2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bu konuda en önemli kişi doktor zaten,biz hepimiz onların ağzının içine bakıyoruz ki bebeğimiz nasıl iyi mi diye e böyle olumsuz şeyler duyunca da ister istemez insan kafasına takıyor.Allahım hepimizi yi insanlarla karşılaştırsın sen drunu değiştirdin mi peki

Maşallah de canım bazen öyle geriliyoki balon gibi patliycak resmen eşim fotoğraflarini cekiyo penguen gibi geziyorum evin içinde kiloya hiç girmiyim

ya galiba morallenmeye ihtiyacım var kime sorsam 9-10 kg ancak almış ben 20 kg ya dayandım valla kendim için üzülmüyorum ama doğuma kadar bi bu kadar daha kilo alırsam ben bebeğe nasıl bakıcam

ay canım yaa işte bunlar hep hamilelik hormonu ben de bilgisayara gıcık oluyorum çok vakit geçiriyor onunla arada cinnet geçirttiriyor bana ama susuyorum genelde... ama arada patladığım da oluyor. ya da küsüyorum kısa süreli 2 dk falan sürüyor peşimden geliyor hemen çünkü.
o marazlılık durumu bende de var ve aynı şekilde ben de sürekli kötüyüm demek istemiyorum. bir yerden sonra kötüyüm demekten de fenalık geliyor. iyiyim deyip geçiyorum. kötü olsam onlar ne kadar etkileniyor iyi olsam ne kadar etkileniyor diye düşünüyorum. benim kendi annem bile beni umursamazken elalem ne kadar umursar ki benim durumumu diyorum. inşallah az kaldı tek tesellim o. yani tabi zor günler bizi bekliyor ama en azından fiziksel engellerimizden kurtulacağımızı umuyorum ve böyle pozitif düşünmeye çalışıyorum...

evet geçen haftaki bizi ağlatmasından sonjra birdaha gitmiycem dedim. özel hastanede başka bir dr bulduk o çok şeker hem de kadın ve kendi de çocuklarını tüp bebekle sahip olmuş. daha da olmazsa i,stanbula gidip gelcem her hafta

ya galiba morallenmeye ihtiyacım var kime sorsam 9-10 kg ancak almış ben 20 kg ya dayandım valla kendim için üzülmüyorum ama doğuma kadar bi bu kadar daha kilo alırsam ben bebeğe nasıl bakıcam
9 10 kilo iyiymiş ama bize uzak galibaben 73le hamile kaldım şu an 86 yım böyle gidersem 100 de görürüm heralde doğumdan sonra da biraz veririz heralde şu an gücümüz azaldığ için bebeklrimize nasıl bakıcaz düşüncesi olur ama doğumdan sonra gücümüz yerine gelir diye düşünüyorum

işlemi bilmiyorum ama sonuçta her merkezde genetikçi var ve isterlerse öğrenebiliyorlar. hatta birçok tüp bebek tedavisinde ikizlerde biri erkek biri kız oluyormuş.
hatta istanbulda bir merkez cinsiyet belirleyerek tüp bebek yapıyormuş adını bilmiyorum merkezin de bir doktor söylemişti ne kadar diye sorduğumda aşağı yukarı bizim yaptırdığımızla aynı fiyatı söylemişti. bilemiyorum valla artık çok bu tür yerlere de inancım yok. biz şanslıydık yine tuttu bebeklerimiz ama çok sinir bozucu şeyler de yaşanabiliyor ne yazık ki...

Yok canım daha neler son ayda 15 kilo alacak değilsin ya. en fazla 4 yada 5 kilo alsak yeterde artar çünkü bebek son aylarda kilo alıyor ben resmen iki gündür bunu farkediyorum ki tartıda da görüyorum.Ne kilolu hamile kalıpda dahada kilo alan hatunlar gördüm valla miss gibi bakıyorlar evlatlarına,biz mi bakamıyacağız.Anneyiz biz anne evelaallah bakarız yeter ki sağlıgımız üzerimizde olsun
Bu arada tüp bebek tedavisine başladıgımda saçımda bir tane numunelik beyaz vardı bir senede sayıları artmış az önce saçlarımı incelerken gördümArtık yaşlanıyor olduğumu ve gerçekten anne olma yolunda hızla ilerlediğimi görüyorum

türkiyedeyim canım evet. işte yukarıda da yazdım bilmiyoruz diyorlar ama ben öyle duymadım. cinsiyetleri genelde biliyorlarmış. hatta genelde bir kız bir erkek oluyor tüp bebeklerde o da onunla ilgiliymiş. tr de yasak cinsiyet belirleme o yüzden merkezler bilmiyoruz diyorlarmış ama sırf bunu el altından yapan yerler de var onu da duydum.

Bebisler iyi sukur.duzen konusu hala degisken.oglum buyuk insan gibi gece cok guzel uyuyor kizim ise annesi gibi gecelerin insani.aglama vs.sukurler olsun sikintisiz.emmeye iuice alistilar.bugun sadece anne sutu veriyorum.dayanabilirsem aksama kadar mama yok.50 cm.olan yenidoganlar tam oluyor su an.56 cm giydiriyorum ama.azicik buyuk olsun.ne olacak.bana herkesin uyu uyu dedigini benimde yatmaktan yoruldum artik dedigim gunleri mumla ariyorum sadece.ama meleklerimin yuzundeki o gulumseme bana tum yorgunligumu unutturuyor cok sukur

canım tedavi de şişkinlik yapıyor benim ilk 12 haftam falan anormal şişti karnım. sonradan hafif iner gibi oldu sonra da zaten bebekler büyümeye başladı...

Reactions: 9ay
sağlıkla devam etsin de daralıp bunalmaya razıyım :) benim psikolojim bozuldu aşırı stresten kaygı bozukluğu yaşıyorum hatta bazen nefes bile alamıyorum
canım aşırı stres yapmamaya çalış o da tedavi sürecini olumsuz etkiliyor. rahat ol hayırlısı de. kafanı başka şeylere yönlendir...

yok canım almazsın o kadar dikkat et kendine yediklerine. bol su iç tuzlu yeme. karbonhidratı şekeri de kes.
benimle karşılaştırma yalnız ben yiyemiyorum bile doğru düzgün midemden dolayı. zorlaya zorlaya yiyorum. herkesin bünyesi farklı belki hemen vereceksin.

maşallah canım. sütün iyi mi peki o kadar su içmeye. ben de 3 lt içiyorum ama 4 lt baya baya çok.
Sutum idare eder.cok degil yani.ama 2 cocuk tabi kolay degil.belki tek olsa rahat yeter ama 2 olunca biraz zor oluyo.emzirirken iciyorum.cocuklar emerken icimden biseyler kayniyo.elimde sisem var surekli.istemsiz iciyorum yani

Hiç arama o günlerini,uykunun deposu yok maalesef.uyusaydın da şuan aynı uykusuzluk seni bekliyor olacaktı.ben jühiç hamileyken çok uyuduğu için sonradında uyku sorunu olmayan görmedim ama şuan yazdıklarınla nasıl mutlu oldum anlatamam,çok sevindim senin adına.daha 12. Günde epey yol katetmişsin ki 40'larına kadar kırk şekle girer derler.maşallah barekallah ikisine de.yerim onları benbenim kişisel gözlemim de oğlanların daha uyumlu kızların daha cazgır bi bebeklik geçirdikleri üzerine büyüklerinde de oğlan çektiriyor gerçi ama bebeklikte kızlardan çok şikayet oluyor.hepsi bi yola girer annesi,hiç merak etme.akşam,oğlumun doğduğu ilk günleri,onu yanıma alıp uzandığımda kolunun birini bana atsın,sarılıyomuş gibi olalım derken minici kolunun bana uzanmadığına çok üzüldüğümü,acaba ne zaman bana sarılabilecek diye hayal kurduğum günleri hatırladım.uyurken onu seyreder,Allahım kendi başına düşmeden oturabilecek kadar olsa yeter bana diye sabırsızlandığım günleri hatırladım.zaman su gibi akıyor inan,değerini bilmek gerek.şimdi 8 yaşına girdi ve ben inanamıyorum düşündükçe.duygusala bağladım yineikizlerimizde büyüyecek,düşünsene seneye bu zamanlar yaşlarına girmiş olacaklar,ne büyük bişey bu!dilerim meleklerinin yüzündeki o gülümseme daim olsun,Rabbim off dedirtmesin sana inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…