• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

evet aynen oyle yapıyolar haklisin. maalesef insanjr cok anlayissiz. .
kizlar bu da benim son halim :-)
IMG_20150504_173537-1.jpg

ben tam bir kurtluydum yerimde durmazdım. şimdi dışarı çıkıyoruz mesela markete ya da avm ye. çok duramıyorum o ayrı zaten de azıcık geziyoruz ben popomu nereye koyabilirim diye etrafımda yer arıyorum utanmasam saksı diplerine oturacağım :KK70::KK70:
ama şunu net bir şekilde fark ettim bizim insanımız tam manasıyla öküz. seni görüyor o halini zorla yürüdüğünü üstüne üstüne yürüyor çarpıyor. ve daha da kötüsü bebek arabalı annelerin tavrı. sanki kendileri oralardan geçmemiş gibi arabaları üstüne sürüyor çarpıyor sürtüyor. elimin tersiyle kafalarına vurasım geliyor :KK67:

Kizlaarr bi aksilik olmazsa haftaya bugun dogum:KK71:@ARMYY ayni gunde dogucaz heralde:-)
Ayni gun mu ikinizin.gorusemedik ne zamandir cnm.beni izledigini gorunce pesine dustum:))
Kk dan uzak kaldim epeydir.
benim bu carsamba dogumum.
oldukca karisik hislerdeyirm.
fiziksel olarak ta gucumun sonuna geldim.cok zorlaniyorum.sen ne durumdasin cnm

Merhaba canlar ben geldim nst muayene derken anca bitti isimiz eveet bebegin konumuna bagli kas agrisi teshisi koydu dr birde yoruyormusum kendimi korkulacak hic birsey yokmus sukur bebis iyiymis ;) ee dedim cok agri yapiyor yapacak birsey yok hamilelik dedi minoset icebilirsin gunde 4 e kadar dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı yani 36 da gelirsin dedi haziran 16 dogum t. Koydu bi aksilik cikmazsa insallah boyle yani kizlar ilginize teskler .. Sonradan tanistigim ama adeta kirk yildir taniyormuscasina birbirimizi anlayan arkadaslarim teskler hepinize ;)

Merhaba canlar ben geldim nst muayene derken anca bitti isimiz eveet bebegin konumuna bagli kas agrisi teshisi koydu dr birde yoruyormusum kendimi korkulacak hic birsey yokmus sukur bebis iyiymis :KK66: ee dedim cok agri yapiyor yapacak birsey yok hamilelik dedi minoset icebilirsin gunde 4 e kadar dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı yani 36 da gelirsin dedi haziran 16 dogum t. Koydu bi aksilik cikmazsa insallah boyle yani kizlar ilginize teskler .. Sonradan tanistigim ama adeta kirk yildir taniyormuscasina birbirimizi anlayan arkadaslarim teskler hepinize :KK66:
Hayırlısı olsun güzelim ağrın olsada zamanında gelsin yavrun:KK46:. 3 hafta sonra mı gideceksin kontrole çok uzun degil mi canım?

Bizde aracı Üsküdar'a bırakıp öyle geçiyoruz karşıya bir dünya trafik var girilmez çıkılmaz zaman kaybı diye.Yürümekten korkmuyorum ama çok baskı yapıyor,sıcak oluncada haddinden fazla şişiyorum haliyle baskı oluyor aşagıya doğru, birde yolda giderkenbana bakıyorlar ya tuhafıma gidiyor artık acıyorlar mı,tipemi bak diyorlar bilmiyorum ama rahatsız olmuyor değilim hani.tüm vitrinlerden geriye giden totoma öne giden göbegime bakıyorum kocaman olmuşum yaaa:anneadayı: Göbegimi alenen göstermekten çok hoşlanmıyorum o yüzden şalla falan kapatıyorum ince de giysem üzerimde ikinci bir parça oluyor:KK22:
Kumpiride kendin yap güzelim:kk77:
Oooo,senin haftanda ben nolurum artık bilemem.çok haklısın.öğlenden beridir kışlıkları toparlamada kalan son işleri yapıyorum,hurçları fln hallettim.eşimin gelip kaldırmadı kaldı.ama şuan baygınlık geçirmek üzereyim,sağ karnım öyle bi acıyo,gerildi ki anlatamam.bişeyde kaldırmadım,sadece katla-koy yapıyorum.belkide bebekler yer değiştiriyo yine,hep böyle şiddetli acı oluyo onlar dönerken.yani halimiz harap anlıycağın,kaynanamda elleme bişeye,yorma kendini diyo kuru kuru:63:kim yapacak dedim ben yapmazsam,yapacak insanöı var?öyle böyle yapmak zorundayım dedim.gıkı çıkmadı daha:KK48:toto o kadar değil ama göbek bende de türksat füzesi gibi:anneadayı: ama dikkat çekmiyo sanırım çünkü insanlar öküz gibi bodozlama bodozlama üzerime geliyolar,çarpıyolar.resmen kendimi kollamakla geçiyo gezintilerim:KK11:

Eki Görüntüle 1516801
Bak bak bak,maşallah!:nazar: Sen bi de utanmadan yok kiloluyum,yok şöyle kilo aldım,yok böyle kilo aldım mı diyosun bakim:KK34:manken gibisin valla,maşallah tekrardan.karnında benimkinin yarısı,kilo görmemişsin sen.bi daha kilo konusunda konuşmanı yasaklıyorum:KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1516801
Maşallah canım göbüş yerinde sanki ben senden buyukum :KK53::anneadayı:
Merhaba canlar ben geldim nst muayene derken anca bitti isimiz eveet bebegin konumuna bagli kas agrisi teshisi koydu dr birde yoruyormusum kendimi korkulacak hic birsey yokmus sukur bebis iyiymis :KK66: ee dedim cok agri yapiyor yapacak birsey yok hamilelik dedi minoset icebilirsin gunde 4 e kadar dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı yani 36 da gelirsin dedi haziran 16 dogum t. Koydu bi aksilik cikmazsa insallah boyle yani kizlar ilginize teskler .. Sonradan tanistigim ama adeta kirk yildir taniyormuscasina birbirimizi anlayan arkadaslarim teskler hepinize :KK66:
Geçmiş olsun canım gözün aydın :KK15: doğum günün de şu gibi gelip catar inşallah:KK19:

Benim ki de mesire alanında geziyor sanki sürekli dolanıyor vurması azaldı bazen göbek deliğime öyle basıyor ki delik melik kalmıyor dümdüz oluyor sanırsın yırtacak beni en zorlayan durumda bu.bizde cuma günü gidecegiz teyzesi :KK6:
Ben gittim canimm ama goremedim :cry: sadece nst ye bagladi annem kasilma var mi die. Kasiklarimda agrilar vardi. Kasilma yokmus. Onceki nst de rakamlar 30 40 arasindaydi bugun 15 20 arasinda.. benim dr gecen hafta izinliydi siraya dizilmisler mubarek. Annem servisten aradi poliklinigi kiyamet kopuyo burda dedi hemsire. Yarin obur gun gelsin Adam akilli muyane olamaz bugun demis.neyse en azindan uzun uzun kalp sesleeini dinledik pasanin.. :KK36:

kızlar sizde de kalp sıkışması gibi sıkışmalar oluyor mu? ben bazen nefes alamıyorum onunla mı alakalı diye düşünüyorum. bu aralar nefes alamama sıkıntısı da sık yaşıyorum. iki bir şey yesem nefesim kesiliyor resmen...
Aynen bnde de oluyo canim. Hatta bu aksam yemek yerken sigisamadim. Sipa mideme dayaniyo sanki. Iycene skstiriyo. Napim oglum yemiyim mi dedim yuksek sesle. Esim de dalga geciyo. Duman etti seni sipa die :KK4:

o zaman artik kendini yormak yok canim :KK39:Bizim muhtemel dogum tarihi 16 haziran. Kesin olarak sezeryana karar vermis bulunmaktayim. Heralde 16 hazirandan daha once bi tarih verir bana da. Gerci israrla tarih konusuna girmiyor kadin ama hayirlisi bakalim :confused:

fit mi :KK43::KK43: yok tatlim nerde fitlik boyum 170
kilomda 170-70 :KK70::KK70:
Valla o 100 kiloyu nerene sakliyosn canim sen. Ben 71 kiloyum popom bi yanda gobegim bi yanda. Tipim kaydi resmen. Un cuvali gibiyim tifil tifil :-) gerci bn boy fukarasiyim. Hep dikkatimi cekiyo uzun boylu kadinlara hamilelik daha cok yakisiyo. Benim gibi boy kisaysa torba gibi oluyo :KK34:

Back