- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
benimkisi 6 lt ye yakın alıyor canım. seninki kaç lt ki?3 gün mü o neymiş öyle.benimki yoğun çalıştırırsam geceden sabaha bitiyor,yarım yaptığımda da ertesi geceyi geçirtiyo en fazla.kaç litre ki seninkinin hacmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkisi 6 lt ye yakın alıyor canım. seninki kaç lt ki?3 gün mü o neymiş öyle.benimki yoğun çalıştırırsam geceden sabaha bitiyor,yarım yaptığımda da ertesi geceyi geçirtiyo en fazla.kaç litre ki seninkinin hacmi?
Ben çok iyi değilim de kızımın kilosu boyu haftası ile uyumlu çok şükür ama kordon boynuna dolanmış kan dolaşımı iyiymiş korkma dedi...
Amiinnn ama kızım bana sarılmış durumda oldugu için yine yüzünü göstermedi nazlı kızım
Aslında yüksek oranda iyi olmuştum ama bir öğünde yanlış yemek yemem suyu normalden az içmem biraz kitledi beni o yüzden rahat çıkamadım wc de zorlandım ve bölge şişti sabaha kadar ağrı çek uyuduğum vakitte ise resmen kabuslar gördüm ve balon gibi şişmiştim.Eczaneden tek kullanımlık lavman aldım ondan sonra rahatlarım inşaallah
2420 gr olmuş fındık kızım ,bundan sonra her hafta nst için hastaneye gideceğiz.tam tarih vermesede 1 ile 9 haziran arası hazır ol kıymetli bebeği alacağız dedi doktor amcamız
Gerçekten tam nazlı prenses yada ikizlerin esereklisi olacak 2420 olmuş canım kızım.sen de dikkat et kendine çalışıyorsun aman dikkat canımmmm...
Benden millet bıktı artık sürekli popodan ameliyat agrı sızıHemşire bile hayırlısı ile bir doğursaydınız diyor komedi yaaaMillet hamile iken bulantıdan,mide yanmasından şikayet eder ben totomdan,taşikardiden,el uyuşukluğundan dert yanıyorum büyük oynuyoruz biz
Geçen hafta sonu realde elidor şampuanlarda ilk 150 kişiye maşa hediye yazıyodu.ilk 150 nin içinde olmak zaten inandırıcı değil de benim elseve arginineden yoktu,elidorun da şu yeni çıkan ginsenglisini merak ediyodum,alayım bakayım dedim.kasada bi baktım maşa kazandınız dediler benim evdeki maşam eskiydi,metal uçlulardan,bununki seramik uç.tip olarak aynı ama,ucuz bi model.bedava bal sirkeden tatlı diyerek aldım tabidün evde bi deneme yapayım dedim,bende hep kulak ve ensemi yakarım normalde,bu kez yakmadımnasıl başardıysam artık.maşası da güzel oldu fena değil ama kollarım düştü tabi,sar sar bekle...benimde düzleştirmem çabuk bozuluyo,fönde sevmiyorum o yüzden.kafam çok terler benim bunalınca,terleyincede kabarıyo,dalga oluyo hemen,hiç espirisi kalmıyo düzün.gerçi maşada yat kalk arkalar gidecek ama olsun amaaannnn.defileyemi çıkıcaz da,önler hoş dursun yeter,foto moto çekilirken.bu arada doğum fotoğrafçısı işini napıyosun,yapıcanmı öyle bişey?
Ben çok iyi değilim de kızımın kilosu boyu haftası ile uyumlu çok şükür ama kordon boynuna dolanmış kan dolaşımı iyiymiş korkma dedi...
Amiinnn ama kızım bana sarılmış durumda oldugu için yine yüzünü göstermedi nazlı kızım
Aslında yüksek oranda iyi olmuştum ama bir öğünde yanlış yemek yemem suyu normalden az içmem biraz kitledi beni o yüzden rahat çıkamadım wc de zorlandım ve bölge şişti sabaha kadar ağrı çek uyuduğum vakitte ise resmen kabuslar gördüm ve balon gibi şişmiştim.Eczaneden tek kullanımlık lavman aldım ondan sonra rahatlarım inşaallah
2420 gr olmuş fındık kızım ,bundan sonra her hafta nst için hastaneye gideceğiz.tam tarih vermesede 1 ile 9 haziran arası hazır ol kıymetli bebeği alacağız dedi doktor amcamız
Gerçekten tam nazlı prenses yada ikizlerin esereklisi olacak 2420 olmuş canım kızım.sen de dikkat et kendine çalışıyorsun aman dikkat canımmmm...
Benden millet bıktı artık sürekli popodan ameliyat agrı sızıHemşire bile hayırlısı ile bir doğursaydınız diyor komedi yaaaMillet hamile iken bulantıdan,mide yanmasından şikayet eder ben totomdan,taşikardiden,el uyuşukluğundan dert yanıyorum büyük oynuyoruz biz
Yok canim tek beniM , evet ikiz olunca iki katına çıkıyo tabi.. Çocuk başına kaç hastsne cikisi aldinnn,?? Benim bi tane var ikinciyi alsam mi diye düşünüyorumİkizmiydi seninkilerde?bizimkiler ikiz olunca herşey x2. O yüzden sayılar artıyo.
Benim vardı eskiden ama böyle bi etkisini duymamıştım.
hey maşallah canım ya tam bir tontikmiş. doktor peki alalım falan demiyor mu? ne zamana kadar bekleyelim diyor?Geldim kızlar doktor 2 hafta önde dedi tombik haftasına göre dedi iri olursa sezeryan yapacağız dedi çatı muayenesinde bidahaki gidişimde artık bebiş 3.200 gr
ben iki tane hastane çıkışı aldım canım yani illa hastanede giyecek diye bişey yok ama lazım da olabilir sonuçta kusar kirlenir değiştirmek gerekir ben hastane çantama koydum iki takımı da.. zaten bir tulum bir alt üst olmak üzere her bir sette 2 şer takım var yani hastaneye toplam 4 takım götürmüş olucam..fotoğrafta çekicez gelen giden olacak temiz temiz görsünler dedimYok canim tek beniM , evet ikiz olunca iki katına çıkıyo tabi.. Çocuk başına kaç hastsne cikisi aldinnn,?? Benim bi tane var ikinciyi alsam mi diye düşünüyorum
Canın sıkıldıgında sen bana yaz böyle kahkaha attırırım Doktor uyumlu haftası ile dedi ama netten baktım gerçekten az tombul galiba.aman sağlıkla gelsin cimcime kızım zayıfta olsa büyür inşaallahoyy oyy oyy maaşallah prenses tombul prenses olmuş Rabbim nazarlardan saklasın inşallah canım iyi olmanıza çok sevimdim canım bende çalışıyorum yoruluyorum biraz ama napalım idare edicez artık 4 hafta daha ama şu son mesajına öyle sesli gülmüşüm ki odadaki herkes dönüp bana baktı ne oluyor diye senin totoş büyük sıkıntı oldu valla bu dönemde bir an önce hayırlısıyla onu da atlatırsın inşallah..
aynen canım öncelikle s ağlıklı olsunlar tabi ama dikkatimi çekti burdaki herkesin bebişi kocaman bir maaşallahla söylüyorum kii tontişler demekki ekstra özen gösteriyoruz biz :):)Canın sıkıldıgında sen bana yaz böyle kahkaha attırırım Doktor uyumlu haftası ile dedi ama netten baktım gerçekten az tombul galiba.aman sağlıkla gelsin cimcime kızım zayıfta olsa büyür inşaallah
Annem ufak bebeğe bakmak daha kolay hem hızla kilo aldıgı için insanın morali daha iyi oluyor der.Dünyanın vitaminini kullanıyoruz ondan olabilir birde ben sütü çok içiyorum sağlık sıhhat ,şifa olsun evlatlarımızaaynen canım öncelikle s ağlıklı olsunlar tabi ama dikkatimi çekti burdaki herkesin bebişi kocaman bir maaşallahla söylüyorum kii tontişler demekki ekstra özen gösteriyoruz biz :):)
canım ben vitamini bıraktım süt de içemiyorum zaten benim oğlum Allaha emanet büyüyor galiba. doğru diyosun sağlıklı olsunlar da kilolu olmasınlar biz kilodan ne anladık bu yaşımıza kadar sanki..Annem ufak bebeğe bakmak daha kolay hem hızla kilo aldıgı için insanın morali daha iyi oluyor der.Dünyanın vitaminini kullanıyoruz ondan olabilir birde ben sütü çok içiyorum sağlık sıhhat ,şifa olsun evlatlarımıza
Coraspini bıraktım sadece.full vitamin,clexane iğne,kan hapı,birde kalsiyum hapı kullanıyorum .Süt bende içemiyordum gaz yapıyor diye pınarın laktozsuz sütünü tavsiye ederim hem gaz yapmıyor hemde şekerli gibi günde 2 bardak içiyorum dene istersen.canım ben vitamini bıraktım süt de içemiyorum zaten benim oğlum Allaha emanet büyüyor galiba. doğru diyosun sağlıklı olsunlar da kilolu olmasınlar biz kilodan ne anladık bu yaşımıza kadar sanki..
Hayirli olsun besiginiz canim. Guzel guzel uyusun da buyusun icinde bebisinKizlar nasilsiniz iyisiniz insallah..benim cok agrim var sol kasikta dr a gittik nst falan yapildi bebekte sanci yok cok sukur ..idrar yolu enf. Yada yorgunluktan olabilirmis dr oyle dedi giremedim bugun hic buralara bu arada besigimiz geldi kuzumuzun beyaz mobilya besik aldik cok iyilerinden degil ama orta hallisinden ama olsun o saglikli olsunda ben baska hiic bisey istemiyorum Rabbimden ...bizde durumlar boyle yani ..tatli ruyalar hepinize :))
Mide bulantim cok az oldu bnim canim metpamid surup geciriyordu. Ama mide yanmasindan cok cektim.ona da en son sabahlari ac karna pulcet yazdi dr hap. Ictigim gun hiic biseycigim yok. Ama unutursam cok berbat yaniyo midem.gecmis olsunBiraz gecti cok sukur canm devam ederse dedigin ilaclari derim doktora saol canm
Tesekkurlercnm hepsi dogsunlarda guzel guzel buyusunler anne babalarinin yanındaHayirli olsun besiginiz canim. Guzel guzel uyusun da buyusun icinde bebisin
Sorma canim sag kalcamin kemigi agriyo diyorum ya hep. Emekliyorum artik evin icinde yuruyemez duruma geldim. Hayattan soguttu desem yeridir.bide ustune bi kac gundur esimle cok derin mevzulardan aramiz limoniydi. Icimden bise yapmak gelmiyordu.bugun arkadasim saolsun arabayla evden aldi geri birakti bi kahvalti kacamagi yaptik. Hareket etmekte zorlandim ama acik hava kir kahvaltisi bide arkadasla dertlesmek azcik iyi geldi.. sen de ben de popolarla pperisan olduksensizim89 şekerim sen nerelerdesin gündüzleri takılmıyorsun artık? gezginciiiii
Bnm basta vok yoktu bulanyida son iki haftadir var biraz aclik olsun hemen bulanti oluyo gerci yesemde oluyo ama hamd olsun en azindan bebegim buyudugu icin bulanti var bunada sukurCnm bnm hala mide bulantm gecmedidr ilac da wermedi.islh sen cabuk atlatrsin.cok su icme az. Az az ve sik sik ye demsti.ama suyu hala icemiyrm cok icince midm alt ust oluyo