Zeka tutulması yaşıyorum arada bakayım desemevde olan kızlar işte benim stilimle zehirlenme saatimiz geldi
Doğrudur,o embriyolog beni yemişte olabilir
işlemi bilmiyorum ama sonuçta her merkezde genetikçi var ve isterlerse öğrenebiliyorlar. hatta birçok tüp bebek tedavisinde ikizlerde biri erkek biri kız oluyormuş.
hatta istanbulda bir merkez cinsiyet belirleyerek tüp bebek yapıyormuş adını bilmiyorum merkezin de bir doktor söylemişti ne kadar diye sorduğumda aşağı yukarı bizim yaptırdığımızla aynı fiyatı söylemişti. bilemiyorum valla artık çok bu tür yerlere de inancım yok. biz şanslıydık yine tuttu bebeklerimiz ama çok sinir bozucu şeyler de yaşanabiliyor ne yazık ki...
Ay ne bileyim,banada absürt geldi ama bilgi işte paylaşayım dedimAyyy o ne yahu soğuk iyi gelse doktorlar ılık oturma banyosunu önermezler ki bazı hemoroiler sogukta daha azar çoğalır.Kaşıntı için anestol on numara pomat gerek yok nimeti oraya sürmeye.zaten yamulmuşuz birde çarpılmayalım
Olur mu öyle şey ona kalırsa kan tahlili şeker tahlili isteyip ona göre planlaması gerek hazır liste olduktan sonra yaz google amcada verir.Bence aklına yatmayan birşeyi yapma bildiğini bile yapsan ki yazmışsın o bile yeter sana.Doktorların tuzu kuru benden 15 gün aralıkla kan tahlili isteyecekti adamın el alışkanlığı idrar ve başka bir test daha istemiş vezneye bir gittik muayene ücreti ile çıktımı 580 tl dedim ki sizi sadece tam kan tahlili ücreti alın doktor öbürlerini istemedi ücret ototmatik düştü 390 tl. onlara kalsa elin cebinden çıkmayacak. zaten masraflı bir tedavi yöntemi.
Bazen diyorum eşime bu kız çok masraflı geliyor çoookkk.iki tedavi,iki ameliyat hala süregelen ilaçlar derken şükür ki evlat sahibi olacagız
arada bakıp gülüyorum zaten bir yere üç beş tane kadın koy olacak buOfff gerçekten izliyor musun resmen demorolize oluyorum izlerkenYoutubeden Barış Mançonun eski şarkılarını dinliyorum ohh mis missss Malum yaş kemale erdi
maşallah canım. inşallah daha da artar bol bol yeter kuzulara.Sutum idare eder.cok degil yani.ama 2 cocuk tabi kolay degil.belki tek olsa rahat yeter ama 2 olunca biraz zor oluyo.emzirirken iciyorum.cocuklar emerken icimden biseyler kayniyo.elimde sisem var surekli.istemsiz iciyorum yani
ya birileri onlara kavga edin diyor ya da ellerinde hazır senaryo var diye düşünüyorum ben ama senaryo olamaz bu kadarı da kendileri birbirlerini yiyorlarZeka tutulması yaşıyorum arada bakayım desem
Yalniz degilsin cnm uzulme ben varim.en son 1 ay once dr.a gittigimde 14 kilo alnistim roplamda.suan 20 ye yakladmisimdir bende.yapilacak bisey yok.dogumdan sonra gider hemen insallah
ya galiba morallenmeye ihtiyacım var kime sorsam 9-10 kg ancak almış ben 20 kg ya dayandım valla kendim için üzülmüyorum ama doğuma kadar bi bu kadar daha kilo alırsam ben bebeğe nasıl bakıcam
Ay nasıl başardın 4 kilo almayıC A N O @bebekokan kızlar benim de bebegimin gelişimi hep öndeydi 1 hafta-2 hafta.. En son gittiğimde tam 3 hafta önde çıktı.. Kendim toplam 4 kilo aldım bebek nerden besleniyor anlamıyorum.. Şeker de çıkmadı.. Başlarda seviniyorum gelişimi iyi diye ama şimdi acaba bi sorun mu var diye düşünmeye başladım bi de ben sordum doktora gelişimi önde olunca erken mi doğar diye, keşke öyle olsa dedi en son bir ay önce gitmiştim,Cumartesi gidicem tekrar bakalım bu sefer ne cikacak
A şıkkı benceya birileri onlara kavga edin diyor ya da ellerinde hazır senaryo var diye düşünüyorum ben ama senaryo olamaz bu kadarı da kendileri birbirlerini yiyorlar
Olabilir canım,iç karnın darsa hemen pırtlayıveriyo.Arkadaşlar 13. haftada 5 aylık hamile gibi göbeğim var. Sabah uyandığımda da olduğu için ve şişlik gibi yayvan değil sadece ortada top gibi olduğu için bunun bebek göbeği olduğunu düşünüyorum. Yalnız biraz erken değil mi? Bu kadar erken karnı büyüyen oldu mu?
Neva yı çok severim ben,uyum,ahenk demek.ahsen var o da güzel demek( kuranda da geçiyor.), duru bi de derin de son yılların modası.kızlaarr bana bir fikir verin son ayımıza geldik ama hala kızımıza bir isim bulamadıkseçenekler arasında
aylin,aslı,ece,nazlı gibi isimler var şimdi aklıma gelmiyor ama bikaç isim daha var ama biz hiçbirinde karar veremiyoruzben bahar ismini çok istiyordum ama eşim istemiyor ben de onun bulduğu isimlere yok diyorum ne karar vereceğimizi bilmiyoruz bakalım. başka fikri olan varsa yazabilir mii... akşam öneri olarak sunayım bizimkine belki ikimizinde içine sinen bir isim olur
Valla seni canı gönülden tebrik eder önünde saygıya eğilirimOhh beeee... Kışlıklarımı kaldırdım nihayet,dolaplar hafifledibebişlerin de cicilerini yıkamaya başladım ama şuan kuru fasülyenin faydaları kısmındayım,kurumuş iki seleçamaşırı katlayıp yerleştirmem lazım
bir de onların ütüsü var :) kolay gelsin canımOhh beeee... Kışlıklarımı kaldırdım nihayet,dolaplar hafifledibebişlerin de cicilerini yıkamaya başladım ama şuan kuru fasülyenin faydaları kısmındayım,kurumuş iki seleçamaşırı katlayıp yerleştirmem lazım
Ne kadar guzel yazmissin canim.o kadar guzel anlatmissin ki.iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.rabbim hepimize yardimci olsun kimseye of dedirtmesin insallahHiç arama o günlerini,uykunun deposu yok maalesef.uyusaydın da şuan aynı uykusuzluk seni bekliyor olacaktı.ben jühiç hamileyken çok uyuduğu için sonradında uyku sorunu olmayan görmedimama şuan yazdıklarınla nasıl mutlu oldum anlatamam,çok sevindim senin adına.daha 12. Günde epey yol katetmişsin ki 40'larına kadar kırk şekle girer derler.maşallah barekallah ikisine de.yerim onları ben benim kişisel gözlemim de oğlanların daha uyumlu kızların daha cazgır bi bebeklik geçirdikleri üzerine büyüklerinde de oğlan çektiriyor gerçi ama bebeklikte kızlardan çok şikayet oluyor.hepsi bi yola girer annesi,hiç merak etme.akşam,oğlumun doğduğu ilk günleri,onu yanıma alıp uzandığımda kolunun birini bana atsın,sarılıyomuş gibi olalım derken minici kolunun bana uzanmadığına çok üzüldüğümü,acaba ne zaman bana sarılabilecek diye hayal kurduğum günleri hatırladım.uyurken onu seyreder,Allahım kendi başına düşmeden oturabilecek kadar olsa yeter bana diye sabırsızlandığım günleri hatırladım.zaman su gibi akıyor inan,değerini bilmek gerek.şimdi 8 yaşına girdi ve ben inanamıyorum düşündükçe.duygusala bağladım yine ikizlerimizde büyüyecek,düşünsene seneye bu zamanlar yaşlarına girmiş olacaklar,ne büyük bişey bu!dilerim meleklerinin yüzündeki o gülümseme daim olsun,Rabbim off dedirtmesin sana inşallah..
Valla ilk 4 ay hiç almadım zaten bulantilardan dolayı, hatta verdim 5 kilo. Ama bulantım geçer geçmez o verdiğim 5 kiloyu 2 haftada geri aldım kendi kiloma geldim. Sonrasinda da bu zamana kadar 4 aldım. Yeme düzenim hiç degismedi,,, hamilelikten önce ne yiyosam aynı şekilde yiyorum.. Tam anlamıyla iştahım açılmadı, ben ona bagliyorum.. Zaten aldığım kilonun yarısı da çocuk artık ne yiyosa içimdeAy nasıl başardın 4 kilo almayıbenimde bebekler önde gidiyor,şekerim limitte çıktı.dr da bebekletin durumunu buna bağladı.
Canım o insanciklar malesef heryerdeler neyseki artık dışarı çıkmiyorum rahatladım ben ohaaa nasıl becerdin bi kız bi erkek yuhh diyenler var ikiz diye karnım baya var yolda giderken doğurursun sen diye gülüyorlar sen daha dogurmadin mi diyolar neler neler artık kimsenin yanina çıkmiyorum neyseki annem geldide hazirlaniyoruz yavaş yavaş az kaldı sabrediyorum sende takılma canım malesef boyleler ben alıştım meleklerimi kucağıma bi alayım sağlıkla umrumda değil yapacak bisey yokKizlar bu insanlar beni deli edecekler ya beni gördüklerinde öcu gibi bakıyor yok benim ikizlerde boyleydim yok tanıyamadım yok ne olmuş sana yok bu ne hal ya yeterrrr diyesim var bide sohbet etsem neyse selam verip geçerken bunlar oluyor deli olacam ya kimse kimsenin halinden anlamıyor hala iğne yiyorum ben hala ilaçlara devam tedavide sadece 5 kilo aldım düşünün artık .Allahım sen sabır ver
Evet,o kısmı şuan düşünmek istemiyorumbir de onların ütüsü var :) kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?