• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

cnm doktoruna bir sor istersen ağız yoluylada belki alınıyordur hatalı yönlendirmek istemem zaten prospekdüste ağız yoluda yazıyor ama ben ve çevremdeki tedavi gören tüm arkadaşlarım yumuşak kapsülleri genital yoldan fitil olarak aldı..
canim o kapsul agizdan da aliniyor doktorun nasil demisse oyle yap.

Yok bundan önce tup bebek yaptirdim bebeğim erken doğdu enfeksiyon yüzden yaşamadı ikizlere hamile kaldım biri 3aylik düştü biri 6 aylık erken doğum ıgne yi çok yavaş sık ben bacaktan koldan da yapıyorum sende doktoruna sor sana tarif etsin ilacı ama yavaş ver vücuda bende kullanıyorum ıgne bu tedavide tek tuttu
Ben igneyi vururken aşırı yanma oluyor o yuzden hizli hizli gonderi veriyorum valla:))öbür hamileligindede clexane kullanmismiydin

Kizlar bise sorca size cvp verirseniz sevinirim. Aranizda hamilelik olduktan sonra hala estrofem kullanan var mi. Azonce netten okudum. Hamilelikte kullanilmaz yaziyor. Kafam karisti. Ama dr umun boyle biseyi atlamis olabilecegini dusunemiyorum.

Masallah 29. Hafta nne guzrl ben 9 haftayi bugun bitirdim ama gel bana sor zaman gecmek bilmiyor. Zamaninizi nasil gecirdiniz. Krndimi hep 14. Haftaya sartlandirdim dusuk riski mide bulantisi filan bunlardan kurtulacam diye ama ins. Oylr olur
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin evet ben de ilk haftalar cok korkuluydum nasil gececek diyee ben hep evdeydim ogretmenim ama tup bebek sureci de dahi 1 yildir calismiyorum 12.haftaya kadar kesinlikle agir is ypmadim her isimi esim ypti dikkt ettim sadece bulasik ymk vs.isleri yptim hergun yurudum ki hala da yuruyorum ve sadece 8 kilo aldim bebismzde m.sllh 29 yeni grdi 1375 grm Alh hepimizn evltlrina saglik siht versin bulntim 16.haftada bitti sonra yeme durumlri duzeliyr gebeligin tadina varisyosunz bn de gecmez diyrdum ama inanin cok hizli geciyr size diyebilecgm tek sey lutfen 12.hfta bitene kdr cok dikkt edin bebginz tekmelrini hissetmj bu dunkyadaki her seye bedel Allh tum olmynlara nasip etsin

Kizlar bise sorca size cvp verirseniz sevinirim. Aranizda hamilelik olduktan sonra hala estrofem kullanan var mi. Azonce netten okudum. Hamilelikte kullanilmaz yaziyor. Kafam karisti. Ama dr umun boyle biseyi atlamis olabilecegini dusunemiyorum.
Canim bizler normal yolla hamile kalmadigimiz icin gidişatta normal degil:)estrofemi kullanmaya devam edeceksin 4.ayda buradan bi arkadasa doktoru biraktirmisti darisi basimiza inşallah:))

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin evet ben de ilk haftalar cok korkuluydum nasil gececek diyee ben hep evdeydim ogretmenim ama tup bebek sureci de dahi 1 yildir calismiyorum 12.haftaya kadar kesinlikle agir is ypmadim her isimi esim ypti dikkt ettim sadece bulasik ymk vs.isleri yptim hergun yurudum ki hala da yuruyorum ve sadece 8 kilo aldim bebismzde m.sllh 29 yeni grdi 1375 grm Alh hepimizn evltlrina saglik siht versin bulntim 16.haftada bitti sonra yeme durumlri duzeliyr gebeligin tadina varisyosunz bn de gecmez diyrdum ama inanin cok hizli geciyr size diyebilecgm tek sey lutfen 12.hfta bitene kdr cok dikkt edin bebginz tekmelrini hissetmj bu dunkyadaki her seye bedel Allh tum olmynlara nasip etsin
ne guzel masallah ya bende ogretmenim nasil bir yil calismayabildiniz benim 7. Yilim bu haftaheyet raporu almaya calisiyorum. Izin durumunuzu nasil yaptiniz.

Canlar ya bi cvp verin nolur :KK43: korkuma aksam almam gereken hapi almadim.
:) canin sagolsun neydi ki bu kadar korktun ben estrofemimi surekli unutuyordum

Elevitin iceriginde domuz jelatini oldugunu duymustum ismi suan aklimda deil muadilini kullaniyordu arkadaşım
ya bende hep onu merak ediyordum. Dr.a gittim bugun elevit verirmi diye cok korktum. Muadili nedir nolur soyleyin. Dr.umun da bu konudaki hassasiyetimi anlayacagini sanmiyorum

KiZlar hala hastanede yatiyorum .karaciger enzimlerim çok yuksek ve dusmuyo.korkuyorum,hepinizin dualarina ihtiyacim var
canm rabbim şifa versin,insallah biran önce iyilesip bebeklerinle evine dönersin
arkadaslar size verilen ilaclari kacinci haftaya kadar kullanacaksiniz. bilgisi olan arkadslar yaniltlarsa sevinirim.
canm göbekten ignemi adı hibor 12. hafta bitene kadar,progestan igne kalcadan 11.haftaya kadar kullanıcam..folbiol ve corasprine devam

Yüce Rabbim hepimizin eline sağ salim nasip etsin hiç stres yapmayın kızlar bende kalbinin attığını gördüm çooookkk mutlu oldum :KK46:
canmm rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin :)
Canlar ya bi cvp verin nolur :KK43: korkuma aksam almam gereken hapi almadim.
canmm biz ne desek yanlış olur sen doktorunu ara ve sor.... benim bildigimde bırakılıyorduo_O

ne guzel masallah ya bende ogretmenim nasil bir yil calismayabildiniz benim 7. Yilim bu haftaheyet raporu almaya calisiyorum. Izin durumunuzu nasil yaptiniz.

ya bende hep onu merak ediyordum. Dr.a gittim bugun elevit verirmi diye cok korktum. Muadili nedir nolur soyleyin. Dr.umun da bu konudaki hassasiyetimi anlayacagini sanmiyorum

Ben ozel kurumda calisiyorum memur olmadigim icin gecen 2014 martinda ayrildim Allh oldurmezzse bebek 6.ayina doldurktan sonra 2015 eyul ayinda baslmk istyrm goreve

Yaa pardon ben unuttunda almadin gibi okudum yorumunu . Sacma bi cevap vermis oldum. Canim ben en basindan beri gunde 3 tane aliyordum. 8. Haftada gundr 2 taneye 9. Hafta da da gunde bir taneye dusurdu 10. Hafta alma dedi yani salidan sonra almayacam ama arkadasin dedigi gibi bizde durum farkli. Ben iki farkli dr.da tup bebek yaptirdim ikisi de verdi. Rahat ol. Zamanla biraktiracaktir zaten

Back