• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

sevgili anneler yardımınıza ihtiyacım var tam topiğin üyesi olmaya hazırlanırken bugün kanamam oldu çok korkuyorum 9. değerim 10.73 çıkmıştı 11. gün 35 e yükseldi. herşey yolunda derken bugün hafif kanamam ve bel ağrım var normal diyin ne olur sizde de oldu mu. bugün 12. günüm

merhaba tatlım hemen endişelenme doktorunu ara belki ilacını değiştirir dozunu ayarlar yarın 13. gününde testini tekrarla canım hayırlı olsun..

:nazar::nazar: çok güzel bir duygu değil mi? o an ekrandan ayrılasın gelmiyor elimde olsa da sürekli izlesem diyosun.. Peki sesini duyabildin mi tatlım?
Evet çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsin bu duyguyu :) sesini duymadım çarşamba tekrar kontrol olduğum hastaneye gitcem

Gitmistim canim 3 4 ay once filmini cektirdim. Ust 20likler cekilebilir dedi birini cektirdim ama oyle bi tirstim ki ikinciyi cektiremedim. Alttakiler bariz yamuk. Kokleri.sinirdeymis cekilemezmis. Ameliyatlikmis. Bulundugum ilcede cene cerrahi yok zaten. Sikintinin buyugu de alt disimde :KK43: cekecem sanirim 9 ay :KK43:
Oyy yavrum sikintiliymis hakikaten senin is.ama o 20 lik agrisina nasil dayanilir 9 ay. o agriyla 90 bebe dogurur insan.allah yardimcin olsun canim.

sevgili anneler yardımınıza ihtiyacım var tam topiğin üyesi olmaya hazırlanırken bugün kanamam oldu çok korkuyorum 9. değerim 10.73 çıkmıştı 11. gün 35 e yükseldi. herşey yolunda derken bugün hafif kanamam ve bel ağrım var normal diyin ne olur sizde de oldu mu. bugün 12. günüm
Evet notmal ama yinede Dr bir danış

Merhaba, aynı yaştayız :) benim ilk denemem, iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi. Kalp atışları ve kese görmek için acele etmedim. Tüp bebek doktorum haftaya çarşamba en erken ultrason dedi. Bekleyeceğim sanırım. İki mi bir mi bilmiyorum, dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun, diyorum. Gönlümü rahat tutmaya çalışıyorum.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)
canim sana da hayirli ugurlu olsun. bir veya iki önemli olan saglikli olmasi. bekleyerek en iyisini yapiyorsun beni de doktorum bekletmisti. biraz müsaade et büyüsün rahat etsin demisti. hemen rahatsiz etmek olmaz diye saka yollu beni durdurmustu. insallah en kisa sürede keseciklerini sonra da kalp atislarini duyarsin.

Slm kizlar nie bnm canm tatli yada eksii cekmioo

illa bir sey cekmek zorunda degil ki tatlim. benim su ana kadar sadece bir kez Kabak dolmasi cekti canim. oglum beni zor durumda birakti cünkü Almanya'nin kabaklarindan pek dolma olmaz cok ince. bende ekim basinda Türkiye'ye gittigimde annemlerde yedim. onun haricinde canimin cektigi bir sey yok. sadece siyah zeytin cok yiyorum. merak etme daha önünde hamileligin tüm güzellikleri var. canin da cekebilir, bazi yiyeceklerden nefret de edeceksin belki. bizde mesela benden cok kocam aseriyor. ne zaman yiyecek reklami görse solugu mutfakta aliyor. aksamlari göbek büyüklügü ölcüyoruz :)

her kanama kötü olmayabilir. aspirin iciyorsan aspirini kes yoksa kanamani artirir ve doktorunu ara. belki sana ilave estrofem (alttan atilan ilac) verebilir. gönlünü ferah tut. insallah gecici bir kanamadir ve bebegin sana simsiki tutunmustur.

Merhaba arkadaşlar
Bu sayfayi yeni buldum biraz bastan biraz sondan okumaya calistim ama konusuldu mu emin olamadim. Ikili test zamani gelen oldu mu? Nereye yaptirdiniz ne kadarmis bilen var mi ? 3 hafta sonra yaptirmami istedi bugun doktorum, gittigim hastanede 560 tl rakami telaffuz edilince sormak istedim.. :)

Benim yoklugumu merak edeniniz oldumu bilmiyorum.gecmise bakamiyorum.cepten girdim bu sefer.10 gundur hastanede yatiyordum.2gun oldu cikali.cok fazla ellerim bacaklarim dolusu kanama oldu.heryer batiyordu.aglamak korku endise.dusuk tehlikesi subkoryonik hemetom abortis imminens diye yazmislar.kesenin arkasinda kanama bolgesi olmus.keselerin biri bos.digerinde kalbi atiyor kuzumun.ikiz gebelik ama tek bebek.kanamada ona yakinmis.depot pruloton igne yapiliyor.cok zor gunler geciriyorum.karin agrisi var.surekli yatcakmisim.bir aylik rapor verildi.dua edin arkadaslar.bunu yasayan ve bebegini kurtaran varmi.
Güzel Allah'ım sana yardımcı olsun inş... tüm dualarım seninle dikkat et doktorun söylediklerini de aynen yap.. Allah yardımcın olsun kardeşim..

c
Merhaba arkadaşlar
Bu sayfayi yeni buldum biraz bastan biraz sondan okumaya calistim ama konusuldu mu emin olamadim. Ikili test zamani gelen oldu mu? Nereye yaptirdiniz ne kadarmis bilen var mi ? 3 hafta sonra yaptirmami istedi bugun doktorum, gittigim hastanede 560 tl rakami telaffuz edilince sormak istedim.. :)
canm bu cok ucuk bir fiyat bende gecn hafta yaptirdm 30 tl ye.

Kızlaar merhaba hepinizi özledim :KK68:uzun zamandır yazamiyordum hersey yolundadir inş. Yarın kalp atıslarını dinlemeye gideceğim ikizlerimin sizlerden bolca dua etmenizi istiyorum rabbim bunu da atlatmayı nasip etsin inşallah! :KK46::KK46:
Merhaba, inşallah yarın güzel geçer. O minik kalp atışlarını görürsün :) Benim de ikizlerim var. Hem seviniyor hem de korkuyorum , nasıl olacak diye ... Biri kız biri erkek diyorum sürekli , bakalım kısmet :) Sağlıklı olsunlar da. Haftaya cuma kontrolüm var benim de. Allah yardımcımız olsun :)

A
Merhaba, inşallah yarın güzel geçer. O minik kalp atışlarını görürsün :) Benim de ikizlerim var. Hem seviniyor hem de korkuyorum , nasıl olacak diye ... Biri kız biri erkek diyorum sürekli , bakalım kısmet :) Sağlıklı olsunlar da. Haftaya cuma kontrolüm var benim de. Allah yardımcımız olsun :)
Ayy teşekkür ederim canım tüm dualarımı sana da gönderiyorum.Ben de çok tedirginim ikizlerde son aylarda erken doğum riski varmış inşallah böyle bişeyle karşılaşmayız.ilk ben istememiştim.ikiz koydurmayı eşimin baskısıyla koydurdum ama sonrada çok alıştım onlara herşeyi ikili hayal ediyorum dışarıda hep ikuzler dikkatimi çekiyorRabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı diğurmayı ve onlara bakma gücü nasip etsin
Ne güzel aynı zamanlarda ikiz doğum yapıcaz burdan takip ederiz birbirimizi :)

Arkadaşlar aranızda hala estrofer kullanan varmı. Ben günde 3 tane devam ediyorum doktorum devam diyor ama ilaç prospektüsünde gebelik de kullanılmaz kullanma sırasında gebe olduğunuzu öğrenirsin iz heumen bırakın yazıyor zaten zor günler geçiriyorum kafan iyice karıştı bi fikir verirmisin iz
Canım bende kullaniyorum estrofemi her sabah 3 tane birden atıyorum.ıvf Doktorunun dediğinden çıkma yüzdün kuyruğuna geldin.Ben 25 kasımdan sonra estrofemu bırakıcakmışım sonra yeni vir doktora başlıcam gebelik takibi için şimdilik gitmiyorum kafa karışıklığı yapmasın diye...

A

Ayy teşekkür ederim canım tüm dualarımı sana da gönderiyorum.Ben de çok tedirginim ikizlerde son aylarda erken doğum riski varmış inşallah böyle bişeyle karşılaşmayız.ilk ben istememiştim.ikiz koydurmayı eşimin baskısıyla koydurdum ama sonrada çok alıştım onlara herşeyi ikili hayal ediyorum dışarıda hep ikuzler dikkatimi çekiyorRabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı diğurmayı ve onlara bakma gücü nasip etsin
Ne güzel aynı zamanlarda ikiz doğum yapıcaz burdan takip ederiz birbirimizi :)
Gerçekten tam olarak düşünmemiştim ikizi. Doktor yaşım gereği (41) ilk denemede iki embriyo transferi yapıyoruz, dediğinde peki dedim. Kısmet böyleymiş. Ben de alışıyorum bu fikre , kardeş olurlar ne güzel diyorum. Bu yaştan sonra başka hamilelik düşünmezdim zaten :)
Sağlıkla doğuralım inşallah arkadaşım, bu sayfalar çok güzel gerçekten , birlikte olunca insan güç alıyor :)
Güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah ...

Back