2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bence herkez kullanıyor doktorunu ara ve sor derim 3 ay boyunca tüm hamileler kullanıyor bana da verdi doktorum

dr umun böyle birşeyi atlamış olduğuna inanmıyorum. şimdi araştırdım da hamilelikten 3 ay önce başlanması lazımmış. ben 3-4 aydır gidiyorum oysa ki bu dr. a araştırdım iyi de bir dr. olduğu için onu tercih ettim. acaba şimdi başlasam çok mu geç kalmış olurum ?

Kendi fikrim zararın neresinden dönersen kar yinede doktoruna sır ama kullanılması gereken bir ilaç kardeşim normal hamile o bile kullanıyor

ARMYY canim ne oluyor kesince hic bilmiyorum. Ben de kestirmeye gidecem de bi kac gundur firsat bulamiyorum. Ne olurmus
bir batıl inanç varda canım. neymiş saçını kestirince çocuğunda ömrü kısalırmış :S tövbe yarabbim tövbe... Rabbimin mucizesi kılla tüyle olacak işmi. Allahım evlatlarımıza sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler versin inşallah :)

merhaba acnım. ben transferden önce kestirmiştim ne olur ne olmaz diye ama tabiki kestirende oluyor.

Gittim canm keseyi gordum. Cok kucuk daha dedi dr,. Zaten resim verdi nokta kadar bise ya :) kalp icin erken dedi. Bakalim carsamba ne dicek dr um.

cok haklısın canım valla ben de kestircem çünkü saçma geliyor bi sorayım dedim sizlere ne kadar batıl inançta olsa insan düşünüyo:)

Himmm senin gebelik ikizmiydiki dikise ihtiyaç duyuldu?beni asil sıkan clexane gobegim mosmorr

Himmm senin gebelik ikizmiydiki dikise ihtiyaç duyuldu?beni asil sıkan clexane gobegim mosmorr
Yok bundan önce tup bebek yaptirdim bebeğim erken doğdu enfeksiyon yüzden yaşamadı ikizlere hamile kaldım biri 3aylik düştü biri 6 aylık erken doğum ıgne yi çok yavaş sık ben bacaktan koldan da yapıyorum sende doktoruna sor sana tarif etsin ilacı ama yavaş ver vücuda bende kullanıyorum ıgne bu tedavide tek tuttu

cnm bende iğne yapıyorum, ama herkezin her gebeliğinde iğne farklı sonuçlar vermiş biraz korkuyorum.. kan pıhtılaşması sayfasını okudum okadar üzücü sonuçlar varki çok üzüldüm kafam karıştı.. dokuzuncu haftadayım bebekte geriden gelmeye başladıya iyice tedirgin oldum.. umarım clexan ve coraspirin işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…