• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hanimlar bugun cok canim sıkîldi sabah sabah velilerden aldigim mesajlardan. Benim dusuk riskim oldugu icin saglik raporu aldim. Saglik raporunu alma sebebim de cocuklar magdur olmasin yerime ogretmen gelsin diyeydi. Yoksa normal dr.lardan kisa kisa uzun sure rapor alabilirdim. Bugun beni ariyorlar bikac tanesi okuldsn almis.yok iste ucretsiz izin alsaydiniz bizi niye magdur ediyorsunuz. Bu cocuklar bire baslayacak seneye vs vs. Ogretmenim robot degil. E bu hakki bana bakanlik da vermis. Ben kardesimin vefatindan sonra bile calistim. Psikolojim bozuk diyip izin almadim ki alabilirdim. Bu neyin hesap sormasi. Ne hadlerinehaksiz miyim. Inanin dun butun gun aayakta kadigim icin hastanede agridan kivrandim. Dusuk korkusuna icim icimi kemirdi. Ne icin yerime ogretmen gelsin de cocuklar magdur olmasin diye
Herkes kendini dusunur tabi.hic umursama.onlar senin yasadigini bilmiyor ki.icin rahat kime ne...salla gec.saiin boyle seylerin senin ve bebislerin moralini bozmasina izin verme

Kızlar bugün çok garip şeyler yaşadım.Bugün sabahtan öglen 12ye kadar dersim vardi ana nasıl bir bulantıyla derslerimi bitirdim anlatamam!Öğlen 13.30da bebeklerimin kalp atışları için merkeze gidecektim gitmeden 2 saat önce bir adet sancısı tuttu beni.Neyse merkeze gittim muayeneye aldılar tam çamaşırımı soydum ki ne göreyim çamaşırım kıpkırmızı kan revan olmuş ve farkında değilim altım siyahtı.hemşireye söyledim hemen doktorumu çağırdı ama beni bir ağlama tuttu bide eşim işte ben yalnızım nasıl aglıyorum.Dokrorum hemen ultrasona aldı.Bebeklerden biri çok güzel kalbi atiyor sesini dinletti kendini gösterdi.Digeri de görünüyor ama kalp atışı yok 10 gün içindw diğeri de belli olur dedi.Panik yapmamamı bu tür kanamaların olabilwxeğini ama sürwklu ve yoğun gelirse hastanede yatış yapmam gerekeceğini söyledi.Sonra hemen proluton iğne yapti 3 güne bir yapmam gerektiğini söyledi jeli günde 3e çıkardı.İcimi rahatlattı inşallah kanama bir daha gelmez çok kötü bişeymış.çok şanslıyım ki doktora gittiğim ansa yaşadım bunu farklı bir ortam olsaydi napardım:)Şükür bebeklerim sağlıklı:nazar::nazar::KK46::KK46:
Canum o kabi gördügün sndaki sokunu anliorum ilk bebegumde yasadim ama seninki saglikliymis insallah öbürünün sesinide duyar birdaha o korkuyu yadamazsin insallah annesi bebeklerin biraz stres yasatmislar sana:nazar:

Allah sana da duymayi nasip etsin canim ben bugün birininkini duydum anlatılmaz bir duygu :KK68::KK68::KK68:
Canım çok sevindim kalp atışını duymana maşallah :) kanaman içinde çok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrar etmez. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzularınını. :)

Kızlar hepinize mesajlarınız için tek tek teşekkur ederim.İnsan kendini yalniz hissetmiyor dertleşebiliyor burda Allah hepimizin yanında olsun.Kanamam durdu çok şükür.İnşallahta gelmez bir daha...
Amin canim insallah yasamazsin bida

Kızlar hepinize mesajlarınız için tek tek teşekkur ederim.İnsan kendini yalniz hissetmiyor dertleşebiliyor burda Allah hepimizin yanında olsun.Kanamam durdu çok şükür.İnşallahta gelmez bir daha...
Canım bu kanama ikiz lerde çok görülüyor galiba bendede oldu şimdi yok çok şükür bende birinin kalp atışı var diğerinde görülmedi pazartesi kontrolü mi var bakalım devam edecek mi diğerinde. Rabbim sağ salim hayırlı evlat nasip etsin

Canım geçmiş olsun inşallah bir daha da olmaz diğer bebeğinin de kalbin duyacaksın inşallah dua et içini ferah tut. Allah bebeklerini sana bağışlasın :nazar:

Gunaydin kizlar sabahtan beri saglam dislerimde bir hassasiyet bir agri ne yapacagumi bilemedim gebelikle alakasi var mi dersiniz cunku saglam disler nasil agrio yardimci olun kizlar
benim de dolgu olandişimde hassasiyet var.ona da canım sıkılıyo dünden beri.
gebelikle alakası olduğunu sanmam canım.dişeti hassasiyeti de olabilir yalnız.bazen karıştırabiliyoruz.
ama diş üstten sağlam gözükse bile yandan filan da çürüyebilir veya derinde bi çürükte olabilir.

Back