• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Oyy yavrum sikintiliymis hakikaten senin is.ama o 20 lik agrisina nasil dayanilir 9 ay. o agriyla 90 bebe dogurur insan.allah yardimcin olsun canim.
Allah razi olsun canim. Biraz buyuk konusuyorum ama 8 yildir bekliyorum bu bebegi ona bisE olmasin yeter... Gecer nasilsa dis bas agrisi. Bebisimi alayim da kucagima onun kokusu sifa olcak bana:) Rabbim bizlere bagislasin insallah yavrularimizi. :)

Kızlar bısey sorucam muhabbetinizi boluyorum ama kalp atısı ne zaman duyuluyor yanı keseyle berabermı sonramı pekı keseyı gormeye gıdınce bebek gorunuyor mu ? :( yardımcı olurmusunuz

Kızlar bısey sorucam muhabbetinizi boluyorum ama kalp atısı ne zaman duyuluyor yanı keseyle berabermı sonramı pekı keseyı gormeye gıdınce bebek gorunuyor mu ? :KK43: yardımcı olurmusunuz
6. 7. Haftalarda duyuluyor ilk gittiğimizde keseyi gördük.Kese yunarlak kara bir şey olarak görülüyor bebek daha görünmüyor.10 gün sonraya da kalp atışı randevusuna gidiyorsun.Mesela ben yarın kalp atışını görmeye gideceğim 7. Haftanın içindeyim.

6. 7. Haftalarda duyuluyor ilk gittiğimizde keseyi gördük.Kese yunarlak kara bir şey olarak görülüyor bebek daha görünmüyor.10 gün sonraya da kalp atışı randevusuna gidiyorsun.Mesela ben yarın kalp atışını görmeye gideceğim 7. Haftanın içindeyim.
Tesekkurler insallah hersey yolunda gıder hepımız için :)

Kızlaar merhaba hepinizi özledim :KK68:uzun zamandır yazamiyordum hersey yolundadir inş. Yarın kalp atıslarını dinlemeye gideceğim ikizlerimin sizlerden bolca dua etmenizi istiyorum rabbim bunu da atlatmayı nasip etsin inşallah! :KK46::KK46:

Canım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz :KK68: Çok heyecanlı. C.tesi de biz kalp atışı duymaya gidiyoruz inşallah:)

Allah razi olsun canim. Biraz buyuk konusuyorum ama 8 yildir bekliyorum bu bebegi ona bisE olmasin yeter... Gecer nasilsa dis bas agrisi. Bebisimi alayim da kucagima onun kokusu sifa olcak bana:) Rabbim bizlere bagislasin insallah yavrularimizi. :)
Amin canim.rabbim hepimize bagislasin bebeklerimizi.

Hanimlar bugun cok canim sıkîldi sabah sabah velilerden aldigim mesajlardan. Benim dusuk riskim oldugu icin saglik raporu aldim. Saglik raporunu alma sebebim de cocuklar magdur olmasin yerime ogretmen gelsin diyeydi. Yoksa normal dr.lardan kisa kisa uzun sure rapor alabilirdim. Bugun beni ariyorlar bikac tanesi okuldsn almis.yok iste ucretsiz izin alsaydiniz bizi niye magdur ediyorsunuz. Bu cocuklar bire baslayacak seneye vs vs. Ogretmenim robot degil. E bu hakki bana bakanlik da vermis. Ben kardesimin vefatindan sonra bile calistim. Psikolojim bozuk diyip izin almadim ki alabilirdim. Bu neyin hesap sormasi. Ne hadlerinehaksiz miyim. Inanin dun butun gun aayakta kadigim icin hastanede agridan kivrandim. Dusuk korkusuna icim icimi kemirdi. Ne icin yerime ogretmen gelsin de cocuklar magdur olmasin diye

Herkese günaydın :) Dün kontrolüm vardı. İki minik kese, iki minik kalp atışı gördük eşimle ve çoook heyecanlıydı. 15 gün sonra kontrolüm var. Heyecan devam ediyor :)
canım hayırlı olsun :):) ağladın mı ? ben olsam kesin ağlardım transferimde de çok ağlamıştım çok duygulanmıştım görmek daha da heyecanlarndırır sanırım :):)

Hanimlar bugun cok canim sıkîldi sabah sabah velilerden aldigim mesajlardan. Benim dusuk riskim oldugu icin saglik raporu aldim. Saglik raporunu alma sebebim de cocuklar magdur olmasin yerime ogretmen gelsin diyeydi. Yoksa normal dr.lardan kisa kisa uzun sure rapor alabilirdim. Bugun beni ariyorlar bikac tanesi okuldsn almis.yok iste ucretsiz izin alsaydiniz bizi niye magdur ediyorsunuz. Bu cocuklar bire baslayacak seneye vs vs. Ogretmenim robot degil. E bu hakki bana bakanlik da vermis. Ben kardesimin vefatindan sonra bile calistim. Psikolojim bozuk diyip izin almadim ki alabilirdim. Bu neyin hesap sormasi. Ne hadlerinehaksiz miyim. Inanin dun butun gun aayakta kadigim icin hastanede agridan kivrandim. Dusuk korkusuna icim icimi kemirdi. Ne icin yerime ogretmen gelsin de cocuklar magdur olmasin diye

canım çok üzüldüm seni neden böyle bir duruma sokuyorlar sen hiç kafana takma tatlım iyi olsaydın zaten giderdin yani üstüne gelmeleri çok saçma bir öğretmen olarak sen de öğrencilerinin yanında olmak istersin sonuçta keyfi bir izin değil bu. Bu dönemde sakın stres yapma senin hoşuna gitmyen şeyleri hiç düşünmemeye çalış en önemlisi şuan senin bebeğin sağlığı.
allah saglıklı gebelik versin canım geçmiş olsun...

Tesekkur ederim. Bencillik etmek de istemiyorum ama doluya koyuyorum almiyor bosa koyuyorum dolmuyor elimden ne gelirki. Yemek yapamiyorum ya sevdigim bit corbs vardi dun komsumda istrdim yapamadigim icin. Yemeklerimi yumurta kirmasini bilmryen kocam yapiyor isten gelip. Herkes yasadigini bilir iste. Bu arada benim minikler iki tane

Tesekkur ederim. Bencillik etmek de istemiyorum ama doluya koyuyorum almiyor bosa koyuyorum dolmuyor elimden ne gelirki. Yemek yapamiyorum ya sevdigim bit corbs vardi dun komsumda istrdim yapamadigim icin. Yemeklerimi yumurta kirmasini bilmryen kocam yapiyor isten gelip. Herkes yasadigini bilir iste. Bu arada benim minikler iki tane

ahhh şu eşlerimiz sağolsunlar yinede yapabildikleri kadar yapıyorlar işte bende çoğu şeyi görmemeye çalışıyorum içimden evi komple çamasır suyuyla temizlemek geliyo bazen:) Bu dönemde biraz bencil olmamız lazım canım yapacak birşey yok hersey miniklerimiz için... Ne güzel kısmetse bende ikiz annesi olucam:))))))

O his bana da geliyor. Soyle bir girissem diyorum. Sanki 3 gun araliksiz temizlik yapabilirmisim gibi geliyor o kadar.
esime de uzuluyorum sabahin 7 sinde cikiyor evden aksam 7 geliyor hastaneye gidip igne oluyoruz saat 8. O saatten sonra da ev isi. Dun cok komikti. Cok yorgun ve halsizligi var belli. Hadi yerine yat diyorum mufak perisan yatamam diyor ama yapacak gucu de yok. Ki normalde umrunda olmazdi. Kendisiyle cebellese cebellese ona gore toparlayip oyle yatti. Allah razi olsun

Back