2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayyy o ne yahu soğuk iyi gelse doktorlar ılık oturma banyosunu önermezler ki bazı hemoroiler sogukta daha azar çoğalır.Kaşıntı için anestol on numara pomat gerek yok nimeti oraya sürmeye.zaten yamulmuşuz birde çarpılmayalım
Olur mu öyle şey ona kalırsa kan tahlili şeker tahlili isteyip ona göre planlaması gerek hazır liste olduktan sonra yaz google amcada verir.Bence aklına yatmayan birşeyi yapma bildiğini bile yapsan ki yazmışsın o bile yeter sana.Doktorların tuzu kuru benden 15 gün aralıkla kan tahlili isteyecekti adamın el alışkanlığı idrar ve başka bir test daha istemiş vezneye bir gittik muayene ücreti ile çıktımı 580 tl dedim ki sizi sadece tam kan tahlili ücreti alın doktor öbürlerini istemedi ücret ototmatik düştü 390 tl. onlara kalsa elin cebinden çıkmayacak. zaten masraflı bir tedavi yöntemi.
Bazen diyorum eşime bu kız çok masraflı geliyor çoookkk.iki tedavi,iki ameliyat hala süregelen ilaçlar derken şükür ki evlat sahibi olacagız

C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. bebekokan kızlar benim de bebegimin gelişimi hep öndeydi 1 hafta-2 hafta.. En son gittiğimde tam 3 hafta önde çıktı.. Kendim toplam 4 kilo aldım bebek nerden besleniyor anlamıyorum.. Şeker de çıkmadı.. Başlarda seviniyorum gelişimi iyi diye ama şimdi acaba bi sorun mu var diye düşünmeye başladım bi de ben sordum doktora gelişimi önde olunca erken mi doğar diye, keşke öyle olsa dedien son bir ay önce gitmiştim,Cumartesi gidicem tekrar bakalım bu sefer ne cikacak

Cantan3m Ay cnm bnde ayni senin gibyim sanki bna ayniseyleri soyleyen dok sana da ssoylemis bir hafta onde giderken son kontrolde iki hafta onde ciktik bu durumda bizim gebelik haftasina goremi yoksa bebegin gelism haftasina goremi dogum yapacaz
Bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun senin açlık tokluk sekerine baktı mi doktor peki ?

Yani yine zamanında doğacak hayırlısı olsun tosbalar büyüyor

Gunaydinlarr kizlar:*ayy bugun 15.haftaya girdk :)
Canım hayırıolsun. Allah tamamına erdirsin. Ben de 13'e girdim çok mutluyum. Darısı başıma :)

Canım genetik test yapıldıysa bile tam bir gen taraması yapılmadığı için cinsiyet bakmamışlardır. Sen Türkiye'desin di mi? Türkiye'de PGD ile sadece belli başlı kromozomlara bakılıyor.

Arkadaşlar 13. haftada 5 aylık hamile gibi göbeğim var. Sabah uyandığımda da olduğu için ve şişlik gibi yayvan değil sadece ortada top gibi olduğu için bunun bebek göbeği olduğunu düşünüyorum. Yalnız biraz erken değil mi? Bu kadar erken karnı büyüyen oldu mu?

ben de çok kilo aldım ama şişme gibi bir durumum olmadı maaşallah mı diyeyim kendime ne diyeyim bilemedim şimdi
dur ben diyeyim canım maaşallah sanavalla ben hem baya bi kilo aldım hemde son günlerde patlamaya hazır bir balon gibi ayaklarım ve özellikle ellerim şiş bir haldeyimsabah eltimle kapının önünde yarım saat bir yürüyüş yaptım iyice gerildim ve acayip yoruldum bakalım Allah sonumuzu hayr etsin herşey miniklerimiz için

Cnm sende sor onde gitmesi iyi mi nasil diye bizimle paylas

benim tansiyonum genelde düşük çıkıyor ama drum önemli bir durum değil dedi,evet aynen dediğin gibi canım ben 5.aydan sonra birden kilo almaya başlamıştım drum kızmıştı bana şu an aldım başımı gidiyorum ama dr da alıştı mı ne artık pek bişey demiyor sen nasılsın canım ?bebişlerin nasıl epey toprlandınız mı çok merak ediyorum seni ve vebahargeldi yi

sağlıkla devam etsin de daralıp bunalmaya razıyım :) benim psikolojim bozuldu aşırı stresten kaygı bozukluğu yaşıyorum hatta bazen nefes bile alamıyorum
galiba kucağımıza almadan bu kaygılar hiç bitmeyecek ama yine de iyi şeyler düşün canım kendini strese sokma,hamileliğin en büyük düşmanı sıkıntı,stres moral bozukluğu bebeğini düşün içinde büyüdüğünü ve bol bol dua et rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bakildi cnm normal cikti cok asiri kilo da almafim toplm 12 kilo haftaya kontrol war soracam doktora sende sor cnm konusalim yine
Tamam canım bende önümüzdeki hafta diğer doktora gidicem şu kan testlerini yaptirayim bilgilendiririm

amin canım.. eşim de öyle. aslında bizi bu hale tüp doktorumuz getirdi,kendisi bi taraftan hemşiresi bi taraftan 6 haftadır her şeye olumsuz ,iyi değil,geri vs dediler. hamile kaldım gene öyle boş kese olabilir dediler.her seferinde büyük üzüntülerle çıktık hastaneden. öyle olunca olacak mı olmayacak mı kaygısı yerleşti artık olumlu düşünemiyoruz,her şey iyi bile olsa stres yapıyoruz. hormonların da etkisi var galiba. bakalım allah korktuklarımızla sınamasın cidden zor yollardan geçiyoruz

kızlaarr bana bir fikir verin son ayımıza geldik ama hala kızımıza bir isim bulamadıkseçenekler arasında
aylin,aslı,ece,nazlı gibi isimler var şimdi aklıma gelmiyor ama bikaç isim daha var ama biz hiçbirinde karar veremiyoruz ben bahar ismini çok istiyordum ama eşim istemiyor ben de onun bulduğu isimlere yok diyorum ne karar vereceğimizi bilmiyoruz bakalım. başka fikri olan varsa yazabilir mii... akşam öneri olarak sunayım bizimkine belki ikimizinde içine sinen bir isim olur

Daha bnm karnm cikmadi yemk yiyince cikiyo.sismeye baslamasini cok istiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…