• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

dur ben diyeyim canım maaşallah sana:nazar::nazar::KK48:valla ben hem baya bi kilo aldım hemde son günlerde patlamaya hazır bir balon gibi ayaklarım ve özellikle ellerim şiş bir haldeyim:63:sabah eltimle kapının önünde yarım saat bir yürüyüş yaptım iyice gerildim ve acayip yoruldum :confused:bakalım Allah sonumuzu hayr etsin herşey miniklerimiz için:KK51:
Benimde ellerim ayaklarim sisti:KK12: yuzuklerimi takamiyorum artik skiyo. Ayaklarimi da bu aksam hava sicak diye kapri giyip oturdugumda esim de farketti. Hem kirmizi mor gibi olmus rengi hem de balon gibi. Gunduz bi ara carsiya ciktik esimle parmak arasi trlik giyip ciktim. Oyle Ayakkabiya filan gelemiyorum artik. Insan icine cikar halim kalmadi ama yapacak bise yok nasil rahat ediyosam oyle cikiyorum. :63:

Kizlar bu insanlar beni deli edecekler ya beni gördüklerinde öcu gibi bakıyor yok benim ikizlerde boyleydim yok tanıyamadım yok ne olmuş sana yok bu ne hal ya yeterrrr diyesim var bide sohbet etsem neyse selam verip geçerken bunlar oluyor deli olacam ya kimse kimsenin halinden anlamıyor hala iğne yiyorum ben hala ilaçlara devam tedavide sadece 5 kilo aldım düşünün artık .Allahım sen sabır ver
Bana da diyolar canim. Karnin ne kadar buyumus gunun yakin mi filan diye. Een basitinden esim bana tanker gibi oldun diyo :KK51:aksam bide taklidimi yapti gicik heriff:63: transferden once ilaclarla 3 kilo da ben aldim. Uzerine hiic bulantim olmadi surekli acilan bi istahh.. 56yla hamileligimi ogrendik suan 71 kiloyum... ikiz de deil bi tanecik oglusum var. Dogumlari yapalim hep beraber destekle veririz kilolari insallah sikma canini. inceciiik oluruz :63:

Yok canım daha neler son ayda 15 kilo alacak değilsin ya. en fazla 4 yada 5 kilo alsak yeterde artar çünkü bebek son aylarda kilo alıyor ben resmen iki gündür bunu farkediyorum ki tartıda da görüyorum.Ne kilolu hamile kalıpda dahada kilo alan hatunlar gördüm valla miss gibi bakıyorlar evlatlarına,biz mi bakamıyacağız.Anneyiz biz anne evelaallah bakarız yeter ki sağlıgımız üzerimizde olsun:nazar:
Bu arada tüp bebek tedavisine başladıgımda saçımda bir tane numunelik beyaz vardı bir senede sayıları artmış az önce saçlarımı incelerken gördüm:KK61:Artık yaşlanıyor olduğumu ve gerçekten anne olma yolunda hızla ilerlediğimi görüyorum:KK17:
canım bebek de alıyor ben de alıyorum sanırım aldık başımızı gidiyoruz maaşallah :KK48: ama çok haklısın tatlım sağlığımız iyi çok şükür kiloyuda doğumdan sonra hep beraber vericez kızlar ona göre :KK48: yaşlılık konusunu hiç açmayaydık iyiydi tatlım yaş oldu 30 zaman o kadar çabuk geçiyor ki ne zaman evlendik ne zaman anne olmaya hazırlanıyoruz ben hiçbişey anlamadım bu yaşıma kadar :KK61:

türkiyedeyim canım evet. işte yukarıda da yazdım bilmiyoruz diyorlar ama ben öyle duymadım. cinsiyetleri genelde biliyorlarmış. hatta genelde bir kız bir erkek oluyor tüp bebeklerde o da onunla ilgiliymiş. tr de yasak cinsiyet belirleme o yüzden merkezler bilmiyoruz diyorlarmış ama sırf bunu el altından yapan yerler de var onu da duydum.
evet canım ben de sana katılıyorum bu konuda çoğu merkez biliyor bence de. Çok yakında bi merkez var bir çok kişinin gittiğini duyuyorum ve gidenr herkesin istisnasız bir kız ve bir oğlu oluyor bu tesadüf olamaz bence :)

Daha bnm karnm cikmadi yemk yiyince cikiyo.sismeye baslamasini cok istiyorm.

Sanırım kilonun da etkisi var. Sen hiç kilo almamışsın. Ben 3.5 kilo aldım, 61 oldum. Bir ara mide bulantısı yüzünden sadece karbonhidrat yedim. Artık sadece ev yemeği yiyorum. İşe bile evden getiriyorum ama yinede düzenli olarak kilo alıyorum, anlamadım.

Aslında belli olması da hoş bir şey haklısın. Orada olduğunu, büyüdüğünü hissediyorsun. Biris görür görmez hayırlı olsun diyor :) Sadece her şey yolunda mı bilmek istiyorum.

D didyu Benim mide bulantım 7-9. hafta arası oldu. Ondan sonra sabahları orta şiddette gün içinde hafif olmaya başladı. 12. haftadan beri de sadece sabahları var. Bu sabah su içip hemen ardından çıkardım mesela :( Ama şu an hiç bir şey olmamış gibi kahvaltı ediyorum :)

kızlar benim habire burnum kanıyor ya olur olmadık zamanlarda. artık ne yapacağımı şaşırdım. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

Canım tabi benim için erken ama bunu çok okudum. Kan hacmi ve damarlardaki basınç arttığı için oluyor. Kan sulandırıcı kullanmıyorsun di mi sen? Eğer kullanıryorsan onun da etkisi olur.

yok canım almazsın o kadar dikkat et kendine yediklerine. bol su iç tuzlu yeme. karbonhidratı şekeri de kes.
benimle karşılaştırma yalnız ben yiyemiyorum bile doğru düzgün midemden dolayı. zorlaya zorlaya yiyorum. herkesin bünyesi farklı belki hemen vereceksin.
şekeri, tuzu keseli çok oldu canım şişkinlik yok ama hızlı bi kilo alımı var aslında 1 ay boyunca hiç kilo almadım sonra bi ara sıkıntılar yaşayınca beslenmeme dikkat edemedim saldım gitti o arada aldım sanırım simdi yine dikkat etmeye çalışıcam :)

kızlar benim habire burnum kanıyor ya olur olmadık zamanlarda. artık ne yapacağımı şaşırdım. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
ben varım canım kanama olmuyor ama sildiğim zaman farkediyorum içeriden kanıyor sildiğimde falan görüyorum araştırdım herkes bu dönelerde kanama olabilir normal dedi..

Cnm ne sancisi bu merak ettim gecmis olsun yoksa kasilma falanmi saat basi cok zor insallah geçicidir.
sıkışmanın verdiği sancı canım tuvaletten çıkınca geçiyor,kasılma da gün içinde oluyor bazen,kasıklarıma doğru.zaman ilerledikçe heryerimizde bişey çıkıyor yapacak bişey yok:KK16:

Günaydın kızlar.bütün kilolardaislerkenbeiyorsunuz bende yaklaşık 10-12 kilo aldım. Artık resmen yuvarlanarak yatıp kalkıyorum.geceleri sağa sola dönmek resmen işkence oldu:110: ama buna şükür burun kanaması silerken hep bendede oluyor ama ikiz annelerinde kan akışınından dahs fazla olur bence

Olabilir canım,iç karnın darsa hemen pırtlayıveriyo.

Canım sağol ben bu iç karın meselesini bilmiyordum. Senin mesajından sonra araştırdım. Rahim 12. haftadan sonra leğen kemiğinin üstüne ve içeride yer olmadığı için dışarı doğru çıkıyormuş. Bu da son 1-2 haftadır neden leğen kemiklerimin ağırdığını açıklıyor galiba. Zaten bir leğen kemiğinden ötekine olan hat boyunca 1-2 gün süren kas ve kemik ağrıları oluyor ve ardından biraz daha dışarı çıkıyor. Bir de ben ameliyat olmuştur. İçeride yapışıklıklar vardı. Onların de etkisi ile rahat rahat içeride büyüyememiş olabilir.

Normalde de belim ve karnım çok incedir. Ama ben kalçam geniş olduğu için hep rahat bir hamilelik geçireceğimi düşünürdüm. Meğer olayın orayla hiç ilgisi yokmuş :KK16:

ya bu insanlar gerçekten çok garip insan hamile olduğunu nasıl farketmez :KK64:çok şaşırıyorum,o kadar çok belirtisi var ki hiç birini mi anlamıyorlar

Kim canım o anlamayanlar :)
Adet olmaya devam ediyorlarsa kendilerini hasta sanıyorlardır

Midemi bozdum galiba, bir bozmuşum ki aylardır düzelmedi... kendimi sıcak hissediyorum grip olacağım sanırım ateşim var... aşırı yorgunum bu grip beni mahvett... bir şey de yemedim nasıl kilo aldım ki göbeğim çıktı... gibi düşünüyor olabilirler :rolleyes:

Ohh beeee... Kışlıklarımı kaldırdım nihayet,dolaplar hafifledi:KK76::KK49:bebişlerin de cicilerini yıkamaya başladım:KK68: ama şuan kuru fasülyenin faydaları kısmındayım,kurumuş iki seleçamaşırı katlayıp yerleştirmem lazım:KK61:
o kuru fasülyenin faydaları kısmını ben hiç sevemedim gitti:63:çamaşırı yıkarım asarım ütülerim ama sıra katlamaya gelince beni afakanlar basar hiç sevmem katlama işini bir de iki sele seninkio_Obenim bir sele çamaşırım var iki gündür katlanacak duruyor hiç içimden gelmiyor ki katlamak elim gitmiyor bir türlü ama bugün hallederim hralde o işi :KK48:

şekeri, tuzu keseli çok oldu canım şişkinlik yok ama hızlı bi kilo alımı var aslında 1 ay boyunca hiç kilo almadım sonra bi ara sıkıntılar yaşayınca beslenmeme dikkat edemedim saldım gitti o arada aldım sanırım simdi yine dikkat etmeye çalışıcam :)

ben varım canım kanama olmuyor ama sildiğim zaman farkediyorum içeriden kanıyor sildiğimde falan görüyorum araştırdım herkes bu dönelerde kanama olabilir normal dedi..

benim öyle az değil baya baya kanıyor. neyse bugün doktora bir soracağım bakalım bir şey diyecek mi...

Kim canım o anlamayanlar :)
Adet olmaya devam ediyorlarsa kendilerini hasta sanıyorlardır

Midemi bozdum galiba, bir bozmuşum ki aylardır düzelmedi... kendimi sıcak hissediyorum grip olacağım sanırım ateşim var... aşırı yorgunum bu grip beni mahvett... bir şey de yemedim nasıl kilo aldım ki göbeğim çıktı... gibi düşünüyor olabilirler :rolleyes:
ya bir de bu insanlar daha önceden doğum yapmış insanlar bebeğin hareketlerinide mi hiç farketmiyorlar,yine de herşeye bir kulp bulunuyor galiba haklısın canım:110:

Günaydın kızlar.bütün kilolardaislerkenbeiyorsunuz bende yaklaşık 10-12 kilo aldım. Artık resmen yuvarlanarak yatıp kalkıyorum.geceleri sağa sola dönmek resmen işkence oldu:110: ama buna şükür burun kanaması silerken hep bendede oluyor ama ikiz annelerinde kan akışınından dahs fazla olur bence

sadece burnumu silerken olsa iyi bir bakıyorum akmaya başlıyor kanlar. arada da yoğun bir pıhtı halinde geliyor...

o kuru fasülyenin faydaları kısmını ben hiç sevemedim gitti:63:çamaşırı yıkarım asarım ütülerim ama sıra katlamaya gelince beni afakanlar basar hiç sevmem katlama işini bir de iki sele seninkio_Obenim bir sele çamaşırım var iki gündür katlanacak duruyor hiç içimden gelmiyor ki katlamak elim gitmiyor bir türlü ama bugün hallederim hralde o işi :KK48:
ütüyü seviyorsan yine iyi benim en nefret ettiğim şey ütü. :(

Back