• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kullandim canim progestan igneyi. 25inde biraktirmisti dr ama kapsule devam ediyordum. Dun geri basladik bi kutu daha kullan dedi dr. Bakalim artik Rabbime emanet kuzucugum.tek umudum kanamanin hep kipkirmizi olmamasi ve agrim yok simdilik.
Bende 10.haftada bırakacağım ... inşallah bişey olmaz canım bol bol dua et.. inşallah birdaha yaşamazsın kanama

doktorda demişti ya devam ederse gel diye .en azından haber ver gidemediysen güzelim. bi iğnesi var onun ondan yapardı. hatta bana vermişti doktorum kanama olursa hemen vur demişti doktorum iğnenin adını hatırlamıyorum evde iğne...
bi doktorla konuşta yaz merak ettim şimdi.
Berbat bi gun oldu benim icin. Annem aramisti naptin diye. Kadin dogm bolumnde hemsire. Bise yapmadim.yatiyorum dedim. Bi gel bizim buraya dr bey gormek istedi dedi. Durumumu anlatmis. Gittim bakti. Haftasina uyuyor bebis dedi. Kalp atimi normal dedi. Rahimde oyle cok onemli bi kanama gorunmuyo dedi. Kesenin altinda bi karalti vardi. O da kanamaymis. Bi sure devam edebilir kanaman dedi. Ya adet gunume de denk geliyo onunla bi ilgisi olur mu acaba. Allah hepimizin yardimcisi olsun da bu gunlerde bnim daha cok ihtiyacim var :( insallah duzelir bu durum biranonce.

Berbat bi gun oldu benim icin. Annem aramisti naptin diye. Kadin dogm bolumnde hemsire. Bise yapmadim.yatiyorum dedim. Bi gel bizim buraya dr bey gormek istedi dedi. Durumumu anlatmis. Gittim bakti. Haftasina uyuyor bebis dedi. Kalp atimi normal dedi. Rahimde oyle cok onemli bi kanama gorunmuyo dedi. Kesenin altinda bi karalti vardi. O da kanamaymis. Bi sure devam edebilir kanaman dedi. Ya adet gunume de denk geliyo onunla bi ilgisi olur mu acaba. Allah hepimizin yardimcisi olsun da bu gunlerde bnim daha cok ihtiyacim var :KK43: insallah duzelir bu durum biranonce.

tatlım bebegin saglıklı bir şekilde büyüyecek sen içini ferah tut bu kanamalar olabiliyormuş iyi düşün hep. Allahın izniyle birşey olmuycak bebeğine sen stres yapma yeter dua et canım..

Berbat bi gun oldu benim icin. Annem aramisti naptin diye. Kadin dogm bolumnde hemsire. Bise yapmadim.yatiyorum dedim. Bi gel bizim buraya dr bey gormek istedi dedi. Durumumu anlatmis. Gittim bakti. Haftasina uyuyor bebis dedi. Kalp atimi normal dedi. Rahimde oyle cok onemli bi kanama gorunmuyo dedi. Kesenin altinda bi karalti vardi. O da kanamaymis. Bi sure devam edebilir kanaman dedi. Ya adet gunume de denk geliyo onunla bi ilgisi olur mu acaba. Allah hepimizin yardimcisi olsun da bu gunlerde bnim daha cok ihtiyacim var :KK43: insallah duzelir bu durum biranonce.
geçmiş olsun tekrar. sıkma canını bazen öle kanama olabiliyo sen yat dinlen. umarın sıkı sıkı tutunur bebişin kötü düşünme...

valla ben beyaz leblebiyi öneriyorum bana çok iyi geldi.

canım yedim beyaz leblebi kraker zencefil nane limon ama bana mısın demedi benim çok şiddetliydi şöyle söylim gece 3.30 başlayıp akşam 4e kadar 15 dakika aralıklarla kustuğum zamanlar olduğu için hiçbiri ne yazık ki bana mısın demedi... ancak serumla kendime geliyorum kusarken acıdan bayıldığımı biliyorum canım hayatımda daha önce evet gıda zehirlenmesi üşütme yaşadığım oldu belli bi saate çıkarmışlığım olmuştur ama 2 aydır aynı acıyı defalarca yaşamak geçen hafta eşime yalvardım ya beni uyutun ya da öldürün diye 4 gün boyunca sadece limon ve mandalinanın suyuyla beslendiğimi bilirm ve tabi serumla... ama dün mesela çıkardım arkasından çok güzel bi kahvaltı yaptım bunu 2 aydan sonra ilk defa yaşıyorum bu benim için büyük bi gelişme demek ki yavaş yavaş geçiyor Rabbim inşallah tamamiyle ortadan kaldırır ama bebitom Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki sağlıklı şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı çıkmadı ikili testi de yaptırdık o da temiz çıktı artık 4.aydayım dikkat etmem gerek beslenmek zorundayım ve ben bu süreçte yapayalnız kaldım o da içimi acıttı eşim yanımdaydı çok şükür ama neyse.... bebişlerimiz sağlıklı olsun da biliyorum ki onları kucağımıza aldığımız da tüm o yaşadıklarımızın hiçbi anlamı geçerliliği kalmıcak senin şimdi var mı bulantı ve kusmaların??

Dr dan geldim kizlar. Sabah kanama kipkirmizi olmustu. Hemen dr u aradilar hastaneden geldi. Bebegimin kalbi atiyo hala cok sukur. Ama kanamam da cok artti. Adet olmusum gibi. Cok korkuyorum cook. Coraspin i kes progestan igneye de tekrar basla dedi. Eger kanaman iyce artarsa da hemen haber ver farkli bi tedaviye gececez dedi. Berbat durumdayim. Gece o kadar aglamisim ki gozlerim yaniyo. Uzulup kuzumu da uzmek istemiyorum. Hala benimle ama ne kadar cabalasamda icim yaniyo. Bise olcak diye korkumdan.

canım hiç üzülme lütfen Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak ben de seninle aynı durumu yaşadım hastaneye apar topar gittim sonra o gün kanamalarım şiddetlendi ve bir hafta boyunca yoğun ikinci haftada ise azalarak devam etti sonra lekeye döndü bak canım benim de kesenin altında kanama görülmüştü ve 3 hafta boyunca da görüldü hiç korkma biliyorum ne hissettiğini progestan iğne o kanamayı kesicek ve coraspini bana da bıraktırmıştı doktorum doğruyu yapmış senin doktorun da rahat ol tamam yoğun olabilir giderek azalıcak yalnız senin yapman gereken şeyler var asla yürüyüş yapma sırtüstü ayaklarının altına minder koyup dinlen bol bol bu süreyi atlatana kadar sonra güzel güzel beslenmene devam et bugün yarın çok yoğun kanaman olabilir düşük yapacağın anlamına gelmiyo beni görseydin varya nasıl kanamam yoğundu ben inanıyorum bebişin sana sımsıkı tutunacak sen şimdi dediklerimi uygula anlaştık mı ve mutlu olmaya çalış bebişin de rahat olsun içeride çalışıyor musun bilmiyorum ama işe de taksiyle ya da arabayla git gel ben öyle yapmıştım herşey güzel olucak :KK36:

canım yedim beyaz leblebi kraker zencefil nane limon ama bana mısın demedi benim çok şiddetliydi şöyle söylim gece 3.30 başlayıp akşam 4e kadar 15 dakika aralıklarla kustuğum zamanlar olduğu için hiçbiri ne yazık ki bana mısın demedi... ancak serumla kendime geliyorum kusarken acıdan bayıldığımı biliyorum canım hayatımda daha önce evet gıda zehirlenmesi üşütme yaşadığım oldu belli bi saate çıkarmışlığım olmuştur ama 2 aydır aynı acıyı defalarca yaşamak geçen hafta eşime yalvardım ya beni uyutun ya da öldürün diye 4 gün boyunca sadece limon ve mandalinanın suyuyla beslendiğimi bilirm ve tabi serumla... ama dün mesela çıkardım arkasından çok güzel bi kahvaltı yaptım bunu 2 aydan sonra ilk defa yaşıyorum bu benim için büyük bi gelişme demek ki yavaş yavaş geçiyor Rabbim inşallah tamamiyle ortadan kaldırır ama bebitom Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki sağlıklı şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı çıkmadı ikili testi de yaptırdık o da temiz çıktı artık 4.aydayım dikkat etmem gerek beslenmek zorundayım ve ben bu süreçte yapayalnız kaldım o da içimi acıttı eşim yanımdaydı çok şükür ama neyse.... bebişlerimiz sağlıklı olsun da biliyorum ki onları kucağımıza aldığımız da tüm o yaşadıklarımızın hiçbi anlamı geçerliliği kalmıcak senin şimdi var mı bulantı ve kusmaların??
ay canım sen baya çekiyosun benim o kadar olmadı gerçi bildiğim 3 aydan sonra biter bulantı. amam burada konuşunca biçok kişide var bu sorun bebiş iyi olsunda bizzaten katlanıyoruz bi şekilde merak etme zaman ilerledikçe azalarak bitecektir. umarım sende sağlıkla kucağına alırsın bebeişini :KK37:

Cinsiyeti belli oldu mu cnm

Canım geçmiş olsun. Sakın üzme kendini, her gebelikte bu tür durumların olması ihtimali var biliyorsun. doktorun önlemini almış zaten rahat ol. Sen rahat ol ki bebişin de rahat hissetsin kendisini annesi:KK68:

Ben onu ayarlıyorum endişe etme dedi bilmiyorum inş hersey yolunda gider. Ama benimde bildiğim genelde 2li test yapılmıyor sadece ultrasondan ölçümle yetiniliyor senin doktor ne diyecek bakalım merakla bekliyorum canım hayırlısı bakalım...

Canımcığım, bence doktorumuza güven. Bildiği bir şey mutlaka vardır. Gereksiz olsa zaten istemezdi biliyorsun :KK28:

Canım embriyo haftasına uyuyorsa, kalbide atıyorsa istediği kanasın varsın hiç canını sıkma birşey olmaz inşallah. Üzülmez rahat olursan daha çabuk hallolur herşey. Dualarım seninle.

Dr dan geldim kizlar. Sabah kanama kipkirmizi olmustu. Hemen dr u aradilar hastaneden geldi. Bebegimin kalbi atiyo hala cok sukur. Ama kanamam da cok artti. Adet olmusum gibi. Cok korkuyorum cook. Coraspin i kes progestan igneye de tekrar basla dedi. Eger kanaman iyce artarsa da hemen haber ver farkli bi tedaviye gececez dedi. Berbat durumdayim. Gece o kadar aglamisim ki gozlerim yaniyo. Uzulup kuzumu da uzmek istemiyorum. Hala benimle ama ne kadar cabalasamda icim yaniyo. Bise olcak diye korkumdan.
Canim benim Allah sana bağışlasin bebeğini bişey olmayacak Allahın izniyle. Aynı korkuyu dünden beri ben de yaşıyorum. Çok fazla kanamam oldu. Birini kaydedebilir misim bebegimin. Progestan iğneye başlattı bana da. Durumu haftaya perşembe belli olacak. Üzüntü stres de çok tetikliyo lütfen ağlayıp kendine ve bebeğine zarar verme.

Back