Canım morelini bozma benimde kesemi beğenmemişti doktor ama çok şükür sonra şekli normale döndü kanama değil ama hep leke sıkıntım var benimde üzme kendini şekline takma derimKızlar pazartesi günü bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendik. Bugün sabah şiddetli bi şekilde kanamam oldu. Hapsururken geldi sanki içi kan dolu balon patlamış gibi. Yatak falan battı. Doktorum proluton depot yaptir hemen yarın da ultrasona gel dedi. İğne için gittiğimiz hastanede doktor muayene etti. Kesenin birini zorla gördü gobekten baktı. Kesenin şekli çok bozuk büyük ihtimalle düşer dedi. Böyle yogun kanaması olup da hamileliği devam eden var mı? Dua edin nolur çok korkuyorum
Leke leke olsaydı çok sorun etmezdim belki ama kanamam çok olunca çok moralim bozuldu. Yarın sabah erkenden gidecem doktora yarına kadar içim içimi yiyecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun . inş dediğin gibi olur canimCanım morelini bozma benimde kesemi beğenmemişti doktor ama çok şükür sonra şekli normale döndü kanama değil ama hep leke sıkıntım var benimde üzme kendini şekline takma derim
Ben de surekli ilac aldigim halde gunde iki kez mutlaka kusuyodum... Ama serum takilmadi bana hic. Senin kadar kotu olmadim acikcasii ama baya kotuydum... Ben de gecmeyecek 9 ay kusucam heraldee diyodum ama gercekten bicak gibi kesildii seninki de kesilecek diye dusunuyorum.. Bir de 9 ay devam edenlerinki de boyle bu kadar siddetli devam etmiyor zaten merak etme...
Canim nane dusuge sebep oluyormus yapmayın zor bulduk benimde midem cok kotu ama hen cikaramayanlardanim ce karnim aciktigi zaman cok kotu oluyorum ve canim hic birsey yemek istemiyor
Aynen canim bende bekliyorum ama gunler sanki gecmiyorYok canım nane yedim ama sonradan öğrendim ki düşük tehlikesi de atlattım yani cnm benim çok şiddetli ve uzun Süreli şiddetli kusmalardan dolayı birde üzerine şiddetli başarısı da eklendi biticek inşallah 4.ayda % 95 biter diyo herkes umudumu o zmna sakladım bakalım
Amin canim.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.Yağmurlu ve bulutlu bir istanbulsabahından Günaydın ... :)
Rabbim bebeklerimizi korusun
Gecmis olsun tatlim.endiselenme hepimiz yasadik neredeyse.sikinti yoktur.dr dan cikinca guzel haberlerini bekliyorumKizlar bu aksam esimle bi akrabasina misafirdik. Ordan gelir gelmez lavaboya gittim. Peceteyle silerken cok az kirmizimsi bi leke gordum. Hemen acile kostuk. Ebe varmis coook gicik bi kadindi. Ben agliyordum bana bagirdi resmen ne var bu kadar abartacak diye. Tartistik ebeyle oyle diyince ve cok gicik tavirlarla dr umu aradi. Progestan igne yaptirsin demis dr. Sabah da erkenden gelsin demis. Igneyi yaptirdim. Bi saat kadar uzandim.tekrar vc ye gittim yine silerken bu sefer rengi baya acilmis sarimsi bi leke gordum. Dua edin nolur bebisim beni birakmasin. Cok korkuyorum... Sabah 9da gidcem insallah kuzum iyidir hersey yolundadir...
hay Allah canım ya.Dr dan geldim kizlar. Sabah kanama kipkirmizi olmustu. Hemen dr u aradilar hastaneden geldi. Bebegimin kalbi atiyo hala cok sukur. Ama kanamam da cok artti. Adet olmusum gibi. Cok korkuyorum cook. Coraspin i kes progestan igneye de tekrar basla dedi. Eger kanaman iyce artarsa da hemen haber ver farkli bi tedaviye gececez dedi. Berbat durumdayim. Gece o kadar aglamisim ki gozlerim yaniyo. Uzulup kuzumu da uzmek istemiyorum. Hala benimle ama ne kadar cabalasamda icim yaniyo. Bise olcak diye korkumdan.
crinone da progesteron hormonu ya belki ondandir umar8m ondandir. Sonucta en kotu ihtimal 3. Aydan sonra birakacaz baska bir aksilik olmasinda Allah korusun
evet o ses cok zararliymis ama sesi zararli diye dinletmeyen doktor niye ikili test istiyorki senden . Ikizlerde sonuclar yanlis cikiyor dqha dogrusu dogru yorumlanamiyor degerler. Niye kendini bosu bosuna strese sokacaksin ki
Sen ne istiyorsan onu yap. Sen bilirsin. Kafani katistirma hic bosuna benim yaptirmayan arkadaslarim coktu . Ben de istrmiyordum nitekim dr. Da gerek yok diye anlatti daha ben bisey demeden. Hayirlisi gercekten srnin dusncen onemli dr da olsa bazen cok takilmamak lzimcanım evet bende aynen öyle dedim 2li testte sonuç riskli çıkarsa napıcaz dedim merak etme dedi. Doktorum 3lü test sonuç vermiyor 2li test yapalım o yuzden dedi.. Bende neye güvenceğimi şaşırdım valla..
bazı dr. lar yaptırıyomuş ama sonucu neye göre değerlendiriyorlar ki merak ettim ben de.canım evet bende aynen öyle dedim 2li testte sonuç riskli çıkarsa napıcaz dedim merak etme dedi. Doktorum 3lü test sonuç vermiyor 2li test yapalım o yuzden dedi.. Bende neye güvenceğimi şaşırdım valla..
Canım inşallah bişey olmayacak. . Rabbim korusun inşallah bir daha gelmez dururKizlar bu aksam esimle bi akrabasina misafirdik. Ordan gelir gelmez lavaboya gittim. Peceteyle silerken cok az kirmizimsi bi leke gordum. Hemen acile kostuk. Ebe varmis coook gicik bi kadindi. Ben agliyordum bana bagirdi resmen ne var bu kadar abartacak diye. Tartistik ebeyle oyle diyince ve cok gicik tavirlarla dr umu aradi. Progestan igne yaptirsin demis dr. Sabah da erkenden gelsin demis. Igneyi yaptirdim. Bi saat kadar uzandim.tekrar vc ye gittim yine silerken bu sefer rengi baya acilmis sarimsi bi leke gordum. Dua edin nolur bebisim beni birakmasin. Cok korkuyorum... Sabah 9da gidcem insallah kuzum iyidir hersey yolundadir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?