2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ay alemsin ben senin haftalarında ne olurum Allah bilir.o yüzden elimi çabuk tutmaya çalışıyorum.yoksa kaldımı kalır,güvenecek kimsem de yok eve gelen kafın da hamileydi zaten,senin haftalarda.artık gelemezmiş.iş başa düştü mecbur.çok yoruldum ama hakkaten,şaka bi yana

Aynen cnm ya doğurmadinmi diyenlerde çok birden Allah korusun diyorum yakındır diyorlar ödüm kopuyor
Çalışıyorum mecbur git gel oluyor.Allahım à şükürler olsun bana emanet etti bu yavru yu ama som agizlilar da çok korkuyorum ister istemez
Ne kilo nede görüntü umrumda degil yeterki evladim sağlıklı sıhhatli
Olsun ve hayata gelsin hepimizikiniz insallah.doktorumun söylediği bişey var ve çok hoşuma gidiyor tüp anneleri özel anneleri diyor evlat mücadelesi onun için bukadar acı çekiliyor .Rabbim öncelikle sağlık versin biz çekeriz .Allah dermansiz dert vermesin sonu çok güzel bir yolculuk bizimkisi bu insanlar afedersin insanciklar asla anlamayacaklar. ...

ya sinirlerim çok bozukkk
ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
Cnm uzme kendini sakin ol bu kadar stres yapma bence erken degil sen hazirmisin ilk once. Tabiki buna doktorun daha iyi karar verir bence yipratma kendini ne olur.

Cnm uzme kendini sakin ol bu kadar stres yapma bence erken degil sen hazirmisin ilk once. Tabiki buna doktorun daha iyi karar verir bence yipratma kendini ne olur.
ya sadece erken mı deglmı dıye kararsızım doktorum hıstereskopi yaptı sıkıntı yok dedı..dondurulmus için tedavı başlanacak

ya sadece erken mı deglmı dıye kararsızım doktorum hıstereskopi yaptı sıkıntı yok dedı..dondurulmus için tedavı başlanacak
İnşallah hayirlisi olur cnm stresten uzak dur benim dondurulmusum yok ama dondurulmus bebekler daha iyi tutar diyorlar hayirli sonuclar alirsin insallah burdan da paylasirsin bizlerle :) bence arayi uzatma hemen basla tedaviye.

İnşallah hayirlisi olur cnm stresten uzak dur benim dondurulmusum yok ama dondurulmus bebekler daha iyi tutar diyorlar hayirli sonuclar alirsin insallah burdan da paylasirsin bizlerle :) bence arayi uzatma hemen basla tedaviye.
ben kürtaj oldum ..kürtaj dan sonrakı 2.ci adetıme doktor gelebılırsın dedı erken mı dıye kararsızım ama hıtereskopi de oldum bı skntı olsaydı doktr derdı yapsam mı acaba =??

ben kürtaj oldum ..kürtaj dan sonrakı 2.ci adetıme doktor gelebılırsın dedı erken mı dıye kararsızım ama hıtereskopi de oldum bı skntı olsaydı doktr derdı yapsam mı acaba =??
evet seni hatirliyorum cnm. Bence vakit kaybetme. Dr bir sorun gormemis demekki hayirlisi olsun cnm

Benim bir tanidigimin annesi 7 aylik hamileymis ama farkinda degilmis dogurunca anlamislar bu nasil bünye yahuu
Yok artık ya! Nasıl oluyo anlamıyorum ben.bunun hadi hiç aşermesi olmadı,kusmadı,midesi bulanmadı,başı dönmedi diyelim.bebek hiçmi kıpırdamadk içinde,bi kere bile olsun tekme atmadımı?hadi onu geç,insan 9 ay adet görmese merak etmezmi lan noluyo diye?bana hiç inandırıcı gelmiyo böyle şeyler

Benimde 1 haftadir oluyor sislikler. tuzu azaltin birde ayaklarinizi yukarida tutup oturun diyorlar gecmis olsun cnm :)
Bikaç gündür ekstra tuz ekmiyorum hiç bişeye,yemekleri de az tuzlu yapmaya çalışıyorum.bol su içiyorum,ve ayaklarımı havada tutuyorum genelde.bugün çok da yorulmama rağmen çok şişmediler.hergün yeni bişey çıkıyor artık deli çıkıcam bu gidişle

Bzm kuafor kadn kilolu bide yasida buyuk menapoza grdm sanms .gobegum cikiyo die korse takiyoms bide.yarm saat icinde bebs sahibi oldukarnm agriyo die gitms acile dogum baslams megersesok yani.

Allah senden razi olsun valla bu kilo olayi buyuk dert. Mesajini okuyunca nasil sevindim gozlerim isildadi. bende dogum sonu yaza geliyor ya ona guveniyorum. Hani cok tatli hamur isi filan yiyemeyiz yazin sicaginda diye malum kisin soguk olunca istahlar da acildi cogumuz buyuduk karpuz gibi yata yata yazdiklarin iyi geldi canim saolasinn

Yok artık çok enteresan
Ayni seye bende sahit oldum dayimin karisi 40 kusur yasinda hamile kalmis. Menepoza girdim sanmis. Sonra karni buumus bide sertlik var filan demis ur mu var nedir diyerekten dr a gitmis. Tabi bunu kadin doguma yonlendirmisler kii yengem 7 aylik hamile oldugunu ogrenmis. Kendinin anlatimi boyle ve bu kadinin 3 cocugu vardi bu 4. Oldu. Bide arada vefat eden bebekleri oldu. Oglan cocuklari yasamadi yengemin bi kac oglu oldu hep dogduktan bi kac ay sonra vefat ettiler. Allahin takdiri... yani diyecegim suu kadin 6 7 hamilelik gecirmis dogum yapmis. En sonunda hamileliginde bebek hareketlerinden mide bulantisindan asermelerden filan da mi anlamadi acaba hamile oldugunu..

Yani yine zamanında doğacak hayırlısı olsun tosbalar büyüyor
Bebek cok iri olursa sekerden supheleniyolar canim ama insallah cikmaz oyle bi sorunun... bende sormustum bi hafta filan ondeydi ultrasona gore mi benim hesabima gore mi dogum yapcam dedim. Benim hesabim sat.. sata gore demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…