tamam o kısmı doğru.
demiştim ya beni de aradılar diye.
ama mesela sen sürekli kontrole gidecekmisin sağlık ocağına onu anlamadım.
veya ben kan tahlillerimi yaptırdım zaten.bi daha mı gidip yaptırıcam.
ben ilk hamileliğimde hiç gitmedim.rutin bir dr.un takibinde olduğunu bildikleri zaman zaten üstelemiyorlar.
normal dr. takibinde olmayan gebelerin takibini ise yapmak zorundalar tabi.
neyse beni tel den arayıp bilgilerimi alacaklar. öyle anlaştık.çalıştığım için bi oraya bi hastaneye gitmem imkansız zaten.
progesteronu değişik şekillerde kullanan arkadaşlarımız var canım.GÜNAYDINNNNN PROGESTANIN HEM HAPINI ( günde 3 ) hemde iğnesini kullanıyorum ( bir defa ) bugün başladık hapınada benim gibi kullanan VARMI kızlar
evet canm rabbim saglikla kucagımıza almayı nasip etsin :)benim de eylülde transferim yapıldı ve bebeklerimizi aynı gün doğurmamız bekleniyor:)) 5. gün transfer yapıldı
10.gün 103
12.gün 236 çıktı BetaHCG. 11 ekimde de kesemizi gördük ufacık da olsa bakalım artık hayırlısıyla gün sayımı başladı bizim için.
canm hastanede yapılıyor orası sadece takip ediyor aşı yapıyorçok geçmiş olsun canım.Allahtan acil şifalar dilerim.
tebrikler canım.Allah sağlık versin ikisine de
benim de ikiz:))
çok geçmiş olsun canım.inşallah korktuğun gibi olmaz.kanaması ola ve hamileliği zarar görmeyen çok arkadaşımız var.inş.Allah bağışlayacak sana yavrularını.
ooo çoğalıyoruz ikiz anne adayları olarak.
tebrikler canım.
evet bi ikiz anne adayı daha:))
çok tebrik ederim canım seni de.
bu ikili testi filan kendi dr.un yaptırmayacak mı zaten canım.
sağlık ocağında yapıldığını bilmiyorum.
ben ilk gebeliğimde de hiç gitmedim bikaç sefer dışında.
tetenoz aşısı için gidilecek evet ama rutin olarak gidilmesine gerek varmı ki?
bence kendi dr. u olmayan gebeler gidiyor rutinde sağlık ocağına.
ensu cum kendi takip dr.un yapmamışmıydı bu kan ve idar testlerini.
sağlık ocağında niye yaptırıyosunuz ki ben anlamadım.
benim geçen hafta kendi dr.um tüm kan ve idrar vs. toksoplazma filan dahil hepsine baktırdı.
çok geçmiş olsun canım.
eşler bazen hassasiyet göstermeleri gereken noktalarda bir algı sorunu yaşayabiliyorlar.
çok üzerinde durma.
sen bebeğine ve kendine dikkat et.
eşin de zaman içinde sana daha çok destek olmayı öğrenecektir.
Canim ben progestani fitil seklinde kullaniyorumGÜNAYDINNNNN PROGESTANIN HEM HAPINI ( günde 3 ) hemde iğnesini kullanıyorum ( bir defa ) bugün başladık hapınada benim gibi kullanan VARMI kızlar
canım ben de progestan 200 ml. hapı vajinadan fitil şeklinde kullanıyorum. günde 3 kere. dr öyle kullanmamı söyledi.GÜNAYDINNNNN PROGESTANIN HEM HAPINI ( günde 3 ) hemde iğnesini kullanıyorum ( bir defa ) bugün başladık hapınada benim gibi kullanan VARMI kızlar
Karışık bir gündü LEKELERLE UYANDIM KAHVE KITMIZI KARIŞIK WC KALKTIM BİR BAŞ DÖNMESİ BİR FENALAŞTIM BİR ARA ŞUURUM KAPANDI ÜZERİMDEKİ BLUZ KNDİME GELDİĞİMDE RESMEN SUYA BATMIŞ GİBİYDİ DERKEN ACİLE GİTTİK BEBEĞİMİN KALBİNİ İLK DEFA DUYDUM.Çok şükür iyiydi .....BUGÜN EŞİM KONUSUNDA ÖNRÜM BOYU UNUTAMAYACAĞIM HAYAL KIRIKLIKLARI YAŞADIM BUGÜN ÇOK YIPRANDIM VE BEN BUGÜNÜ UNUTMUCAM yıprandım yaşlandım bugün tek mutluluğum minik fasulyem
bende gün de 3 kere kullanıyorum fitil olarak tabi transferden sonra iğnesinide kullanmıştım 10 tane ozamanGÜNAYDINNNNN PROGESTANIN HEM HAPINI ( günde 3 ) hemde iğnesini kullanıyorum ( bir defa ) bugün başladık hapınada benim gibi kullanan VARMI kızlar
aynen arkadaşım sağlık ocağın da ki ebe tansiyon ve kilo takibi için çağırıyoruz dedi ve 5 aydan sonra kalp atışını takip ediyoruz dedi variz lere bakıyorlar mış kansızlık varsa eğer kan ilacı veriyorlarmışyok canım devamlı gitme zorunluluğun yokmuş bilgi vermen yeterliymiş, ayrıca orada kan testi yaptıracaksın diye bir zorunluluk yok.. .. ama şöyle bir kolaylığı olabiliyor örneğin benim gittiğim hastanede özel ve sgk geçmiyor, testler çok pahalı, gebelik takipte kendi doktorumuzun talep ettiği birçok testi sağlık ocağında yaptırabiliyoruz.. onun dışında bende sağlık ocağında kontrol olmuyorum zaten..
Kizlaar elcevap lutfennKizlar sabah hapşırdim icimden bise geldigini hissettim wc ye gittim fındık tanesi kadar yesilimsi sarimsi kati bisey gelmiş kullandığım jeldir degilmi crinon kullaniyorum
inşallah öyledir canım ben jel kullamıyorum nasıl birşey akıyor geri bilgim yok hem hapşırmadan birşey olmaz sanırımKizlaar elcevap lutfenn
GÜNAYDINNNNN PROGESTANIN HEM HAPINI ( günde 3 ) hemde iğnesini kullanıyorum ( bir defa ) bugün başladık hapınada benim gibi kullanan VARMI kızlar
iyim canım benim sen nasılsın... ıkı gundur eşim laptop u iş yerine götürüyordu giremiyordum.. valla herkesi özledim burdakicanm nasılsın elifi görmeye ne zaman gideceksin ?
Teşekkürler canim sen ne kullaniyorsun jel yerineinşallah öyledir canım ben jel kullamıyorum nasıl birşey akıyor geri bilgim yok hem hapşırmadan birşey olmaz sanırım
pıregestron fitil günde 3 kereTeşekkürler canim sen ne kullaniyorsun jel yerine
iyi olmana sevindim canım :) gözükür merak etme... bende sağ göğsümün altı ağrıyordu bugun gittim doktora kan verdim idrar verdim ultrasona girdim safra kesem karaciger hepsi normal çıktı kaslar geriliyormuş hamilelilikten oluyor dedi biraz icim rahatladı tas falan zannettim korktum neyse ki normalmiş çarsambada kalp atışı icin bi gidecegim.. insallah hzepimiz goruruziyim canım benim sen nasılsın... ıkı gundur eşim laptop u iş yerine götürüyordu giremiyordum.. valla herkesi özledim burdaki.. tüp bebek merkezindeki dr um çarşamba çağırdı ama ben bugün 3 3buçuk gibi annemin çalıştığı hastaneye gidcem kesesini görmeye.. belki kalp atımını da görür dr yani inşallaaaahh öyle olur..
Cnm hic korkma crinone jeli bende kullaniyorum dedigin gibi parcalar geliyor hapsurmadan bileKizlaar elcevap lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?