2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Doğrudur,o embriyolog beni yemişte olabilirvalla bu iş öyle bi sektör haline geldi,çark öyle bir işliyorki ohooooo.....para içinde yüzüyolar dr lar,kazançları dudak uçuklatır.daha fazlası için de herşey beklenir onlardan.Allah yokluklarını göstermesin,ihtiyaçta yaratmadın yinede

Ay ne bileyim,banada absürt geldi ama bilgi işte paylaşayım dedim öyle canım öyle,diyorum ya ellerine düştük bi kere,Allah kurtarsın artık.ne tarafımızı doğrultacağımızı şaşırdık,daha bunun doğumu vs si var.Allah yardımcımız olsun.

Offf gerçekten izliyor musun resmen demorolize oluyorum izlerken Youtubeden Barış Mançonun eski şarkılarını dinliyorum ohh mis missss Malum yaş kemale erdi
arada bakıp gülüyorum zaten bir yere üç beş tane kadın koy olacak bu zaten tv yi pek açmıyorum da işte bugün iş yaparken açmıştım denk geldi yine

Sutum idare eder.cok degil yani.ama 2 cocuk tabi kolay degil.belki tek olsa rahat yeter ama 2 olunca biraz zor oluyo.emzirirken iciyorum.cocuklar emerken icimden biseyler kayniyo.elimde sisem var surekli.istemsiz iciyorum yani
maşallah canım. inşallah daha da artar bol bol yeter kuzulara.

ya galiba morallenmeye ihtiyacım var kime sorsam 9-10 kg ancak almış ben 20 kg ya dayandım valla kendim için üzülmüyorum ama doğuma kadar bi bu kadar daha kilo alırsam ben bebeğe nasıl bakıcam
Yalniz degilsin cnm uzulme ben varim.en son 1 ay once dr.a gittigimde 14 kilo alnistim roplamda.suan 20 ye yakladmisimdir bende.yapilacak bisey yok.dogumdan sonra gider hemen insallah

Ay nasıl başardın 4 kilo almayı benimde bebekler önde gidiyor,şekerim limitte çıktı.dr da bebekletin durumunu buna bağladı.

Olabilir canım,iç karnın darsa hemen pırtlayıveriyo.

Reactions: 9ay
Neva yı çok severim ben,uyum,ahenk demek.ahsen var o da güzel demek( kuranda da geçiyor.), duru bi de derin de son yılların modası.

Valla seni canı gönülden tebrik eder önünde saygıya eğilirim. Güya evi silip banyoyu yıkayacaktım inan koltukta devrile devrile yatmaktan hiç birşey yapmadım yemek bile yemedim çubuk kraker ve meyve suyu çtim.Bir usanç varki üzerimde sorma gitsin.Galiba sıkıldım ondan yapmak istemiyorum nasıl olsa zaman çok,bugün yaparım olmadı yarın yarın olmadı öbür gün

Ne kadar guzel yazmissin canim.o kadar guzel anlatmissin ki.iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.rabbim hepimize yardimci olsun kimseye of dedirtmesin insallah

Ay nasıl başardın 4 kilo almayı benimde bebekler önde gidiyor,şekerim limitte çıktı.dr da bebekletin durumunu buna bağladı.
Valla ilk 4 ay hiç almadım zaten bulantilardan dolayı, hatta verdim 5 kilo. Ama bulantım geçer geçmez o verdiğim 5 kiloyu 2 haftada geri aldım kendi kiloma geldim. Sonrasinda da bu zamana kadar 4 aldım. Yeme düzenim hiç degismedi,,, hamilelikten önce ne yiyosam aynı şekilde yiyorum.. Tam anlamıyla iştahım açılmadı, ben ona bagliyorum.. Zaten aldığım kilonun yarısı da çocuk artık ne yiyosa içimde

Kizlar bu insanlar beni deli edecekler ya beni gördüklerinde öcu gibi bakıyor yok benim ikizlerde boyleydim yok tanıyamadım yok ne olmuş sana yok bu ne hal ya yeterrrr diyesim var bide sohbet etsem neyse selam verip geçerken bunlar oluyor deli olacam ya kimse kimsenin halinden anlamıyor hala iğne yiyorum ben hala ilaçlara devam tedavide sadece 5 kilo aldım düşünün artık .Allahım sen sabır ver

Canım o insanciklar malesef heryerdeler neyseki artık dışarı çıkmiyorum rahatladım ben ohaaa nasıl becerdin bi kız bi erkek yuhh diyenler var ikiz diye karnım baya var yolda giderken doğurursun sen diye gülüyorlar sen daha dogurmadin mi diyolar neler neler artık kimsenin yanina çıkmiyorum neyseki annem geldide hazirlaniyoruz yavaş yavaş az kaldı sabrediyorum sende takılma canım malesef boyleler ben alıştım meleklerimi kucağıma bi alayım sağlıkla umrumda değil yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…