- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
benim de benim deHiç sorma,bitirdi benideBenim bu aralarki favorim hopi Reklamı
evde hopiiii diye geziyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de benim deHiç sorma,bitirdi benideBenim bu aralarki favorim hopi Reklamı
Bıldırcın yumurtadı da yiyodum ben,hepsinden olucaz böyle olursa.yapacak bişey yok,bildik markalardan devam edicez.sende tiksinme hemen dur,zaten bişey yiyemiyosun.bundanda etme kendini.keskinoğlu fln seçicez artık.
Bu da linki
Bu haftasonu anneler günü.şimdiden kutlu olsun değerli annişler bi çoğunuz için ilk olacağından çok değerli,biliyorum.özel bi planı ya da beklentisi olan varmı bakayım ben toz pembe gözlüklerimi taktım,hayallerde uçuyorum mesela,şöyle güzelinden bi tamtur pırlanta yada 5 taş hayal ediyorum hayal kurmak bedava nede olsa
az canım ama aman az kilo aldım diye kendini yemeye verme. zaten ilk üç ay olabildiğince az alın diyor doktorlar. sen aç kalmıyorsan sağlıklı besleniyorsan bir sorun yok bence.Kizlar 16.haftaya girdm fkat 1kilo aldim tedawiye basladkta beri.szce nasl az mi?
az olsun zaten napıcan kilo alıp :) bebiş senden alacağnı alıyor merak etmeKizlar 16.haftaya girdm fkat 1kilo aldim tedawiye basladkta beri.szce nasl az mi?
Bnm transferim 15 martta olmustu cok sukur allahima rabbim bizeede evlat sahibi olmayi nasip etti rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahTransferiniz ne zman oldu ?
Cok sukur bana da 20 gündür prepar serum takmislar sancilarimi gideriyor rabb sonumuzu hayretsin insallah insallah kuvoze girmezlerGecmis olsun cnm.sirayla kurtulcaz nasipse.sancilarim var bikac haftadir ama drm adalat basladi.durduklari kadar dursunlar diye.38+1 DE almis olucak.
canım sancıların nasıldı ?? sen farkındamıydın sancılandığının ???Selam kızlar biz doktordan geldik
Nst ye baglandim sancim çıktı 2 ser doz ciğer geliştirici iğne verdi bu aksam ve yarın sabah 12 saatte bir vurulcam. Magnezyum günde 3 tane iç dedi. Cuma tekrar çağırdı. Rabbim yardımcımız olsun
Valla o kadar belirgin değildi ama belim çok ağrıyordu arada kasık batması gibi 3 4 gündür vardı. Bugün böyle çıktı, Cuma tekrar çağırdıcanım sancıların nasıldı ?? sen farkındamıydın sancılandığının ???
anladım canım geçmiş olsun demek ki sancı öyle bişeymiş bak ben bilmiyodum bile. peki ne dedi doktor sancılarla ilgili ??Valla o kadar belirgin değildi ama belim çok ağrıyordu arada kasık batması gibi 3 4 gündür vardı. Bugün böyle çıktı, Cuma tekrar çağırdı
Sancini dusurmemiz lazım dedi günde 3 tane magnezyum yazdı. Valla bende saskinim 3 4 gündür sende dikkat et kendini iyi takip etanladım canım geçmiş olsun demek ki sancı öyle bişeymiş bak ben bilmiyodum bile. peki ne dedi doktor sancılarla ilgili ??
Oda bişeydir,bizimki o konuda tsm bi odundaha bi sürprizini görmüş değilim,git ne istiyosan al da demez.bişey de ummuyorum anneler gününden,ilk evlilik yıldönümünü bile unutan bi adamdan ne beklenirkiherşeyin de içindedir sağolsun.fazlasıyla!hiç ilgilenmeyenler ayrı bi odun benimki gibiler ayrı.o kadar herşeye müdahilki sinir ediyo bazen.kaynana gibialdığım dondan bile haberi vardır.çok sıkıcıaahahahaha valla o hayaller bende de var arada laf çarpıyorum bana bir beşi biyerde takarsın falan diye o da ne beğeniyorsan git al diyor kendisi bütün özel gün hediyelerimi bana aldırır da
Sorma,bugünkülerde birazını kırpmışlar gerçi,koskoca coca colaya naparki,normalde firmalar sn sini hesap ediyolar.o bi kaç sn gördüğümüz reklamlar için yüz binlerce lira havada uçuyoo ne ya ne kadar uzun reklammış böyle üşenmemiş klip çekmişler
Aynen,sıkılınca you tubedan izliyorum,o derece bayıldım,yılın reklamı bencebenim de benim de
evde hopiiii diye geziyoruz
Flo neymiş kız,ayakkabıcı diilmi onlar şaka bi yana,duymamıştım hiç.ben çok uzun süredir flo nun organik yumurtaları var marketlerde onlardan yiyordum. yine bilindik marka iyidir herhalde ona devam edilebilir...
Valla o kadar belirgin değildi ama belim çok ağrıyordu arada kasık batması gibi 3 4 gündür vardı. Bugün böyle çıktı, Cuma tekrar çağırdı
anladım canım geçmiş olsun demek ki sancı öyle bişeymiş bak ben bilmiyodum bile. peki ne dedi doktor sancılarla ilgili ??