,hamilelikte ki yanma çoğu zaman basit bi mide yanması gibi olmuyor.gastrit gibi kronikleşen ve uyutmayan bi hal alıyor.o yüzden pulcet ya da lansor veriyorlar.gebelik sonrası normale dönüyor tabi.sen bi dene bakalım,çok bi zamanın da kalmadı zaten.belki gaviscon yeterli gelir.şifa olur inşallah.bebeğine de maşallah:nazar: aileniz de kilolu doğan var mı böyle?kendin ksç kg doğmuşsun mesela?bunlarla çok bağlantılıymış bebeğin kilosu.benimkiler şuan ikiz olmalarına rağmen 2-3 hafta öndeler:nazar: dr önce şekerden şüphelendi ama şekerim kontrol altında şuan,her gün ölçüyorum,bi anormallik yok.ben de 56 cm ve 4,5 kg ya yakın doğmuşum,eşimde oldukça uzun ve gürbüz doğmuş(o dönem köyde olduklarından ifadeler göz kararı:KK48:). Eşim tarafında cılız çocuk ya da insan yok zaten,hepsi insan azmanı:KK70: ben de oğlumu 37. Haftanın sonunda(dr umun benden ve mızmızlıklarımdan,evhamlarımdan bıkması sonucu)sezeryan için bile 2 hafta erken doğurmama rağmen 3.750gr dı.yani miyadını beklese 4'ü bulurdu heralde kuzum.demem o ki aileden,genetikten geliyor sanırım bu durumlar.benim sıpalarda şu hafta itibariyle 1 kg yu geçtiler.sizde de var mı ailede böyle bi öykü?

GÜNAYDIN sabah sabah şu cola reklamı sinirlerimi zıplattı sanki cola değil kadın pazarlıyorlar Tövbe Tövbe RTÜK Aradım pes yani sessiz kalmayalım kızlar
ayy ne güzel söyledin canım ben de dün aksam izledim cinlendim resmen ne saçma sapan bi reklam koladan tiksindim izleyince çok iyi yapmışsın bizde arayıp şikayet edelim :KK11:

GÜNAYDIN sabah sabah şu cola reklamı sinirlerimi zıplattı sanki cola değil kadın pazarlıyorlar Tövbe Tövbe RTÜK Aradım pes yani sessiz kalmayalım kızlar
Ben hiç atlamam böyle şeyleri canım,rtük uygulaması var tlf numda,ordan yazıyorum direkt.teşekkürler sana da hassasiyetin için

bilmiyorum ama köylerden gelen organik diye alınan köy yumurtaları daha tehlikeliymiş. markalı bilinen yumurtalar daha güvenliymiş. zaten bırak bulaşmasını duyunca bile tiksindim :mad:
Bıldırcın yumurtadı da yiyodum ben,hepsinden olucaz böyle olursa.yapacak bişey yok,bildik markalardan devam edicez.sende tiksinme hemen dur,zaten bişey yiyemiyosun:KK43:.bundanda etme kendini.keskinoğlu fln seçicez artık.

Yaz
ayy ne güzel söyledin canım ben de dün aksam izledim cinlendim resmen ne saçma sapan bi reklam koladan tiksindim izleyince çok iyi yapmışsın bizde arayıp şikayet edelim :KK11:
geldi ya,bütün kola-dondurma reklamları afedersiniz et pazarı:63:kendini böyle malzeme yapan kafınlara hem avıyorum gühem de kızıyorum.yazıklar olsun hem cins olduğumuz için:KK12:

Yaz

geldi ya,bütün kola-dondurma reklamları afedersiniz et pazarı:63:kendini böyle malzeme yapan kafınlara hem avıyorum gühem de kızıyorum.yazıklar olsun hem cins olduğumuz için:KK12:
artık ekrandaki herşey öyle olmuş canım, survivor, işte benim stilim, şarkı yarışmaları, diziler, magazinler, reklamlar, video klipler..... herşey ama herşey artık cinsellik üzerine dur demek lazım bunlara...

artık ekrandaki herşey öyle olmuş canım, survivor, işte benim stilim, şarkı yarışmaları, diziler, magazinler, reklamlar, video klipler..... herşey ama herşey artık cinsellik üzerine dur demek lazım bunlara...
Aynen öyle canım.eskiden biz anne babamızla oturur,ailece salonda takılırdık.ekrandan ne çıkacağı belli değil diye çocukları odalarına kovalıyoruz resmen.ya orda çizgi film izliyo ya da oyuncaklarıyla oynuyo bizimki.acıyorum bazen de,sanki dışlanmış gibi ama izlediğimiz hiç bişey onlara uygun değil.ki genelde trt yapımlarını tercih ederim,onda da diziler bu sene hep silahlı,öldürmeli vs oldu.seksenleri izliyoruz,adamlar mutfakta baba oğul rakı sofrası gösteriyo.ben daha nasıl koruyayım bu çocuğu,nasıl anlatayım alkolün zararını?sigarayı buzlamayı biliyolar ama içkiler sular seller gibi,çok normal gösteriliyor.anlamıyorum neyin kafası bu rtükteki?gençlik dizisi açıyosun,afedersin o onu becermiş,bu ötekini öpüyo vs.offf,delirmemek elde değil

Bu haftasonu anneler günü.şimdiden kutlu olsun değerli annişler:KK68: bi çoğunuz için ilk olacağından çok değerli,biliyorum.özel bi planı ya da beklentisi olan varmı bakayım:KK39: ben toz pembe gözlüklerimi taktım,hayallerde uçuyorum mesela,şöyle güzelinden bi tamtur pırlanta yada 5 taş hayal ediyorum:KK37: hayal kurmak bedava nede olsa:KK45:

Back