• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar bise sorca size cvp verirseniz sevinirim. Aranizda hamilelik olduktan sonra hala estrofem kullanan var mi. Azonce netten okudum. Hamilelikte kullanilmaz yaziyor. Kafam karisti. Ama dr umun boyle biseyi atlamis olabilecegini dusunemiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam 14 haftaya kadar kullandım ben

slm Kızlar topiği yeni keşfettim hepsini okudum endişelerinizi bende yaşadım ama şu gerçekki kese kalp atışı o bu geçse rahatlayamıyoruz heo bir yeni hedef var anneliğin kaygı ve endişeleri başlıyor bununla birlikte sabırlı olmayı da öğreniyoruz.
Yaş 34 erken menopoz 5 deneme ve hamileyim çok şükür yüce rabbime 2.5 cm herşeyi iyi maşallah devam ediyoruz
mide bulantısı ve yanma var kusma yok çok şükür herşeyi yiyorum 5 kilo aldım ama olsun o acıkıyorsa bende yerim :)
Yüce rabbim sağsalim kucağımıza da almayı nasip etsin. Hiçbir kadının kucağını bebesiz bırakmasın inş. Aminnn.

slm Kızlar topiği yeni keşfettim hepsini okudum endişelerinizi bende yaşadım ama şu gerçekki kese kalp atışı o bu geçse rahatlayamıyoruz heo bir yeni hedef var anneliğin kaygı ve endişeleri başlıyor bununla birlikte sabırlı olmayı da öğreniyoruz.
Yaş 34 erken menopoz 5 deneme ve hamileyim çok şükür yüce rabbime 2.5 cm herşeyi iyi maşallah devam ediyoruz
mide bulantısı ve yanma var kusma yok çok şükür herşeyi yiyorum 5 kilo aldım ama olsun o acıkıyorsa bende yerim :)
Yüce rabbim sağsalim kucağımıza da almayı nasip etsin. Hiçbir kadının kucağını bebesiz bırakmasın inş. Aminnn.
selam canım.
mide yanması benim de en büyük sorunum.az az yemeye çalışıyorum. tedavi sürecinde de kilo alınıyor biraz.
en azından benim öyle oldu.senin 5 kilo olmuş bile:))kaç kiloydun kaç oldun.

zeymuran0 zeymuran0 58 kiloydum bu sabah iyibariyle 63.900 6 kilo olacak neredeyse zaten ilaçlar da şişirdi bide yattım hep yan kilonun çogu şiş bakalım kuzum iyi olsun kilo alayım yeterki kilom ona sıkınyı yapmasın valla dr kiloya dikkat diyet demedi diyene kadar yemeye devam
sağlıklı olsunlar yeter ki canım tabi önemli olan o.

Kızlar bugün taburcu oldum çok şükür iki gündür kanamam kesildi hiç yok ama doktor bugün ultrason lâ bakmadan gönderdi iki gün önce baktım fazlası zarar dedi 10 gün sonra çağırdı. 4 gün boyunca hergün 1 ampul proluton depot vuruldum progestan hap 8saatte bi aldım sabah akşam crinona jel kullandım çok fazla değilmi kızlar bukadar progestan hormonunun bi zararı olmazmı. Ayrıca tüp bebek doktorum progestan 50 lik iğne vurun demişti ama bu doktor ikiside aynı zaten deyip proluton yaptı endişeleri hala geçmedi

Kızlar bugün taburcu oldum çok şükür iki gündür kanamam kesildi hiç yok ama doktor bugün ultrason lâ bakmadan gönderdi iki gün önce baktım fazlası zarar dedi 10 gün sonra çağırdı. 4 gün boyunca hergün 1 ampul proluton depot vuruldum progestan hap 8saatte bi aldım sabah akşam crinona jel kullandım çok fazla değilmi kızlar bukadar progestan hormonunun bi zararı olmazmı. Ayrıca tüp bebek doktorum progestan 50 lik iğne vurun demişti ama bu doktor ikiside aynı zaten deyip proluton yaptı endişeleri hala geçmedi
Gecmis olsun benimde lekelenmelerim oldu ve prlotulon depotu bende kullandim bes gunde bir seklinde doktolar kendi tedavi yontemine gore verdikleri ilaclar degise biliyor

geçmiş olsun canım.daha iyi olmana sevindim.

Geçmiş olsun canım. Hastaneden çıkmana sevindim. Kafana takma bence, doktorun gerekeni yapmıştır. Güven içini ferah tut ki bebişde rahatlasın annesi:)

Size hormonlar da kilo aldirmistir. Cunku sirf yag dusunsenize. Diger turlu normalde de yesek bu kadar kisa surede 5 6 kilo okmazdi. Ben dusuk riskinden progestan iki ampul kullaniyordum dun bir ampule dusurdu. Hic yiyemedigim icin 1 kilo vermisim. 10. Haftanin basindayim 22 mm mis normal mi. Sizin kac mm

Gecmis olsun benimde lekelenmelerim oldu ve prlotulon depotu bende kullandim bes gunde bir seklinde doktolar kendi tedavi yontemine gore verdikleri ilaclar degise biliyor

geçmiş olsun canım.daha iyi olmana sevindim.
Sağolun kızlar inşallah herşey yolundadır bebeklerime hiç bişey olmamıştır. Rabbime emanet ettim.

çok geçmiş olsun canm rabbim birdaha yaşatmasın... kafanda soru işareti varsa tüpbebek doktorunu ara için rahat etsin

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen inşallah herşey yoluna girecek içini ferah tut canım

Back