• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ağrıdan gözüme uyku girmedi.ne fena hastalıkmış bu hemoroid :KK43: sabahda kızımızi görmeye gideceğiz ve ben çok moralsizim.Hepinizden dua rica edeceğim:KK61:
Günaydın arkadaşım
İnşallah sorunsuz gider gelirsin. Kızında sende hep iyi olun güzel haberlerle gelin:KK54:

Ağrıdan gözüme uyku girmedi.ne fena hastalıkmış bu hemoroid :KK43: sabahda kızımızi görmeye gideceğiz ve ben çok moralsizim.Hepinizden dua rica edeceğim:KK61:
Rabbim yardımcın olsun canım, kızını görünce bütün acin geçsin gitsin:KK74:

Kızın moralini düzeltir annesi:KK68: sıkma canını ya,niye bu kadar sürdü ağrıların.iyi olman gerekmiyomuydu şimdiye kadar?hemoroidinle ilgili kontrole gidiyorsan bi konuş dr la,dayanamıyorum,yaşam kalitem düştü de.benim 15 günde fln düzeliyodu,tamamen değil tabi de,bu ağrı sızı hafifliyodu.

herkese günaydın :KK36:bugün kontrol günü sanırım :KK48:biz de gidecez kızımızı görmeye.inşallah herkes güzel haberlerle döner
çok geçmiş olsun canım.yavrunu görünce ağrın biraz olsun hafifler umarım. Rabbim acil şifalar versin:KK33:

Kizlarr bugun yanliz basimaym.kocam is nedenyle sehr disinda bu gece yok:KK43:ay sistm skintdan.gerci yawrumla yanlz gecrgigm ilk gece:)
canım sıkma kendini. ben o kadar çok yalnız kalıyorum ki aynı şekilde eşimin iş durumlarından. aç internetten bir film falan izle ya da kitap oku kafan dağılsın sonra da uykun gelir zaten.

Kizlarr bu mide yanmasi ve bulantiyi ne gecirir elmabyefim bastrsin diye gecmefi cubuk kraker yedim fayda etmedi
En iyisi tuzlu çubuk ama tam olarak geçiren bişey de yok aslında.ne zaman düzelirse o zaman geçiyo.ilaç isteyebilirsin doktorundan,emedur veya dramamine veriyolar.

ay kıyamam canım ya Allah yardımcın olsun. bu hamilelikte bende de çıktı ama tabi seninkinin boyutunda değil. yine de iğrenç bir şey hayatımda popomla bu kadar ilgilenmemiştim...

Back