Günaydın arkadaşımAğrıdan gözüme uyku girmedi.ne fena hastalıkmış bu hemoroidsabahda kızımızi görmeye gideceğiz ve ben çok moralsizim.Hepinizden dua rica edeceğim
Rabbim yardımcın olsun canım, kızını görünce bütün acin geçsin gitsinAğrıdan gözüme uyku girmedi.ne fena hastalıkmış bu hemoroidsabahda kızımızi görmeye gideceğiz ve ben çok moralsizim.Hepinizden dua rica edeceğim
İkizmiydi seninkilerde?bizimkiler ikiz olunca herşey x2. O yüzden sayılar artıyo.Liste yaptım hepsinden de aldım aslında ama sayıları yetersiz galiba. Battaniyeleri nevresimleri katmadim hesaba.. Ben en iyisi yıkamadan önce gidip biraz daha takviye yapayım.
Kızın moralini düzeltir annesiAğrıdan gözüme uyku girmedi.ne fena hastalıkmış bu hemoroidsabahda kızımızi görmeye gideceğiz ve ben çok moralsizim.Hepinizden dua rica edeceğim
çok geçmiş olsun canım.yavrunu görünce ağrın biraz olsun hafifler umarım. Rabbim acil şifalar versinAğrıdan gözüme uyku girmedi.ne fena hastalıkmış bu hemoroidsabahda kızımızi görmeye gideceğiz ve ben çok moralsizim.Hepinizden dua rica edeceğim
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine prensesinden haber getir bize de :):)Ağrıdan gözüme uyku girmedi.ne fena hastalıkmış bu hemoroidsabahda kızımızi görmeye gideceğiz ve ben çok moralsizim.Hepinizden dua rica edeceğim
canım sıkma kendini. ben o kadar çok yalnız kalıyorum ki aynı şekilde eşimin iş durumlarından. aç internetten bir film falan izle ya da kitap oku kafan dağılsın sonra da uykun gelir zaten.Kizlarr bugun yanliz basimaym.kocam is nedenyle sehr disinda bu gece yokay sistm skintdan.gerci yawrumla yanlz gecrgigm ilk gece:)
En iyisi tuzlu çubuk ama tam olarak geçiren bişey de yok aslında.ne zaman düzelirse o zaman geçiyo.ilaç isteyebilirsin doktorundan,emedur veya dramamine veriyolar.Kizlarr bu mide yanmasi ve bulantiyi ne gecirir elmabyefim bastrsin diye gecmefi cubuk kraker yedim fayda etmedi
evet onu alsam yapsam süper olur da o uzun sürüyor düzleştiriciyi alayım da en azından on dakikada falan yaparım dedim. zaten elimden gelse hiç hastaneye ziyaretçi almayacağım. en bakımsız korkunç acı çeken günümde görmese kimse...Sen maşanı al bence2dk da fırt fırt yaparsın.
ay kıyamam canım ya Allah yardımcın olsun. bu hamilelikte bende de çıktı ama tabi seninkinin boyutunda değil. yine de iğrenç bir şey hayatımda popomla bu kadar ilgilenmemiştim...Ağrıdan gözüme uyku girmedi.ne fena hastalıkmış bu hemoroidsabahda kızımızi görmeye gideceğiz ve ben çok moralsizim.Hepinizden dua rica edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?