Valla seni canı gönülden tebrik eder önünde saygıya eğilirim. Güya evi silip banyoyu yıkayacaktım inan koltukta devrile devrile yatmaktan hiç birşey yapmadım yemek bile yemedim çubuk kraker ve meyve suyu çtim.Bir usanç varki üzerimde sorma gitsin.Galiba sıkıldım ondan yapmak istemiyorum nasıl olsa zaman çok,bugün yaparım olmadı yarın yarın olmadı öbür gün
Yerim o tipitiplerikızlar bugünlerde benim oğlanlar atağa geçti çok kıpır kıpırlarbazen içime kedi kaçmış da içten içe patileriyle beni ittiriyor gibi hissediyorum çok heyecanlı ya bir alsam kucağıma gözümle görsem tiplerini
Aynen cnm ya doğurmadinmi diyenlerde çok birden Allah korusun diyorum yakındır diyorlar ödüm kopuyorCanım o insanciklar malesef heryerdeler neyseki artık dışarı çıkmiyorum rahatladım ben ohaaa nasıl becerdin bi kız bi erkek yuhh diyenler var ikiz diye karnım baya var yolda giderken doğurursun sen diye gülüyorlar sen daha dogurmadin mi diyolar neler neler artık kimsenin yanina çıkmiyorum neyseki annem geldide hazirlaniyoruz yavaş yavaş az kaldı sabrediyorum sende takılma canım malesef boyleler ben alıştım meleklerimi kucağıma bi alayım sağlıkla umrumda değil yapacak bisey yok
Cnm uzme kendini sakin ol bu kadar stres yapma bence erken degil sen hazirmisin ilk once. Tabiki buna doktorun daha iyi karar verir bence yipratma kendini ne olur.ya sinirlerim çok bozukkk
ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
Benimde 1 haftadir oluyor sislikler. tuzu azaltin birde ayaklarinizi yukarida tutup oturun diyorlar gecmis olsun cnm :)Kızlar ayak bileklerinde şişme yaşayan varmı?neden olur bu ve napmak lazım?
ya sadece erken mı deglmı dıye kararsızım doktorum hıstereskopi yaptı sıkıntı yok dedı..dondurulmus için tedavı başlanacakCnm uzme kendini sakin ol bu kadar stres yapma bence erken degil sen hazirmisin ilk once. Tabiki buna doktorun daha iyi karar verir bence yipratma kendini ne olur.
Cnm ne sancisi bu merak ettim gecmis olsun yoksa kasilma falanmi saat basi cok zor insallah geçicidir.ben de saat başı sancıyla uyanıp tuvalete zor yetişiyorum,sabah olmak bilmiyor resmen
İnşallah hayirlisi olur cnm stresten uzak dur benim dondurulmusum yok ama dondurulmus bebekler daha iyi tutar diyorlar hayirli sonuclar alirsin insallah burdan da paylasirsin bizlerle :) bence arayi uzatma hemen basla tedaviye.ya sadece erken mı deglmı dıye kararsızım doktorum hıstereskopi yaptı sıkıntı yok dedı..dondurulmus için tedavı başlanacak
Benim bir tanidigimin annesi 7 aylik hamileymis ama farkinda degilmis dogurunca anlamislarHiç mi kıpırdamamış bebek,dimi?
ben kürtaj oldum ..kürtaj dan sonrakı 2.ci adetıme doktor gelebılırsın dedı erken mı dıye kararsızım ama hıtereskopi de oldum bı skntı olsaydı doktr derdı yapsam mı acaba =??İnşallah hayirlisi olur cnm stresten uzak dur benim dondurulmusum yok ama dondurulmus bebekler daha iyi tutar diyorlar hayirli sonuclar alirsin insallah burdan da paylasirsin bizlerle :) bence arayi uzatma hemen basla tedaviye.
Ne istediğimide bilmiyorummm
evet seni hatirliyorum cnm. Bence vakit kaybetme. Dr bir sorun gormemis demekki hayirlisi olsun cnmben kürtaj oldum ..kürtaj dan sonrakı 2.ci adetıme doktor gelebılırsın dedı erken mı dıye kararsızım ama hıtereskopi de oldum bı skntı olsaydı doktr derdı yapsam mı acaba =??
buzlukta anasını beklıyor garibim gidip alacam yavrucağızımı:))))kararımı werdım:)))gaz verdın banaevet seni hatirliyorum cnm. Bence vakit kaybetme. Dr bir sorun gormemis demekki hayirlisi olsun cnm
Yok artık ya!Benim bir tanidigimin annesi 7 aylik hamileymis ama farkinda degilmis dogurunca anlamislarbu nasil bünye yahuu
Bikaç gündür ekstra tuz ekmiyorum hiç bişeye,yemekleri de az tuzlu yapmaya çalışıyorum.bol su içiyorum,ve ayaklarımı havada tutuyorum genelde.bugün çok da yorulmama rağmen çok şişmediler.hergün yeni bişey çıkıyor artık deli çıkıcam bu gidişleBenimde 1 haftadir oluyor sislikler. tuzu azaltin birde ayaklarinizi yukarida tutup oturun diyorlar gecmis olsun cnm :)
Bzm kuafor kadn kilolu bide yasida buyuk menapoza grdm sanms .gobegum cikiyo die korse takiyoms bide.yarm saat icinde bebs sahibi olduYok artık ya!Nasıl oluyo anlamıyorum ben.bunun hadi hiç aşermesi olmadı,kusmadı,midesi bulanmadı,başı dönmedi diyelim.bebek hiçmi kıpırdamadk içinde,bi kere bile olsun tekme atmadımı?hadi onu geç,insan 9 ay adet görmese merak etmezmi lan noluyo diye?bana hiç inandırıcı gelmiyo böyle şeyler
Yok artık çok enteresanBenim bir tanidigimin annesi 7 aylik hamileymis ama farkinda degilmis dogurunca anlamislarbu nasil bünye yahuu
Allah senden razi olsun valla bu kilo olayi buyuk dert. Mesajini okuyunca nasil sevindim gozlerim isildadi. bende dogum sonu yaza geliyor ya ona guveniyorum. Hani cok tatli hamur isi filan yiyemeyiz yazin sicaginda diyeGunaydin kizlar.el degil ama ayak sismesini bende cok yasadim.hatta dogumdan sonra bileklerim falan yok oldu.ayaklarimin uzerine basamiyordum gerginlikten.resmen davul gibiydi.5 gun sonra yavas yavas gecti.ilk sistiginde idrar tahlili yapildi.protein kacagi var mi diye.sonra duzenli tansiyon olctum.tansiyonla ilgili bi sikinti olmasin diye.sizinde idrar tahlili temizse sik sik tansiyonunuzu kontrol edin.cok kilo aldim diyenler.bilenler bilir dr.cok kiziyordu bana 65 ile hamile kaldim 89 ile doguma gittim.dogumdan dondugumde 82 kiloydum.12 gun oldu dogum yapali.bugun sabah 73 kiloydum.ki sut olsun diye cilginlar gibi tatli yiyorum ama hala gunluk 4 litre su iciyorum.hic endiselenmeyin yani.alinan kilolar gider bi sekilde
Ayni seye bende sahit oldum dayimin karisi 40 kusur yasinda hamile kalmis. Menepoza girdim sanmis. Sonra karni buumus bide sertlik var filan demis ur mu var nedir diyerekten dr a gitmis. Tabi bunu kadin doguma yonlendirmisler kii yengem 7 aylik hamile oldugunu ogrenmis. Kendinin anlatimi boyle ve bu kadinin 3 cocugu vardi bu 4. Oldu. Bide arada vefat eden bebekleri oldu. Oglan cocuklari yasamadi yengemin bi kac oglu oldu hep dogduktan bi kac ay sonra vefat ettiler. Allahin takdiri... yani diyecegim suu kadin 6 7 hamilelik gecirmis dogum yapmis. En sonunda hamileliginde bebek hareketlerinden mide bulantisindan asermelerden filan da mi anlamadi acaba hamile oldugunu..Yok artık çok enteresan
Bebek cok iri olursa sekerden supheleniyolar canim ama insallah cikmaz oyle bi sorunun... bende sormustum bi hafta filan ondeydi ultrasona gore mi benim hesabima gore mi dogum yapcam dedim. Benim hesabim sat.. sata gore demisti.Yani yine zamanında doğacak hayırlısı olsun tosbalar büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?