2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hiic rahatsiz olma bence canm. Benim koca dk basi gicik gicik konusuyo ya. Depresyona gircektim nerdeyse. Ama c.tesi gunu annemlerle ve onlarin bi arkadaslariyla ailecek gezmeye gittik. Arkadaslarinin bi oglu var benden kucuk yasi. Annesiyle kilo konusunda konusuyorduk. Valla teyze perisan oldm cok kilo aldim filan diyordum. Ne perisani dedi cocuk soyle bi etrafina bak bakalim senden guzeli varmi abla dedi. Hamilelik bence Bir kadinin en guzel oldugu en guzel gorundugu zamandir dedi. Hatta bide cok sanslisiniz Allah bu kutsal zaman surecini bize deil size bahsetmis dedi. Bunu diyen cocuk 23 24 yaslarinda ve kafasi basip boyle konusabiliyo benim koca 32 yasina gelmis hamilelik surecimi iyce zorlastiriyo. Acayip benzetmeleri kilomla dalga gecmeleri... valla depresyona sokacak boyle devam ederse farkinda deil.

Masallah enisteye Allah nazardan saklasin devamini nasip etsin insallaaahh.. birde darisi benim oduna olsun noluuurr . 3 atletle hamilelik geciriyorum. Bide havalar isindi malum gunluk yada gun asiri dus alip degistiriyorum. Bugun mecburen hafif nemli giydim. Dun gece yikanmisti kurumamis tam. 20 kere dedim cikip atlet alalim diye. Her seferinde vaktim yok diyo. Bu sabah da paran mi yok niye bana soyluyon cik alsana dedi.kii bu odun bnim evin icinde emekledigime kalkip su alamayip kendine yalvardigima da sahit oldu kalcamin agridiginda. Bagirdim bende sinirlendim. Yurumeye mecalim olsa senin gibi okuze minnet eder miyim hic dedim. Isin kotu yani arabayi da kullanamiyorum. Boyum kisa olunca koltugu one cekip kullanirdim hep. Ayagm yetismiyo die. Simdi koltugu cekince gobegim sikisiyo direksiyona birine muhtac olmak berbat biseymiss

Slmm iyi akşamlar herkese ..
Oleyy yarın Doktor kontrolüm var 4 hafta takipte olucam gelecek ay transferim yapılıcak çokk mutluyum
Allah yaninizda yar ve yardimciniz olsun canim. Insallah gelip hamileyimmm die yazarsin buraya da. Hep boyle mutlu ve umutlu ol insallah. Tedavi surecinin en onemli sarti bu bence...

Allah yaninizda yar ve yardimciniz olsun canim. Insallah gelip hamileyimmm die yazarsin buraya da. Hep boyle mutlu ve umutlu ol insallah. Tedavi surecinin en onemli sarti bu bence...
İnşş Canim ini...Rabbim hayırlısıyla versin tüm istediğimiz herseyi . İnş yarın doktorda ümitli konuşur

Şaka yapıyosun yavrum,nerende senin 100 kilo?benimde boyum 170 ve 99 kg yum şuan.ama bi resmimi görsen şok olursun.sen bırak 100'ü 50-60 gibi duruyosun.nasıl bi çekim hilesi yaptın de bakim yada sırf kemikmisin nesin anlamadım,şoktayımyani

o bizim insanımızda olan bir şey ya öküzlük. ben artık yaklaşanları tespit edip elimle ittiriyorum çarpmasınlar diye. ne derlerse desinler umrumda değil. zaten patlamaya hazır içi su dolu balon gibiyim...

aynen öyle canım boşuna dememişler Allah elden ayaktan etmesin, kimseye muhtaç etmesin diye...

Saol cnm dusundugun icin yormiycm artik kendimi evt neden tarih vermek istemiyorlar anlamadim ben bizimkide zar zor soyledi zaten 23 haz. Normal dogum tarihi 16 da aliyor 39 da alacak yani daha erken almaya karsi cikiyor genelde sezeryan 38 ya hani o istemiyor

Kızlar bugün akşam üzerine doğru içerde noluyosa artık karnımda bir acıma,bir yırtılma hissi anlatamam.aha da çatlıyorum ya da bi hal oluyo bana dedimkesiliyo sanki karnım,öyle böyle değil.taşş gibi oldu bi anda,otursam olmuyo,uzansam olmuyo.ilaçlarımı aldım,derin nefes vs.hafifler gibi oldu.çatlak durumu yok şuanlık ama kesin bebeklerde bi değişiklik oldu.gene ne tarafa döndülerse artık.içerde ki değişikliği hissediyorum hareketlerin vuruş yerlerinden.oynamayan yerlerim oynuyorşuan iyi gibi halim,Allah bi daha yaşatmasın inşallah.

Selam kizlar.Ben de dün ilk nstme girdim.Dogum tarihimizde 3 haziran diyor doktor bey 39. Haftadan once almiycakmiz.Sanırım spinal sezeryan olucam.kızim 3150 gr.Baya tosun olacak doguma kadar 4 kiloya erisir diyor doktor.Yalniz forografci konusunda canimi sıktı çok!Hemen anlasmali olduklari fotografciyi onerdi.Bide profesyonelse girsin getireceginiz kisi diyerek iyice moralimi bozdu ona ne oluyorsa.Ben de ablami fotografci olarak tanitmayı düşünüyorum.sonuçta ben devlet hastahanesinde de dogum yapabilirdim.Bosu bosuna 1.500 tl bayilmazdim.Amacim biraz relax olabilmek oda gibi fotografci gibi zaten bugüne kadar yiginla para dökmüşüm bide fotografcisina 750 tl. Verecek durumum kalmadi onun yerine kizimin bir ihtiyacini karsilarim.Bi de diger hastaneler nst den para almazken bwnimki nstyi ucretli yapmis 20 tl oduyorsun.Soyguncu anam bunlar sinegin kanadindan yag cikariyorlar...haa bu arada pulset ve lansoru sordum onlar gastrit icin sana gaviscon vereyim ben dedi agizda emilenden yazdi.iyi gibi etkisi hadi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…