2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayırlı olsun hoş geldin canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İki gün sonra tekrar et istersen ikiz galiba

Hadi hayırlı olsun, sonucun çok güzel. Benim 9. gün 160 çıkmıştı. Hemen tekrarlamadım sonra 15. gün 2216 çıktı. Sen bilirsin yani canın nasıl istiyorsa öyle yap. Bir de bende ikiz gebelik var, seninki de bu değere göre öyle olabilir, tekrar tebrik ederim :)

Hmmm valla çiğ köfte yedim yaaa hiç tatlı istemiyorum :)
Benim de ilk 4,5 ay öyle geçti... Tahammül edemiyordum tatlı birşeye ağzıma sürmedim.. Hala çok istemiyorum ama ara ara yiyebiliyorum.. Oğlum çikolata yiyince bir oynamaya başlıyorr anlatamam.. Sırf hissetmet için arada atıyorum ağzımaa...

Benim yoklugumu merak edeniniz oldumu bilmiyorum.gecmise bakamiyorum.cepten girdim bu sefer.10 gundur hastanede yatiyordum.2gun oldu cikali.cok fazla ellerim bacaklarim dolusu kanama oldu.heryer batiyordu.aglamak korku endise.dusuk tehlikesi subkoryonik hemetom abortis imminens diye yazmislar.kesenin arkasinda kanama bolgesi olmus.keselerin biri bos.digerinde kalbi atiyor kuzumun.ikiz gebelik ama tek bebek.kanamada ona yakinmis.depot pruloton igne yapiliyor.cok zor gunler geciriyorum.karin agrisi var.surekli yatcakmisim.bir aylik rapor verildi.dua edin arkadaslar.bunu yasayan ve bebegini kurtaran varmi.

Ay canım bende çok sık giremiyorum.. çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Bebeğini sana bagislasin. .Rabbim dayanma gücü versin.insallah tez vakitte bebeginle evine donersin

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm durumuna. İnşallah tez zamanda iyilesirsin. Allah sana ve yavruna sağlık versin.

Benim de canım hiç tatlı çekmiyor. . Senin kese sağ da mı sol da mı ?

Tebrik ederim sonucun süper çıkmış ama bence yine de p.tesi tekrarla testi içine sinsin. Bi zararı yok sonuçta. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.

Hayırlı olsun hoş geldin canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İki gün sonra tekrar et istersen ikiz galiba

Tesekkur ederim arkadaşlar, galiba bugün yaptıricam 2.testi içim rahat etsin diye. Herşeyden önce sağlıklı olsun ama ikiz olursa da süper olur hani, cok sevinirim. Hayirlisi bakalım

Canım bende şuan seninle aynı durumdayım bende 5 gün hastanede yattım kanamam oldu şimdi durdu ikiz gebelikte biri boş birinde kalp atışı
var wc hariç sürekli yatacakmışım şu an kanamam yok ama sürekli korku endişe çok zor bi durum. Beş gün daha progestan iğne yaptıracağım haftaya kontrolü var inşallah bebeklerimiz sımsıkı tutulur bize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz

Arkadaşlar aranızda hala estrofer kullanan varmı. Ben günde 3 tane devam ediyorum doktorum devam diyor ama ilaç prospektüsünde gebelik de kullanılmaz kullanma sırasında gebe olduğunuzu öğrenirsin iz heumen bırakın yazıyor zaten zor günler geçiriyorum kafan iyice karıştı bi fikir verirmisin iz

Cok gecmis olsun canim.rabbim dayanma gucu, tez vakitte sihhat versin insallah.yat dinlen tatlim.rabbim bebegini sana bagislayacak insallah...

Canim ben kullaniyorum ozellikle dr.a sordum prospektuste yazanlari kullanmak zorundasin yoksa dusuk yaparsin dedi

Arkadaslar ogrendigim birseyi sizinle paylaşmak istedim kurani kerimde hakka suresi var onu yazip yada yazdirip uzerinde tasiyan hamilenin bebegi koruma altina alinirmis ve kağıdı suya koyup suyunu bebege icirirsen cocuk cok zeki olurmus aklinizda bulunsun ben yazdirdim elime ulasmasini bekliyorum ve ozellikle safranla yazdirinki suyunu güvenle bebeginize icirebilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…