Çok şükür canım ufak ufak düzeliyorum,çok dikkat etmek zorundayım bilirsin ne kabızlık nede ishal kabul etmiyor bu hastalık.Bu arada doktorlar çok korkutuyor bulundugun hastanenin diyetisyenine paslıyorlar ticari yaklaşım gibi görüyorum. bende ilk zamanlar gittim diyetisyene ama sonra vazgeçtim ve şu tarihte 11 kilo aldım sağlığımızda yerinde çok şükür.Diyetisyenin mantıgını zaman zaman yürütüp kendimi ve kilomu kontrol altında tutuyorum.Yoksa bende dikte edilen şeyleri yapamıyorum ilk zaman baş ağrısından ölüyordum kuralları delip geçince rahatladım ohhh sefam olsun
Ayy eşim gibi sordun"günün nasıl geçti neler yaptın":) Bende cevabı aynen yazıyorum"Hiiiiçç uzandım sıkılınca koltugun diger tarafına geçiyorum ordan sıkılınca diger odada ki koltuga uzanıyorum"
Günlük işlerimi ara ara dinlenerek yapıyorum.internet,ve bir iki gündüz dizisi izleyerek geçiriyorum.Bir tane kitabım var baş ucumda ama bir türlü okumak gelmiyor içimdentembellik tavan yapmış durumda
.İki gündür karnım büyüdü ve gözle görülecek durumda o yüzden önceden rahatlıkla egilip kalkarken şimdi zorlanıyorum.yatakta dönmede zorluk yok ama kalkarken ağır çekim gibi
Aslında sen kendini yazarken ben kendimi görüyorum
İki gündür kolaylıkla egilemiyorum doğrulamıyorum. Eşimin eve gelip yemege oturmak 20.30u buluyor iki tabak yesem karnım taş gibi oluyor ondan sonra sıgamıyorum hiç bir yere.Hayırlısı olsun bakalım perşembe günü minnak kızımı görmeye gideceğiz çok sevgili doktorum ne diyecek
Hadi canım kınamayayım ama pess yani hadi bulantı,kusma,olmadı hadi kilo aldım diyebilir de bebeb hiç mi hareket etmemiş abla kendini hep gazlımı hissediyor muş
şaka gibi yaaa
Kullandıgın yöntem eğer jilet ise el alışkanlıgın olmalı gözün kapalı bile yapabilirsin ama yok görmeden yapamam dersen ayna kullan derim ki ben öyle yapıyorum.Ağdayı ne yapabiliyorum nede yaptırırım kendimi kese kese ben yaparım
Bazılarının eşleri temizliyormuş bunuda biliyorum
Maşaallah
hemde 41 kere tu tu kaç yaşındasın tatlım.dünyanı takviyesini kullandığım halde ite kaka 5 yumurta topladılar benden.