• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın kızçeler,sabah mahmuru anneler...tıkanan burnum yine uyutmadı beni.ter içinde kalmışım nefes alıcam diye:KK45:
buhar makinasını çalıştırıyorsun değil mi canım?
gerçi ona rağmen yine de tıkandı mı tıkanıyor ben çok darda kalınca okyanus suyu sıkıyorum o da insanın beynine hücum ediyor resmen :KK57:
benim de bu ara burun kanamam yoğun olduğundan buharı çalıştırırsam sıvı halde geliyor kan çalıştırmazsam kocaman bir pıhtı halinde. ama yine de yumuşatıyor başucuma aldım daha etkili oluyor...

Günaydın birazdan Dr gideceğiz ve ben gerçekten çatı muayenesine stres oldum gece bile düşünmekten uyuyamadım Off dua edin kızlar banada
Hicbirsey yok ya.normal muayene nin aynisi gibi dusun.sen ne kadar rahat olursan muayene o kadar rahat gecer unutma.bu arada tum annelere gunaydin.melegini goreceklerden guzel haberler bekliyorum.

Kizlarr bu mide yanmasi ve bulantiyi ne gecirir elmabyefim bastrsin diye gecmefi cubuk kraker yedim fayda etmedi
doktoruna sor gaviscon veya rennie kullanabilirsin canım. hoş gaviscon benim bulantıma falan iyi gelmiyordu yarım saat iyi geliyordu sonra yine aynı tas aynı hamam. ben bir de şu mısır patlaklarından yiyordum bazen iyi geliyordu mide yanmasına...

evet onu alsam yapsam süper olur da o uzun sürüyor düzleştiriciyi alayım da en azından on dakikada falan yaparım dedim. zaten elimden gelse hiç hastaneye ziyaretçi almayacağım. en bakımsız korkunç acı çeken günümde görmese kimse...
Ya kız kardeşim epidural sezeryanla yaptı iki doğumunu da,üstelik devlet hst de.çok rahattı,güle oynaya çıktı doğumdan.benim derdim belkide tam anestezi ile doğum yapmamdı:KK14: bu kez epidural yada spinal isticem inşallah.o zaman acı çekmeyen,bakımlı bir görüntümüz olabilir:KK30: ben kendim yapabileceğimi düşünmüyorum,ne kadar da olsa kalkıp ayna karşısına geçemem,yattığım yerdende mantıklı değil.eğer doğum için sabahın körüne saat vermezlerse,öğleye doğru yada öğleden sonra olacak gibiyse ve evveldi geceden yatırmazsa vakitlice gider kuaföre yaptırırım,olmazsa kuaförden hastaneye gelmesini isticem.doğumdan çıkınca iki maşa yapar halleder,oldu bitti:KK76:

buhar makinasını çalıştırıyorsun değil mi canım?
gerçi ona rağmen yine de tıkandı mı tıkanıyor ben çok darda kalınca okyanus suyu sıkıyorum o da insanın beynine hücum ediyor resmen :KK57:
benim de bu ara burun kanamam yoğun olduğundan buharı çalıştırırsam sıvı halde geliyor kan çalıştırmazsam kocaman bir pıhtı halinde. ama yine de yumuşatıyor başucuma aldım daha etkili oluyor...
Kaloriferler söndü diye çalıştırmıyodum bi kaç gündür ama demekki yeterli değil odadaki nem.benim tıkanıklık dediğim adlında burun içi kuruluk.sümkürünce bişey çıkmıyo ama burnum semsert.dediğin gibi iki farklı okyanus suyu var evde,anam onları da sıkınca öğürüyorum:confused: bütün genzimden ağzımdan heryerimden geliyo:63: dur çalıştırayım ben onu yine.bizimkine de söyliyimde vicks alsın,içine damlatayım.

Ya kız kardeşim epidural sezeryanla yaptı iki doğumunu da,üstelik devlet hst de.çok rahattı,güle oynaya çıktı doğumdan.benim derdim belkide tam anestezi ile doğum yapmamdı:KK14: bu kez epidural yada spinal isticem inşallah.o zaman acı çekmeyen,bakımlı bir görüntümüz olabilir:KK30: ben kendim yapabileceğimi düşünmüyorum,ne kadar da olsa kalkıp ayna karşısına geçemem,yattığım yerdende mantıklı değil.eğer doğum için sabahın körüne saat vermezlerse,öğleye doğru yada öğleden sonra olacak gibiyse ve evveldi geceden yatırmazsa vakitlice gider kuaföre yaptırırım,olmazsa kuaförden hastaneye gelmesini isticem.doğumdan çıkınca iki maşa yapar halleder,oldu bitti:KK76:
evet o da mantıklı. ama benim saçlarım çok uzun. üzerine yatacağız falan terleyeceğiz şu bu bozulur kesin. yapıp giderim bir aksilik olmazsa düz bir şekilde. sonrasında da çok kötü olmazsam ufak tefek düzeltmeleri yaparım. zaten şimdi de yatakta yarı oturur şekilde yapıyorum. ayakta olmama gerek yok düzleştirme için. kulaklarımı yakmayayım yeter :KK70::KK70:
ben de genel anestezi bir kere aldım 3 gün kendime gelemedim. eğer bir aksilik olmazsa epidural isteyeceğim inşallah...

Kaloriferler söndü diye çalıştırmıyodum bi kaç gündür ama demekki yeterli değil odadaki nem.benim tıkanıklık dediğim adlında burun içi kuruluk.sümkürünce bişey çıkmıyo ama burnum semsert.dediğin gibi iki farklı okyanus suyu var evde,anam onları da sıkınca öğürüyorum:confused: bütün genzimden ağzımdan heryerimden geliyo:63: dur çalıştırayım ben onu yine.bizimkine de söyliyimde vicks alsın,içine damlatayım.
çalıştır çalıştır. ben bazen çok kuruluk hissettiğimde tüm gün kapatmıyorum. içindeki su da sürekli çalışsa bile 3 gün gidiyor. gerçi o kadar uzun tutmayın suyu diyorlar ama bazen kalkıp değiştirecek halim olmuyor idare ediyorum öyle.

Ben hem epidural hem spinal istiycem öyle daha rahat ayağa kalkılıyormuş ve daha az acılı oluyormuş :)

çalıştır çalıştır. ben bazen çok kuruluk hissettiğimde tüm gün kapatmıyorum. içindeki su da sürekli çalışsa bile 3 gün gidiyor. gerçi o kadar uzun tutmayın suyu diyorlar ama bazen kalkıp değiştirecek halim olmuyor idare ediyorum öyle.
3 gün mü:KK57: o neymiş öyle.benimki yoğun çalıştırırsam geceden sabaha bitiyor,yarım yaptığımda da ertesi geceyi geçirtiyo en fazla.kaç litre ki seninkinin hacmi?

evet o da mantıklı. ama benim saçlarım çok uzun. üzerine yatacağız falan terleyeceğiz şu bu bozulur kesin. yapıp giderim bir aksilik olmazsa düz bir şekilde. sonrasında da çok kötü olmazsam ufak tefek düzeltmeleri yaparım. zaten şimdi de yatakta yarı oturur şekilde yapıyorum. ayakta olmama gerek yok düzleştirme için. kulaklarımı yakmayayım yeter :KK70::KK70:
ben de genel anestezi bir kere aldım 3 gün kendime gelemedim. eğer bir aksilik olmazsa epidural isteyeceğim inşallah...
Geçen hafta sonu realde elidor şampuanlarda ilk 150 kişiye maşa hediye yazıyodu.ilk 150 nin içinde olmak zaten inandırıcı değil de benim elseve arginineden yoktu,elidorun da şu yeni çıkan ginsenglisini merak ediyodum,alayım bakayım dedim.kasada bi baktım maşa kazandınız dediler:KK70: benim evdeki maşam eskiydi,metal uçlulardan,bununki seramik uç.tip olarak aynı ama,ucuz bi model.bedava bal sirkeden tatlı diyerek aldım tabi:KK70:dün evde bi deneme yapayım dedim,bende hep kulak ve ensemi yakarım normalde,bu kez yakmadım:KK5:nasıl başardıysam artık.maşası da güzel oldu fena değil ama kollarım düştü tabi,sar sar bekle...benimde düzleştirmem çabuk bozuluyo,fönde sevmiyorum o yüzden.kafam çok terler benim bunalınca,terleyincede kabarıyo,dalga oluyo hemen,hiç espirisi kalmıyo düzün.gerçi maşada yat kalk arkalar gidecek ama olsun amaaannnn.defileyemi çıkıcaz da,önler hoş dursun yeter,foto moto çekilirken.bu arada doğum fotoğrafçısı işini napıyosun,yapıcanmı öyle bişey?

kızlar bu arada kehribar diş kolyesi ile ilgili bir şey duydunuz mu? kolik bebeklere de iyi geliyormuş. anneler için de öneriyorlar ağrılara falan iyi geliyormuş. onlardan hem kendime hem de bebelerime söyleyeyim sipariş diyorum.
Benim vardı eskiden ama böyle bi etkisini duymamıştım.

Geldim kızlar doktor 2 hafta önde dedi tombik haftasına göre dedi iri olursa sezeryan yapacağız dedi çatı muayenesinde bidahaki gidişimde artık bebiş 3.200 gr
Maşallah sizeee bizim topik bebekleri tonton nazar değmesin. :nazar::nazar::KK46::KK46:Doğuma az kaldı :rolleyes:

Günaydın arkadaşım
İnşallah sorunsuz gider gelirsin. Kızında sende hep iyi olun güzel haberlerle gelin:KK54:
Ben çok iyi değilim de kızımın kilosu boyu haftası ile uyumlu çok şükür ama kordon boynuna dolanmış kan dolaşımı iyiymiş korkma dedi...:KK17:
Rabbim yardımcın olsun canım, kızını görünce bütün acin geçsin gitsin:KK74:
Amiinnn ama kızım bana sarılmış durumda oldugu için yine yüzünü göstermedi nazlı kızım ;)
Kızın moralini düzeltir annesi:KK68: sıkma canını ya,niye bu kadar sürdü ağrıların.iyi olman gerekmiyomuydu şimdiye kadar?hemoroidinle ilgili kontrole gidiyorsan bi konuş dr la,dayanamıyorum,yaşam kalitem düştü de.benim 15 günde fln düzeliyodu,tamamen değil tabi de,bu ağrı sızı hafifliyodu.
Aslında yüksek oranda iyi olmuştum ama bir öğünde yanlış yemek yemem suyu normalden az içmem biraz kitledi beni o yüzden rahat çıkamadım wc de zorlandım ve bölge şişti sabaha kadar ağrı çek uyuduğum vakitte ise resmen kabuslar gördüm ve balon gibi şişmiştim.Eczaneden tek kullanımlık lavman aldım ondan sonra rahatlarım inşaallah:KK51:
herkese günaydın :KK36:bugün kontrol günü sanırım :KK48:biz de gidecez kızımızı görmeye.inşallah herkes güzel haberlerle döner
çok geçmiş olsun canım.yavrunu görünce ağrın biraz olsun hafifler umarım. Rabbim acil şifalar versin:KK33:
2420 gr olmuş fındık kızım ,bundan sonra her hafta nst için hastaneye gideceğiz.tam tarih vermesede 1 ile 9 haziran arası hazır ol kıymetli bebeği alacağız dedi doktor amcamız:KK36:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine prensesinden haber getir bize de :):)
Gerçekten tam nazlı prenses yada ikizlerin esereklisi olacak:KK48: 2420 olmuş canım kızım.sen de dikkat et kendine çalışıyorsun aman dikkat canımmmm...:KK19:
ay kıyamam canım ya Allah yardımcın olsun. bu hamilelikte bende de çıktı ama tabi seninkinin boyutunda değil. yine de iğrenç bir şey hayatımda popomla bu kadar ilgilenmemiştim...
Benden millet bıktı artık sürekli popodan ameliyat agrı sızı:KK61:Hemşire bile hayırlısı ile bir doğursaydınız diyor komedi yaaa:KK70::KK70:Millet hamile iken bulantıdan,mide yanmasından şikayet eder ben totomdan,taşikardiden,el uyuşukluğundan dert yanıyorum büyük oynuyoruz biz:-):-)

Back