• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Dr dan geldim kizlar. Sabah kanama kipkirmizi olmustu. Hemen dr u aradilar hastaneden geldi. Bebegimin kalbi atiyo hala cok sukur. Ama kanamam da cok artti. Adet olmusum gibi. Cok korkuyorum cook. Coraspin i kes progestan igneye de tekrar basla dedi. Eger kanaman iyce artarsa da hemen haber ver farkli bi tedaviye gececez dedi. Berbat durumdayim. Gece o kadar aglamisim ki gozlerim yaniyo. Uzulup kuzumu da uzmek istemiyorum. Hala benimle ama ne kadar cabalasamda icim yaniyo. Bise olcak diye korkumdan.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim herşey nhayırlısını versin. Inşallah kanaman durur. Kendini üzme bebeği strese sokma canım Rabbim yardımcın olsun

Dr dan geldim kizlar. Sabah kanama kipkirmizi olmustu. Hemen dr u aradilar hastaneden geldi. Bebegimin kalbi atiyo hala cok sukur. Ama kanamam da cok artti. Adet olmusum gibi. Cok korkuyorum cook. Coraspin i kes progestan igneye de tekrar basla dedi. Eger kanaman iyce artarsa da hemen haber ver farkli bi tedaviye gececez dedi. Berbat durumdayim. Gece o kadar aglamisim ki gozlerim yaniyo. Uzulup kuzumu da uzmek istemiyorum. Hala benimle ama ne kadar cabalasamda icim yaniyo. Bise olcak diye korkumdan.
geçmiş olsun canım.. kendini üzme bebek hissediyor.bak ne güzel kalbi atıyomuş. progesteron bebeğin tutunması için verilir ve ben bu ilacı 3 ay kullandım merak etme ve ilacını düzenli kullan. bazen bu şekilde yerleşme kanaması olabiliyo bayanlarda panik yapma umarım herşey iyi gider...

bazı dr. lar yaptırıyomuş ama sonucu neye göre değerlendiriyorlar ki merak ettim ben de.
bakalım bana yaptıracak mı cumartesi günü.

Ben onu ayarlıyorum endişe etme dedi bilmiyorum inş hersey yolunda gider. Ama benimde bildiğim genelde 2li test yapılmıyor sadece ultrasondan ölçümle yetiniliyor senin doktor ne diyecek bakalım merakla bekliyorum canım hayırlısı bakalım...

İsteyen olursa kizlar daha siz haftanizi soyleyin ben yazarim simdilik bu kadar yazdim insallah fayda olur ve hergun 99 defa elinizi karninizin ustune koyarak el mubdi ismini okuyun cocugun dogana kadar dusmesini engelliyirmus gununden once dogmazmis bunlari diyanet sayfasindan buldum kizlar

Aynen canim bende bekliyorum ama gunler sanki gecmiyor

sen de benimle aynı hataya düşüp sakın hiç bişey için üzülüp stres yapma canım o zaman daha da bi yanılmaz oluyor dün sabah iki kere çıkardım ve sonra gün boyunca sadece bulantı hissettim çok şükür inşallah böyle devam eder bundan sonra sen bulantıya iyi gelecek besinleri yemeye çalış muz mide dostuymuş mesela bunun gibi şeyler

İsteyen olursa kizlar daha siz haftanizi soyleyin ben yazarim simdilik bu kadar yazdim insallah fayda olur ve hergun 99 defa elinizi karninizin ustune koyarak el mubdi ismini okuyun cocugun dogana kadar dusmesini engelliyirmus gununden once dogmazmis bunlari diyanet sayfasindan buldum kizlar
canm bu cok guzl birsey ben 14. haftamdayim.

kızlar akşam kontrolüm vardı çok şükür sorunsuz devam ediyor bebişlerimin durumları iyimiş :nazar::nazar::nazar:
2 cm olmuşlur :nazar::nazar:
Kalp dinlettirmiyor benim doktor, yüksek bir dalga veriliyomuş bu da zararlı olabilir dedi kalplerinde sorun yok dedi çok şükür... 3 hafta sonra randevum 2li test yapıcakmış..

Gözün aydın canım hayırlı olsun. maşallah, maşallah :nazar::nazar::nazar:

sen de benimle aynı hataya düşüp sakın hiç bişey için üzülüp stres yapma canım o zaman daha da bi yanılmaz oluyor dün sabah iki kere çıkardım ve sonra gün boyunca sadece bulantı hissettim çok şükür inşallah böyle devam eder bundan sonra sen bulantıya iyi gelecek besinleri yemeye çalış muz mide dostuymuş mesela bunun gibi şeyler
Tatli olan herseyden nefret ediyorum agzimda sürekli tatli bir tat var onu gidermwk icin rwsmen pul biber tuz atiyorum agzima

Hastanedemisin serum felan bağlamadılarmı canım bak stres yapmamaya çalış dua ediyorum senin için
Allah razi olsun canim. Hayir evdeyim yatiyorum. Kanama azaldi cok sukur hatta ped koymustum ilki baya koyu kahve renkle dolmustu. Ikinciye bi saaten fazla oldu koyali daha bise bulasmamis. Acaba dr kan uyusmazligi konusunu atladi mi diyorum. Bida gitmeye de korkuyorum cnku etrafimdaki herkes esim dahil ve hastane calisanlari abarttigimi dusunup firca atiyolar resmen ama kipkirmizi kan gordum sabah korkmamak eldemi. Elim karnimda dualar edip.yalvariyorum Rabbime. Kuzum insallah gucludur ve cabalar birakmaz insallah annecigini.

Inşallah durur canım ya niye böyle oluyor ki.. keşke her doktor tedavinin başında progestan iğne verse
Kullandim canim progestan igneyi. 25inde biraktirmisti dr ama kapsule devam ediyordum. Dun geri basladik bi kutu daha kullan dedi dr. Bakalim artik Rabbime emanet kuzucugum.tek umudum kanamanin hep kipkirmizi olmamasi ve agrim yok simdilik.

Tatli olan herseyden nefret ediyorum agzimda sürekli tatli bir tat var onu gidermwk icin rwsmen pul biber tuz atiyorum agzima

Hadi ya ben de limon çok yiyodum 8.haftadan itbaren sonra çıkarmaya başlayınca çok asit yaptı ama yemeye devam ettim şiddetlenince kesmek zorunda kaldım zorunda kaldım diyorum çünkü kendisini bizzat çok sevmiştim günde 5-6 limon kabuğuna varana kadar yiyodum:kk77: bulantı kusma varsa baharatı az tüketmeye gayret et çünkü mideyi yoruyor geçicek inşallah çalışıyo musun ben çalışıyorum o kdr zor oluyor ki işe gel kus kus iğne vuruluyorum o da aşırı uyku yapıyodu hatta perfonmansım baya bi düşmüştü hatta arkamdan hemen iş bile çevrilmeye çalışılmış Allaha havale ediyorum çok üzdüler çünkü beni ztn iki canlısın ve hassasın ve çok zor elde ettiğin bir mutluluk Allah kötü niyetlilere fırsat vermesin konuştum çıkmıcam işten hiçbişeye imza atmam asla diye şimdi o arkamdan iş çeviren zatlar sus pus oldu ama nereye kdr onu bilmiyorum tabi çünkü ben çalışmak zorundayım yoksa suratlarını tükürüp çıkmasını da bilirdim ya

Kanamam hala devam ediyo... Cok uzgunum coook...
doktorda demişti ya devam ederse gel diye .en azından haber ver gidemediysen güzelim. bi iğnesi var onun ondan yapardı. hatta bana vermişti doktorum kanama olursa hemen vur demişti doktorum iğnenin adını hatırlamıyorum evde iğne...
bi doktorla konuşta yaz merak ettim şimdi.

valla ben beyaz leblebiyi öneriyorum bana çok iyi geldi.

Back