2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım morelini bozma benimde kesemi beğenmemişti doktor ama çok şükür sonra şekli normale döndü kanama değil ama hep leke sıkıntım var benimde üzme kendini şekline takma derim

Kizlar aranizda calisan var mi varsa hamile olduguna dair belgeyi nerden aldiniz ve ya nerden alindigini biliyosaniz yardimci olursaniz sevinirim is yerine vericem de

Canım morelini bozma benimde kesemi beğenmemişti doktor ama çok şükür sonra şekli normale döndü kanama değil ama hep leke sıkıntım var benimde üzme kendini şekline takma derim
Leke leke olsaydı çok sorun etmezdim belki ama kanamam çok olunca çok moralim bozuldu. Yarın sabah erkenden gidecem doktora yarına kadar içim içimi yiyecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun . inş dediğin gibi olur canim

Ay Canımsın ya hiç bu açıdan bakmamıştım evet dimi heralde onların o kdr şiddetli değildir ben çünkü 15 dakikada bir kusuyorum ve saatlerce sürüyo taa ki serum alana kadar Rabbim yardımcımız olsun inşallah 4.ayımda biter inşallah ya bana moral oldu söylediklerin

Canim nane dusuge sebep oluyormus yapmayın zor bulduk benimde midem cok kotu ama hen cikaramayanlardanim ce karnim aciktigi zaman cok kotu oluyorum ve canim hic birsey yemek istemiyor

Yok canım nane yedim ama sonradan öğrendim ki düşük tehlikesi de atlattım yani cnm benim çok şiddetli ve uzun Süreli şiddetli kusmalardan dolayı birde üzerine şiddetli başarısı da eklendi biticek inşallah 4.ayda % 95 biter diyo herkes umudumu o zmna sakladım bakalım

Aynen canim bende bekliyorum ama gunler sanki gecmiyor

Kizlar bu aksam esimle bi akrabasina misafirdik. Ordan gelir gelmez lavaboya gittim. Peceteyle silerken cok az kirmizimsi bi leke gordum. Hemen acile kostuk. Ebe varmis coook gicik bi kadindi. Ben agliyordum bana bagirdi resmen ne var bu kadar abartacak diye. Tartistik ebeyle oyle diyince ve cok gicik tavirlarla dr umu aradi. Progestan igne yaptirsin demis dr. Sabah da erkenden gelsin demis. Igneyi yaptirdim. Bi saat kadar uzandim.tekrar vc ye gittim yine silerken bu sefer rengi baya acilmis sarimsi bi leke gordum. Dua edin nolur bebisim beni birakmasin. Cok korkuyorum... Sabah 9da gidcem insallah kuzum iyidir hersey yolundadir...

Gecmis olsun tatlim.endiselenme hepimiz yasadik neredeyse.sikinti yoktur.dr dan cikinca guzel haberlerini bekliyorum

Dr dan geldim kizlar. Sabah kanama kipkirmizi olmustu. Hemen dr u aradilar hastaneden geldi. Bebegimin kalbi atiyo hala cok sukur. Ama kanamam da cok artti. Adet olmusum gibi. Cok korkuyorum cook. Coraspin i kes progestan igneye de tekrar basla dedi. Eger kanaman iyce artarsa da hemen haber ver farkli bi tedaviye gececez dedi. Berbat durumdayim. Gece o kadar aglamisim ki gozlerim yaniyo. Uzulup kuzumu da uzmek istemiyorum. Hala benimle ama ne kadar cabalasamda icim yaniyo. Bise olcak diye korkumdan.

Dr dan geldim kizlar. Sabah kanama kipkirmizi olmustu. Hemen dr u aradilar hastaneden geldi. Bebegimin kalbi atiyo hala cok sukur. Ama kanamam da cok artti. Adet olmusum gibi. Cok korkuyorum cook. Coraspin i kes progestan igneye de tekrar basla dedi. Eger kanaman iyce artarsa da hemen haber ver farkli bi tedaviye gececez dedi. Berbat durumdayim. Gece o kadar aglamisim ki gozlerim yaniyo. Uzulup kuzumu da uzmek istemiyorum. Hala benimle ama ne kadar cabalasamda icim yaniyo. Bise olcak diye korkumdan.

hay Allah canım ya.
dur hemen salma kendini.dr.un gerekli şeyleri uygulatmış zaten.
Allahın izni ile bebeğine bişey olmaz ,sana bağışlar inşallah cnaım.
sen sakin ol ,bu kadar stres ve üzüntü de yaramaz bak.
çok geçmiş olsun

canım evet bende aynen öyle dedim 2li testte sonuç riskli çıkarsa napıcaz dedim merak etme dedi. Doktorum 3lü test sonuç vermiyor 2li test yapalım o yuzden dedi.. Bende neye güvenceğimi şaşırdım valla..

canım evet bende aynen öyle dedim 2li testte sonuç riskli çıkarsa napıcaz dedim merak etme dedi. Doktorum 3lü test sonuç vermiyor 2li test yapalım o yuzden dedi.. Bende neye güvenceğimi şaşırdım valla..
Sen ne istiyorsan onu yap. Sen bilirsin. Kafani katistirma hic bosuna benim yaptirmayan arkadaslarim coktu . Ben de istrmiyordum nitekim dr. Da gerek yok diye anlatti daha ben bisey demeden. Hayirlisi gercekten srnin dusncen onemli dr da olsa bazen cok takilmamak lzim

bazı dr. lar yaptırıyomuş ama sonucu neye göre değerlendiriyorlar ki merak ettim ben de.
bakalım bana yaptıracak mı cumartesi günü.

Canım inşallah bişey olmayacak. . Rabbim korusun inşallah bir daha gelmez durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…