Bence herkez kullanıyor doktorunu ara ve sor derim 3 ay boyunca tüm hamileler kullanıyor bana da verdi doktorumkızlarrr.. şimdi bi arkadaşımla konuşurken öğrendim. folik asit kullan dedi bana. dr öyle bir şey söylememişti bana. acaba kullanmam lazım mı kullananınız var mı ?
Cnm korkma ben hala kullanıyorum bulantı da bile geliyor o arada iç çamaşırın da yaşarma olacak islaklik da oluyorKizlaar elcevap lutfenn
Bence herkez kullanıyor doktorunu ara ve sor derim 3 ay boyunca tüm hamileler kullanıyor bana da verdi doktorum
Kendi fikrim zararın neresinden dönersen kar yinede doktoruna sır ama kullanılması gereken bir ilaç kardeşim normal hamile o bile kullanıyordr umun böyle birşeyi atlamış olduğuna inanmıyorum. şimdi araştırdım da hamilelikten 3 ay önce başlanması lazımmış. ben 3-4 aydır gidiyorum oysa ki bu dr. a araştırdım iyi de bir dr. olduğu için onu tercih ettim. acaba şimdi başlasam çok mu geç kalmış olurum ?
Kendi fikrim zararın neresinden dönersen kar yinede doktoruna sır ama kullanılması gereken bir ilaç kardeşim normal hamile o bile kullanıyor
valla ben kestirdim canım, çevremde kestirende çok fazla :)merhaba kızlar nasılsınız bugün?
aranızda sacını kestiren ya da kestirmk isteyen var mı? Batıl inançlara inanmasam da çevremdekiler kestirme diyor ama uçları kötü oldu bu konuda ne düşünüyorsunuz??
bir batıl inanç varda canım. neymiş saçını kestirince çocuğunda ömrü kısalırmış :S tövbe yarabbim tövbe... Rabbimin mucizesi kılla tüyle olacak işmi. Allahım evlatlarımıza sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler versin inşallah :)ARMYY canim ne oluyor kesince hic bilmiyorum. Ben de kestirmeye gidecem de bi kac gundur firsat bulamiyorum. Ne olurmus
merhaba kızlar nasılsınız bugün?
aranızda sacını kestiren ya da kestirmk isteyen var mı? Batıl inançlara inanmasam da çevremdekiler kestirme diyor ama uçları kötü oldu bu konuda ne düşünüyorsunuz??
Gittim canm keseyi gordum. Cok kucuk daha dedi dr,. Zaten resim verdi nokta kadar bise ya :) kalp icin erken dedi. Bakalim carsamba ne dicek dr um.iyi olmana sevindim canım :) gözükür merak etme... bende sağ göğsümün altı ağrıyordu bugun gittim doktora kan verdim idrar verdim ultrasona girdim safra kesem karaciger hepsi normal çıktı kaslar geriliyormuş hamilelilikten oluyor dedi biraz icim rahatladı tas falan zannettim korktum neyse ki normalmiş çarsambada kalp atışı icin bi gidecegim.. insallah hzepimiz goruruz
Ayy bunu 9 ay boyuncami kullanicazCnm korkma ben hala kullanıyorum bulantı da bile geliyor o arada iç çamaşırın da yaşarma olacak islaklik da oluyor
bir batıl inanç varda canım. neymiş saçını kestirince çocuğunda ömrü kısalırmış :S tövbe yarabbim tövbe... Rabbimin mucizesi kılla tüyle olacak işmi. Allahım evlatlarımıza sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler versin inşallah :)
Yok cnm benim rahim açıklığı vardı daha önce bu yüzden dikiş attırdım enfeksiyon kaptim o yüzden bu tedavide dikiş istemedim doktorum da jeli doguma kadar kullan dedi sizler 3 ay kullanıyorsunuz bir sıkıntı olmasaAyy bunu 9 ay boyuncami kullanicaz
Himmm senin gebelik ikizmiydiki dikise ihtiyaç duyuldu?beni asil sıkan clexane gobegim mosmorrYok cnm benim rahim açıklığı vardı daha önce bu yüzden dikiş attırdım enfeksiyon kaptim o yüzden bu tedavide dikiş istemedim doktorum da jeli doguma kadar kullan dedi sizler 3 ay kullanıyorsunuz bir sıkıntı olmasa
Yok bundan önce tup bebek yaptirdim bebeğim erken doğdu enfeksiyon yüzden yaşamadı ikizlere hamile kaldım biri 3aylik düştü biri 6 aylık erken doğum ıgne yi çok yavaş sık ben bacaktan koldan da yapıyorum sende doktoruna sor sana tarif etsin ilacı ama yavaş ver vücuda bende kullanıyorum ıgne bu tedavide tek tuttuHimmm senin gebelik ikizmiydiki dikise ihtiyaç duyuldu?beni asil sıkan clexane gobegim mosmorr
Yok bundan önce tup bebek yaptirdim bebeğim erken doğdu enfeksiyon yüzden yaşamadı ikizlere hamile kaldım biri 3aylik düştü biri 6 aylık erken doğum ıgne yi çok yavaş sık ben bacaktan koldan da yapıyorum sende doktoruna sor sana tarif etsin ilacı ama yavaş ver vücuda bende kullanıyorum ıgne bu tedavide tek tuttu
büyümüş kocaman olmuştur o annesi :)Gittim canm keseyi gordum. Cok kucuk daha dedi dr,. Zaten resim verdi nokta kadar bise ya :) kalp icin erken dedi. Bakalim carsamba ne dicek dr um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?