Maşallah maşallah canım tombik kız nazar değmesinSelam kizlar.Ben de dün ilk nstme girdim.Dogum tarihimizde 3 haziran diyor doktor bey 39. Haftadan once almiycakmiz.Sanırım spinal sezeryan olucam.kızim 3150 gr.Baya tosun olacak doguma kadar 4 kiloya erisir diyor doktor.Yalniz forografci konusunda canimi sıktı çok!Hemen anlasmali olduklari fotografciyi onerdi.Bide profesyonelse girsin getireceginiz kisi diyerek iyice moralimi bozdu ona ne oluyorsa.Ben de ablami fotografci olarak tanitmayı düşünüyorum.sonuçta ben devlet hastahanesinde de dogum yapabilirdim.Bosu bosuna 1.500 tl bayilmazdim.Amacim biraz relax olabilmek oda gibi fotografci gibi zaten bugüne kadar yiginla para dökmüşüm bide fotografcisina 750 tl. Verecek durumum kalmadi onun yerine kizimin bir ihtiyacini karsilarim.Bi de diger hastaneler nst den para almazken bwnimki nstyi ucretli yapmis 20 tl oduyorsun.Soyguncu anam bunlar sinegin kanadindan yag cikariyorlar...haa bu arada pulset ve lansoru sordum onlar gastrit icin sana gaviscon vereyim ben dedi agizda emilenden yazdi.iyi gibi etkisi hadi bakalim.
Günaydınnn hayırlı sabahlarGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Valla şekerim bencede çok hoşsun. Meğer ne kadar abartıyormuşsun kilolarını.Yalnız benim göbüşte sana bakınca baya önde gidiyor.
Valla o 100 kiloyu nerene sakliyosn canim sen. Ben 71 kiloyum popom bi yanda gobegim bi yanda. Tipim kaydi resmen. Un cuvali gibiyim tifil tifilgerci bn boy fukarasiyim. Hep dikkatimi cekiyo uzun boylu kadinlara hamilelik daha cok yakisiyo. Benim gibi boy kisaysa torba gibi oluyo
canım ben eski kıyafetlerimin hepsini giyiyorum yani hepsini derken iç çamaşırlarımı atletlerimi ve belini yaptırdığım pantolonları, üstlerimin hiçbiri olmuyor zaten.. ama artık olanların bir çoğu olmamaya başladı yıka giy derken kurumaya zaman kalmıyor her gün de işe gidince daha da zor oldu benim için bide malum kış ayı için almışım aldıklarımı da şimdi giyemiyorum sıcaktan yeni bişeyler alsam 1 ay için değmez diye düşünüyorum. dediğin gibi biri alıp getirse bişeyler çok makbule geçecek valla :)Masallah enisteyeAllah nazardan saklasin devamini nasip etsin insallaaahh.. birde darisi benim oduna olsun noluuurr . 3 atletle hamilelik geciriyorum. Bide havalar isindi malum gunluk yada gun asiri dus alip degistiriyorum. Bugun mecburen hafif nemli giydim. Dun gece yikanmisti kurumamis tam. 20 kere dedim cikip atlet alalim diye. Her seferinde vaktim yok diyo. Bu sabah da paran mi yok niye bana soyluyon cik alsana dedi.kii bu odun bnim evin icinde emekledigime kalkip su alamayip kendine yalvardigima da sahit oldu kalcamin agridiginda. Bagirdim bende sinirlendim. Yurumeye mecalim olsa senin gibi okuze minnet eder miyim hic dedim. Isin kotu yani arabayi da kullanamiyorum. Boyum kisa olunca koltugu one cekip kullanirdim hep. Ayagm yetismiyo die. Simdi koltugu cekince gobegim sikisiyo direksiyona birine muhtac olmak berbat biseymiss
Şaka yapıyosunyavrum,nerende senin 100 kilo?benimde boyum 170 ve 99 kg yum şuan.ama bi resmimi görsen şok olursun.sen bırak 100'ü 50-60 gibi duruyosun.nasıl bi çekim hilesi yaptın de bakim yada sırf kemikmisin nesin anlamadım,şoktayımyani
bak ne keyiflendim valla şimdi herkes aynı şeyi söylüyorsa doğruduraa canım baya iyi görünüyorsun maşallah fazla çıkmamış da karnın. kiloluyum diyordun ama bana çok iri gelmedin.
tatlım senin de altın yok ki bacaklar incecik göbek normal olması gerektiği gibi kuzucuklar yatıyor çünkü orda :)Eki Görüntüle 1517109 Eki Görüntüle 1517106
Len üşenmedim,belgelerle geldim size gece gecebu da mı gol değil baa
Selam kizlar.Ben de dün ilk nstme girdim.Dogum tarihimizde 3 haziran diyor doktor bey 39. Haftadan once almiycakmiz.Sanırım spinal sezeryan olucam.kızim 3150 gr.Baya tosun olacak doguma kadar 4 kiloya erisir diyor doktor.Yalniz forografci konusunda canimi sıktı çok!Hemen anlasmali olduklari fotografciyi onerdi.Bide profesyonelse girsin getireceginiz kisi diyerek iyice moralimi bozdu ona ne oluyorsa.Ben de ablami fotografci olarak tanitmayı düşünüyorum.sonuçta ben devlet hastahanesinde de dogum yapabilirdim.Bosu bosuna 1.500 tl bayilmazdim.Amacim biraz relax olabilmek oda gibi fotografci gibi zaten bugüne kadar yiginla para dökmüşüm bide fotografcisina 750 tl. Verecek durumum kalmadi onun yerine kizimin bir ihtiyacini karsilarim.Bi de diger hastaneler nst den para almazken bwnimki nstyi ucretli yapmis 20 tl oduyorsun.Soyguncu anam bunlar sinegin kanadindan yag cikariyorlar...haa bu arada pulset ve lansoru sordum onlar gastrit icin sana gaviscon vereyim ben dedi agizda emilenden yazdi.iyi gibi etkisi hadi bakalim.
Evet ya sen hepimizden onceydin artik bu topigede girmeyince merak ettim bizim kizlar ozltzk vebahargeldi dogunca sende coktaaan dogmussundur dedim masallah iyi goturmussun benim 18 gun once dikişlerim acildi hastaneye yattik önümüzdeki pazarteseide nasipse dogum armyyle ayni gundeydi transferimiz dogumumuzda ayni gun olucak sanirim:)Ayni gun mu ikinizin.gorusemedik ne zamandir cnm.beni izledigini gorunce pesine dustum:))
Kk dan uzak kaldim epeydir.
benim bu carsamba dogumum.
oldukca karisik hislerdeyirm.
fiziksel olarak ta gucumun sonuna geldim.cok zorlaniyorum.sen ne durumdasin cnm
Kızlar bugün akşam üzerine doğru içerde noluyosa artık karnımda bir acıma,bir yırtılma hissi anlatamam.aha da çatlıyorum ya da bi hal oluyo bana dedimkesiliyo sanki karnım,öyle böyle değil.taşş gibi oldu bi anda,otursam olmuyo,uzansam olmuyo.ilaçlarımı aldım,derin nefes vs.hafifler gibi oldu.çatlak durumu yok şuanlık ama kesin bebeklerde bi değişiklik oldu.gene ne tarafa döndülerse artık.içerde ki değişikliği hissediyorum hareketlerin vuruş yerlerinden.oynamayan yerlerim oynuyor şuan iyi gibi halim,Allah bi daha yaşatmasın inşallah.
Gecmis olsun cnm.sirayla kurtulcaz nasipse.sancilarim var bikac haftadir ama drm adalat basladi.durduklari kadar dursunlar diye.38+1 DE almis olucak.Evet ya sen hepimizden onceydin artik bu topigede girmeyince merak ettim bizim kizlar ozltzk vebahargeldi dogunca sende coktaaan dogmussundur dedim masallah iyi goturmussun benim 18 gun once dikişlerim acildi hastaneye yattik önümüzdeki pazarteseide nasipse dogum armyyle ayni gundeydi transferimiz dogumumuzda ayni gun olucak sanirim:)
Sen şöyle adam akıllı çek yolla bakayım bi enine boyuna resminicanım ben eski kıyafetlerimin hepsini giyiyorum yani hepsini derken iç çamaşırlarımı atletlerimi ve belini yaptırdığım pantolonları, üstlerimin hiçbiri olmuyor zaten.. ama artık olanların bir çoğu olmamaya başladı yıka giy derken kurumaya zaman kalmıyor her gün de işe gidince daha da zor oldu benim için bide malum kış ayı için almışım aldıklarımı da şimdi giyemiyorum sıcaktan yeni bişeyler alsam 1 ay için değmez diye düşünüyorum. dediğin gibi biri alıp getirse bişeyler çok makbule geçecek valla :)
valla hile mile yok tatlyım ben zaten iri yapılıyımdır ama bu hamilelikte de basenlerim aldı başını gitti çoktandır görmeyenler hiç kilo almamışsın aynısın diyorlar valla sırrımı ben de çözemedim
bak ne keyiflendim valla şimdi herkes aynı şeyi söylüyorsa doğrudur
tatlım senin de altın yok ki bacaklar incecik göbek normal olması gerektiği gibi kuzucuklar yatıyor çünkü orda :)
Karnıma karın denmiyor artık,başka bişey oldu ocanım ben eski kıyafetlerimin hepsini giyiyorum yani hepsini derken iç çamaşırlarımı atletlerimi ve belini yaptırdığım pantolonları, üstlerimin hiçbiri olmuyor zaten.. ama artık olanların bir çoğu olmamaya başladı yıka giy derken kurumaya zaman kalmıyor her gün de işe gidince daha da zor oldu benim için bide malum kış ayı için almışım aldıklarımı da şimdi giyemiyorum sıcaktan yeni bişeyler alsam 1 ay için değmez diye düşünüyorum. dediğin gibi biri alıp getirse bişeyler çok makbule geçecek valla :)
valla hile mile yok tatlyım ben zaten iri yapılıyımdır ama bu hamilelikte de basenlerim aldı başını gitti çoktandır görmeyenler hiç kilo almamışsın aynısın diyorlar valla sırrımı ben de çözemedim
bak ne keyiflendim valla şimdi herkes aynı şeyi söylüyorsa doğrudur
tatlım senin de altın yok ki bacaklar incecik göbek normal olması gerektiği gibi kuzucuklar yatıyor çünkü orda :)
Ne bulduysam sürüyorum zaten,biri çıkıp kuyruk yağı iyiymiş dese onu da sürücem nerdeyseay o çok fena bende de derim yanıyormuş gibi bir his oluyor. artık kadın oldu zaten davul. öyle hissettikçe bol bol yağ sür canım tehlikeli zamanlar onlar hareket ettikçe biz çatlayıp patlıyoruz
Akşam dinledim ben de,napıcaz şimdi?balıkesirde mi ne bi bölge karsntinaya alınmış,bi kaç tavuk çiftliği itlaf edilmiş komple.kuş gribi hortlamış yine.napıcaz şimdi,protein diye bi tavuk,bi yumurta yiyodum,kırmızı et midemi bulandırır benimay kızlar yumurta ile ilgili bir haber okudum çok moralim bozuldu ve tiksindim piyasadaki hemen hemen bütün yumurtalar kuş gripliymiş.kendisi temel protein kaynaklarımdan biriydi ne yapacağım şimdi bilmiyorum...
Ne bulduysam sürüyorum zaten,biri çıkıp kuyruk yağı iyiymiş dese onu da sürücem nerdeyse
hadi ya ben duymadım bunu köy yumurtası bulup alıyorduk o da en son aldığım yumurtalardan 1-2 tanesin bozuk çıktı bi tanesinden de civciv çıkmış ben görmedim allahtan yoksa bidaha yumurtaya elimi sürmezdim çok da severim ama şimdi sen söyledin bi duraksadım yani artık onuda mı yiyemiycezay kızlar yumurta ile ilgili bir haber okudum çok moralim bozuldu ve tiksindim piyasadaki hemen hemen bütün yumurtalar kuş gripliymiş.kendisi temel protein kaynaklarımdan biriydi ne yapacağım şimdi bilmiyorum...
bilmiyorum ama köylerden gelen organik diye alınan köy yumurtaları daha tehlikeliymiş. markalı bilinen yumurtalar daha güvenliymiş. zaten bırak bulaşmasını duyunca bile tiksindimAkşam dinledim ben de,napıcaz şimdi?balıkesirde mi ne bi bölge karsntinaya alınmış,bi kaç tavuk çiftliği itlaf edilmiş komple.kuş gribi hortlamış yine.napıcaz şimdi,protein diye bi tavuk,bi yumurta yiyodum,kırmızı et midemi bulandırır benimnspıcaz şimdi
tamam ilk fırsatta gnödercemSen şöyle adam akıllı çek yolla bakayım bi enine boyuna resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?