- 8 Haziran 2013
- 57.051
- 151.532
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı canım.. 16.haftada gerçekten azalıyor. 18. hafta bitince de bitmişti benim kusmalarım, bulantılarım. Gerçi 2 hafta şimdi sana çok uzun geliyordur ben kızıyordum bana az kaldı bak 2 hafta diyenlere. Sanki 2 hafta kusmak ne demek biliyormuş gibi diyordum içimdenn.. 2 hafta çok geliyordu toplamda 11 hafta kustum :) Çok zor bir dönem.. Ben bir ara hamilelik hiç bana göre değilmiş diye bile düşünüyordum sonra allahın gücüne gitmesinden deli gibi korkuyordum tövbeler ediyordum falann.. Psikolojim de bozulmuştu yaniii.. Çok iyi anlıyorum seni...
crinone da progesteron hormonu ya belki ondandir umar8m ondandir. Sonucta en kotu ihtimal 3. Aydan sonra birakacaz baska bir aksilik olmasinda Allah korusunBendede oluyor canim ama ben progestan deil crinon kullaniyorum
evet o ses cok zararliymis ama sesi zararli diye dinletmeyen doktor niye ikili test istiyorki senden . Ikizlerde sonuclar yanlis cikiyor dqha dogrusu dogru yorumlanamiyor degerler. Niye kendini bosu bosuna strese sokacaksin kikızlar akşam kontrolüm vardı çok şükür sorunsuz devam ediyor bebişlerimin durumları iyimiş
2 cm olmuşlur
Kalp dinlettirmiyor benim doktor, yüksek bir dalga veriliyomuş bu da zararlı olabilir dedi kalplerinde sorun yok dedi çok şükür... 3 hafta sonra randevum 2li test yapıcakmış..
Bende hergün sayisizca kusanlardanim hic yemekte yiyemiyorum dr 1 ay daha sabret dedi ama geçecek gibi değil bebeklerime bişey olacak diye korkuyorumCanım inşallah geçer çünkü artık hiç geçmicekmiş gibi geliyor... Boğazlarım karnımın Üzerindeki kemikler kusmaktan ağrıyo kusunca mutlu olamıyorum bebeğimde etkileniyo haliyle bana sürekli 9 aya kadar kusanlar var sen böyleysen yandın diyenler bile var çok korkuyorum düşünemiyorum o zamana kadar senin de mi benim gibi çok şiddetliydi kusmaların ya dediğin gibi olur da ben de şu ikinci dönemde daha rahat geçiririm hamileliğimi
Bende hergün sayisizca kusanlardanim hic yemekte yiyemiyorum dr 1 ay daha sabret dedi ama geçecek gibi değil bebeklerime bişey olacak diye korkuyorum
Ben de surekli ilac aldigim halde gunde iki kez mutlaka kusuyodum... Ama serum takilmadi bana hic. Senin kadar kotu olmadim acikcasii ama baya kotuydum... Ben de gecmeyecek 9 ay kusucam heraldee diyodum ama gercekten bicak gibi kesildii seninki de kesilecek diye dusunuyorum.. Bir de 9 ay devam edenlerinki de boyle bu kadar siddetli devam etmiyor zaten merak etme...Canım inşallah geçer çünkü artık hiç geçmicekmiş gibi geliyor... Boğazlarım karnımın Üzerindeki kemikler kusmaktan ağrıyo kusunca mutlu olamıyorum bebeğimde etkileniyo haliyle bana sürekli 9 aya kadar kusanlar var sen böyleysen yandın diyenler bile var çok korkuyorum düşünemiyorum o zamana kadar senin de mi benim gibi çok şiddetliydi kusmaların ya dediğin gibi olur da ben de şu ikinci dönemde daha rahat geçiririm hamileliğimi
Canim nane dusuge sebep oluyormus yapmayın zor bulduk benimde midem cok kotu ama hen cikaramayanlardanim ce karnim aciktigi zaman cok kotu oluyorum ve canim hic birsey yemek istemiyorAh canım ya acı verici sabretmeliyiz napalım bebişin şu Döneminde asla etkilenmiyo rahat ol 5.ayında senden beslenmeye Başlıyo çünkü serum alıyo musun ya da doktorun bişey önerdi mi ben hem serum hem de iğne vuruluyorum serum aldı mı 3-4 gün rahatım bulantı oluyo fakat kusmuyorum bazen sadece bigün idare ediyo Rabbim yardımcınız olsun zor bir süreç bebişlerimiz sağlıklı olsun da ben çok şey denedim kraker yedim zencefil denedim taze nane yaprağın üzerine limon sıkıp yedim ama yok yok yok belki sana fayda eder dene derim canım
Hanimlar gunaydin
benim gobek drligimde batma seklinde bir agri var ara ara giriyor ama bugun biraz uzun surdu. Sanki batiyormus baski varmis gibi. Boyle bisey yasayan ya da srbrbini bilrn varmi. Bir de ikiz ozrllikle ikiz anneleri boylr bisey yasiyormusunuz
Panik yapmA bir sıkıntı yokturHanimlar bi cevap vrrin gobek deligi agriyan var mi
Can8m ben bugun int.okudum 8.haftalarda adet sancisi hatta lekelenme olmasi normal yazıyor.cunku bebegin gelisimini artik plasenta yapiyormus bu geciste bunlarin olmadi normal yaziyor sende bi araştır istersen buradski takvim cik önden gidiyor sanirim sende 8 yada 9 haftaliksindirSLM KIZLAR ÇOK FENA BİR BAŞ AĞRISI İKİ GÜNDÜR VE YİNE LEKELER BUGÜNE ŞÜKÜR DİYORUM YİNEDE
Canım inşallah kanaman durur bebeklerine bişey olmaz rabbim korusun sizi bizi hepimiziKızlar pazartesi günü bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendik. Bugün sabah şiddetli bi şekilde kanamam oldu. Hapsururken geldi sanki içi kan dolu balon patlamış gibi. Yatak falan battı. Doktorum proluton depot yaptir hemen yarın da ultrasona gel dedi. İğne için gittiğimiz hastanede doktor muayene etti. Kesenin birini zorla gördü gobekten baktı. Kesenin şekli çok bozuk büyük ihtimalle düşer dedi. Böyle yogun kanaması olup da hamileliği devam eden var mı? Dua edin nolur çok korkuyorum
Hanimlar bi cevap vrrin gobek deligi agriyan var mi
Slm cnm bende tup bebekle hamileyim benimde aciyo gobek deligim etrafi arada rahim genisliyo ondandir cnm bende panikliyom ama iyi dusunelim ii olsub insallah
[/QUOTE][QUOCNN"vebahargeldi, post: 37524971, member: 304858"]Hanimlar bi cevap vrrin gobek deligi agriyan var mi
Tatlim cok ama cok uzuldum.rabbim yardimcin olsun.boylesi daha hayirliymis demekten baska soylenecek birsey yok.senin icin dua edelim.rabbim aratmadan bir an once dondurulmuslari nasip etsin.bu kadar hamisin duasi kabul olur insallah.insallah en kisa surede kendini toplarsinTüp bebek doktorum da bu haftalarda düşük tamamen bebekten kaynaklı anomali ler yüzünden oluyor dedi Rabbinden sabır istiyorum 2 tane dondurulmuş var inşallah onları bana nasip eder
Sagol tatlim tablo icin.benim findikla fistik su an icin uyuyor degerlere .insallah hepimizin ayni sekilde devam eder.Kizlar belki yatdimci okurum sizee uyan var mi bu degerlere
Sağol CNm bnm evet biraz önde 9 haftalık henüz inşallah öyledir yarın doktora gideceğim bakalımCan8m ben bugun int.okudum 8.haftalarda adet sancisi hatta lekelenme olmasi normal yazıyor.cunku bebegin gelisimini artik plasenta yapiyormus bu geciste bunlarin olmadi normal yaziyor sende bi araştır istersen buradski takvim cik önden gidiyor sanirim sende 8 yada 9 haftaliksindir