- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
Hiic rahatsiz olma bence canm. Benim koca dk basi gicik gicik konusuyo ya. Depresyona gircektim nerdeyse. Ama c.tesi gunu annemlerle ve onlarin bi arkadaslariyla ailecek gezmeye gittik. Arkadaslarinin bi oglu var benden kucuk yasi. Annesiyle kilo konusunda konusuyorduk. Valla teyze perisan oldm cok kilo aldim filan diyordum. Ne perisani dedi cocuk soyle bi etrafina bak bakalim senden guzeli varmi abla dedi. Hamilelik bence Bir kadinin en guzel oldugu en guzel gorundugu zamandir dedi. Hatta bide cok sanslisiniz Allah bu kutsal zaman surecini bize deil size bahsetmis dedi. Bunu diyen cocuk 23 24 yaslarinda ve kafasi basip boyle konusabiliyo benim koca 32 yasina gelmis hamilelik surecimi iyce zorlastiriyo. Acayip benzetmeleri kilomla dalga gecmeleri...Bizde aracı Üsküdar'a bırakıp öyle geçiyoruz karşıya bir dünya trafik var girilmez çıkılmaz zaman kaybı diye.Yürümekten korkmuyorum ama çok baskı yapıyor,sıcak oluncada haddinden fazla şişiyorum haliyle baskı oluyor aşagıya doğru, birde yolda giderkenbana bakıyorlar ya tuhafıma gidiyor artık acıyorlar mı,tipemi bak diyorlar bilmiyorum ama rahatsız olmuyor değilim hani.tüm vitrinlerden geriye giden totoma öne giden göbegime bakıyorum kocaman olmuşum yaaaGöbegimi alenen göstermekten çok hoşlanmıyorum o yüzden şalla falan kapatıyorum ince de giysem üzerimde ikinci bir parça oluyor
Kumpiride kendin yap güzelim
Masallah enisteyekızlar bu arada benim oduncum dün 4 gibi falan beni aradı çabuk aşağıya in diye ne oldu dedim kesin bişey oldu nasıl iniyim üstümü giyeyim mi yoksa olduğum gibi mi ineyim şaşırdım kaldım giyin gel dedi malum artık kıyfatte olmuyor ki doğru düzgün olanları da yıkamıstım kurumamıştı fermuar yeri yırtık bi pantolonum vardı hemen onu giydim üzerine de gömleğimi çektim çıktım herhalde yemeğe gidiyoruz dedim bizim burada şambayat vardır orayı geçtik sürgüyü geçtik malatyaya doğru gidiyoruz ama ben hala imkan vermiyorum ne işimiz var malatyada derken eski püskü bir pantolon banyodan yen içıkmış kendi haline kurumuş karman çorman bi saçla kendimi Malatya AVM de buldumne lazımsa al dedi ama artık bebiş için lazım bişey kalmamıştı ben de kendim için değerlendirdim fırsatı.. ama ne fırsat.. alacak olunca bişey bulamazsın ya bi tek Adıyamanda gezmediğim iç çamaşırcı kalmamıştı gecelik bulamamıştım kendime ne tesadüf ki orada bir görüşte çok beğendiğim gecelik ve sabahlık takımımı aldım onun haricinde de alacak bişey bulamadım olsun kısa günün karı oldu yine de yediğim içtiğim hava değişimi ve gecelik takımım yanıma kar kaldı
Allah yaninizda yar ve yardimciniz olsun canim. Insallah gelip hamileyimmm die yazarsin buraya da. Hep boyle mutlu ve umutlu ol insallah. Tedavi surecinin en onemli sarti bu bence...Slmm iyi akşamlar herkese ..
Oleyy yarın Doktor kontrolüm var 4 hafta takipte olucam gelecek ay transferim yapılıcak çokk mutluyum
İnşş Canim ini...Rabbim hayırlısıyla versin tüm istediğimiz herseyi . İnş yarın doktorda ümitli konuşurAllah yaninizda yar ve yardimciniz olsun canim. Insallah gelip hamileyimmm die yazarsin buraya da. Hep boyle mutlu ve umutlu ol insallah. Tedavi surecinin en onemli sarti bu bence...
Şaka yapıyosun
evet aynen oyle yapıyolar haklisin. maalesef insanjr cok anlayissiz. .
kizlar bu da benim son halim
Eki Görüntüle 1516801
Oooo,senin haftanda ben nolurum artık bilemem.çok haklısın.öğlenden beridir kışlıkları toparlamada kalan son işleri yapıyorum,hurçları fln hallettim.eşimin gelip kaldırmadı kaldı.ama şuan baygınlık geçirmek üzereyim,sağ karnım öyle bi acıyo,gerildi ki anlatamam.bişeyde kaldırmadım,sadece katla-koy yapıyorum.belkide bebekler yer değiştiriyo yine,hep böyle şiddetli acı oluyo onlar dönerken.yani halimiz harap anlıycağın,kaynanamda elleme bişeye,yorma kendini diyo kuru kurukim yapacak dedim ben yapmazsam,yapacak insanöı var?öyle böyle yapmak zorundayım dedim.gıkı çıkmadı daha toto o kadar değil ama göbek bende de türksat füzesi gibi ama dikkat çekmiyo sanırım çünkü insanlar öküz gibi bodozlama bodozlama üzerime geliyolar,çarpıyolar.resmen kendimi kollamakla geçiyo gezintilerim
gayet iyi bence boyun da iyi zaten kilon da normal hamilelik için kaç kilo ile hamile kalmıştın ki?fit miyok tatlim nerde fitlik boyum 170
kilomda 170-70
Masallah enisteyeAllah nazardan saklasin devamini nasip etsin insallaaahh.. birde darisi benim oduna olsun noluuurr . 3 atletle hamilelik geciriyorum. Bide havalar isindi malum gunluk yada gun asiri dus alip degistiriyorum. Bugun mecburen hafif nemli giydim. Dun gece yikanmisti kurumamis tam. 20 kere dedim cikip atlet alalim diye. Her seferinde vaktim yok diyo. Bu sabah da paran mi yok niye bana soyluyon cik alsana dedi.kii bu odun bnim evin icinde emekledigime kalkip su alamayip kendine yalvardigima da sahit oldu kalcamin agridiginda. Bagirdim bende sinirlendim. Yurumeye mecalim olsa senin gibi okuze minnet eder miyim hic dedim. Isin kotu yani arabayi da kullanamiyorum. Boyum kisa olunca koltugu one cekip kullanirdim hep. Ayagm yetismiyo die. Simdi koltugu cekince gobegim sikisiyo direksiyona birine muhtac olmak berbat biseymiss
o bizim insanımızda olan bir şey ya öküzlük. ben artık yaklaşanları tespit edip elimle ittiriyorum çarpmasınlar diye. ne derlerse desinler umrumda değil. zaten patlamaya hazır içi su dolu balon gibiyim...
Saol cnm dusundugun icino zaman artik kendini yormak yok canimBizim muhtemel dogum tarihi 16 haziran. Kesin olarak sezeryana karar vermis bulunmaktayim. Heralde 16 hazirandan daha once bi tarih verir bana da. Gerci israrla tarih konusuna girmiyor kadin ama hayirlisi bakalim
Hafifmisen de 100 gibi durmuyorsun canım ya 70 falan derim ben. bir de göbeğin hamilelik göbeği gibi durmuyor böyle sanki hafif karnın çıkmış gibi daha büyüdükçe daha belli olur sanırım
gayet iyi bence boyun da iyi zaten kilon da normal hamilelik için kaç kilo ile hamile kalmıştın ki?
yok anacim ne 100 u sen en fazla 70 sin. daş gibisin daş maasallah
77 ile canim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?