- 29 Haziran 2013
- 731
- 1.777
- 158
Ayyy o ne yahu soğuk iyi gelse doktorlar ılık oturma banyosunu önermezler ki bazı hemoroiler sogukta daha azar çoğalır.Kaşıntı için anestol on numara pomat gerek yok nimeti oraya sürmeye.zaten yamulmuşuz birde çarpılmayalımBilmezmiyim ne illettir.çok çok geçmiş olsun tekrardan,geçenlerde okudum biyerde hemoroid için bezelyeleri dondurup buzdolabı poşetine koyarak bölgeye masaj yapmak çok rahatlatıyomuş,kaşıntıyı alıyomuş.ama nimeti oraya sütmek ne derece doğru bilemedimYani,dr umdan hiç ummuyorum öyle bişeyi ama neden olmadın.dediğin gibide olabilir.inan 80tl fark ödedim diyetisyen için,ne kilomu tarttı,ne bişey.vereceği listeyi anlattı,bilgisayardan print etti verdi elime,gönderdi.ilk etapta direkt diyetisyene yönlendirmek yerine dr umda şekeri ve beyaz unu kesinlikle kes,pilav,makarna yeme,haftaya bi daha bakalım dese olurdu.ha yine düşmezse o zaman sıkıntı var demektir diyerek yönlendirilebilir.amaaan,valla ellerine düştük ya bi kere Allah kurtarsın diyorum ben.
Olur mu öyle şey ona kalırsa kan tahlili şeker tahlili isteyip ona göre planlaması gerek hazır liste olduktan sonra yaz google amcada verir.Bence aklına yatmayan birşeyi yapma bildiğini bile yapsan ki yazmışsın o bile yeter sana.Doktorların tuzu kuru benden 15 gün aralıkla kan tahlili isteyecekti adamın el alışkanlığı idrar ve başka bir test daha istemiş vezneye bir gittik muayene ücreti ile çıktımı 580 tl dedim ki sizi sadece tam kan tahlili ücreti alın doktor öbürlerini istemedi ücret ototmatik düştü 390 tl. onlara kalsa elin cebinden çıkmayacak. zaten masraflı bir tedavi yöntemi.
Bazen diyorum eşime bu kız çok masraflı geliyor çoookkk.iki tedavi,iki ameliyat hala süregelen ilaçlar derken şükür ki evlat sahibi olacagız