Ayyy o ne yahu soğuk iyi gelse doktorlar ılık oturma banyosunu önermezler ki bazı hemoroiler sogukta daha azar çoğalır.Kaşıntı için anestol on numara pomat gerek yok nimeti oraya sürmeye.zaten yamulmuşuz birde çarpılmayalımBilmezmiyim ne illettir.çok çok geçmiş olsun tekrardan,geçenlerde okudum biyerde hemoroid için bezelyeleri dondurup buzdolabı poşetine koyarak bölgeye masaj yapmak çok rahatlatıyomuş,kaşıntıyı alıyomuş.ama nimeti oraya sütmek ne derece doğru bilemedimYani,dr umdan hiç ummuyorum öyle bişeyi ama neden olmadın.dediğin gibide olabilir.inan 80tl fark ödedim diyetisyen için,ne kilomu tarttı,ne bişey.vereceği listeyi anlattı,bilgisayardan print etti verdi elime,gönderdi.ilk etapta direkt diyetisyene yönlendirmek yerine dr umda şekeri ve beyaz unu kesinlikle kes,pilav,makarna yeme,haftaya bi daha bakalım dese olurdu.ha yine düşmezse o zaman sıkıntı var demektir diyerek yönlendirilebilir.amaaan,valla ellerine düştük ya bi kere Allah kurtarsın diyorum ben.
ne güzel işte canım yatabiliyorsun uyku düzeninde iyiyse şükret bence çünkü ileride mumla arayacaksınGunaydinn annelerr biri bizi artik su yaataktan kaldirsinnn
zaman çok çabuk geçiyor ben bazen ne zaman 32 ye geldim diyorumGunaydinlarr kizlar:*ayy bugun 15.haftaya girdk :)
Bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun senin açlık tokluk sekerine baktı mi doktor peki ?Cantan3m Ay cnm bnde ayni senin gibyim sanki bna ayniseyleri soyleyen dok sana da ssoylemis bir hafta onde giderken son kontrolde iki hafta onde ciktikbu durumda bizim gebelik haftasina goremi yoksa bebegin gelism haftasina goremi dogum yapacaz
Yani yine zamanında doğacak hayırlısı olsun tosbalar büyüyorC A N O bebekokan kızlar benim de bebegimin gelişimi hep öndeydi 1 hafta-2 hafta.. En son gittiğimde tam 3 hafta önde çıktı.. Kendim toplam 4 kilo aldım bebek nerden besleniyor anlamıyorum.. Şeker de çıkmadı.. Başlarda seviniyorum gelişimi iyi diye ama şimdi acaba bi sorun mu var diye düşünmeye başladım bi de ben sordum doktora gelişimi önde olunca erken mi doğar diye, keşke öyle olsa dedi en son bir ay önce gitmiştim,Cumartesi gidicem tekrar bakalım bu sefer ne cikacak
ben 6. hatayı bitiremedim daha zaman durdu bende de :))zaman çok çabuk geçiyor ben bazen ne zaman 32 ye geldim diyorum
Canım hayırıolsun. Allah tamamına erdirsin. Ben de 13'e girdim çok mutluyum. Darısı başıma :)Gunaydinlarr kizlar:*ayy bugun 15.haftaya girdk :)
ya benim de aklıma ne geliyor karışma ihtimali değil de şimdi fazlaları dondurduk acaba onların da mı hepsinin cinsiyeti erkektir ki? nakil olmadan cinsiyetleri belli oluyor ama bilmiyoruz falan diyorlar yasak olduğu için cinsiyet belirleme...
dur ben diyeyim canım maaşallah sanaben de çok kilo aldım ama şişme gibi bir durumum olmadı maaşallah mı diyeyim kendime ne diyeyim bilemedim şimdi
ilk haftalarda bende öyleydim hatta keseyi görmek için dr 10 gün sonra gel dediğinde o 10 gün bana 1 sene gibi gelmiştiben 6. hatayı bitiremedim daha zaman durdu bende de :))
Bakildi cnm normal cikti cok asiri kilo da almafim toplm 12 kilo haftaya kontrol war soracam doktora sende sor cnm konusalim yineBilmiyorum cnm ya hayırlısı olsun senin açlık tokluk sekerine baktı mi doktor peki ?
sağlıkla devam etsin de daralıp bunalmaya razıyım :) benim psikolojim bozuldu aşırı stresten kaygı bozukluğu yaşıyorum hatta bazen nefes bile alamıyorumilk haftalarda bende öyleydim hatta keseyi görmek için dr 10 gün sonra gel dediğinde o 10 gün bana 1 sene gibi gelmişti
Cnm sende sor onde gitmesi iyi mi nasil diye bizimle paylas@cantan3mbebekokan kızlar benim de bebegimin gelişimi hep öndeydi 1 hafta-2 hafta.. En son gittiğimde tam 3 hafta önde çıktı.. Kendim toplam 4 kilo aldım bebek nerden besleniyor anlamıyorum.. Şeker de çıkmadı.. Başlarda seviniyorum gelişimi iyi diye ama şimdi acaba bi sorun mu var diye düşünmeye başladım bi de ben sordum doktora gelişimi önde olunca erken mi doğar diye, keşke öyle olsa dedi en son bir ay önce gitmiştim,Cumartesi gidicem tekrar bakalım bu sefer ne cikacak
benim tansiyonum genelde düşük çıkıyor ama drum önemli bir durum değil dedi,evet aynen dediğin gibi canım ben 5.aydan sonra birden kilo almaya başlamıştım drum kızmıştı banaGunaydin kizlar.el degil ama ayak sismesini bende cok yasadim.hatta dogumdan sonra bileklerim falan yok oldu.ayaklarimin uzerine basamiyordum gerginlikten.resmen davul gibiydi.5 gun sonra yavas yavas gecti.ilk sistiginde idrar tahlili yapildi.protein kacagi var mi diye.sonra duzenli tansiyon olctum.tansiyonla ilgili bi sikinti olmasin diye.sizinde idrar tahlili temizse sik sik tansiyonunuzu kontrol edin.cok kilo aldim diyenler.bilenler bilir dr.cok kiziyordu bana 65 ile hamile kaldim 89 ile doguma gittim.dogumdan dondugumde 82 kiloydum.12 gun oldu dogum yapali.bugun sabah 73 kiloydum.ki sut olsun diye cilginlar gibi tatli yiyorum ama hala gunluk 4 litre su iciyorum.hic endiselenmeyin yani.alinan kilolar gider bi sekilde
galiba kucağımıza almadan bu kaygılar hiç bitmeyecek ama yine de iyi şeyler düşün canım kendini strese sokma,hamileliğin en büyük düşmanı sıkıntı,stres moral bozukluğusağlıkla devam etsin de daralıp bunalmaya razıyım :) benim psikolojim bozuldu aşırı stresten kaygı bozukluğu yaşıyorum hatta bazen nefes bile alamıyorum
Tamam canım bende önümüzdeki hafta diğer doktora gidicem şu kan testlerini yaptirayim bilgilendiririmBakildi cnm normal cikti cok asiri kilo da almafim toplm 12 kilo haftaya kontrol war soracam doktora sende sor cnm konusalim yine
amin canım.. eşim de öyle. aslında bizi bu hale tüp doktorumuz getirdi,kendisi bi taraftan hemşiresi bi taraftan 6 haftadır her şeye olumsuz ,iyi değil,geri vs dediler. hamile kaldım gene öyle boş kese olabilir dediler.her seferinde büyük üzüntülerle çıktık hastaneden. öyle olunca olacak mı olmayacak mı kaygısı yerleşti artık olumlu düşünemiyoruz,her şey iyi bile olsa stres yapıyoruz. hormonların da etkisi var galiba. bakalım allah korktuklarımızla sınamasın cidden zor yollardan geçiyoruzgaliba kucağımıza almadan bu kaygılar hiç bitmeyecek ama yine de iyi şeyler düşün canım kendini strese sokma,hamileliğin en büyük düşmanı sıkıntı,stres moral bozukluğubebeğini düşün içinde büyüdüğünü ve bol bol dua et rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Daha bnm karnm cikmadi yemk yiyince cikiyo.sismeye baslamasini cok istiyorm.Arkadaşlar 13. haftada 5 aylık hamile gibi göbeğim var. Sabah uyandığımda da olduğu için ve şişlik gibi yayvan değil sadece ortada top gibi olduğu için bunun bebek göbeği olduğunu düşünüyorum. Yalnız biraz erken değil mi? Bu kadar erken karnı büyüyen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?