2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

yok canım devamlı gitme zorunluluğun yokmuş bilgi vermen yeterliymiş, ayrıca orada kan testi yaptıracaksın diye bir zorunluluk yok.. .. ama şöyle bir kolaylığı olabiliyor örneğin benim gittiğim hastanede özel ve sgk geçmiyor, testler çok pahalı, gebelik takipte kendi doktorumuzun talep ettiği birçok testi sağlık ocağında yaptırabiliyoruz.. onun dışında bende sağlık ocağında kontrol olmuyorum zaten..

GÜNAYDINNNNN PROGESTANIN HEM HAPINI ( günde 3 ) hemde iğnesini kullanıyorum ( bir defa ) bugün başladık hapınada benim gibi kullanan VARMI kızlar
progesteronu değişik şekillerde kullanan arkadaşlarımız var canım.
dr. dan dr. a değişiyor.
ben mesela 2 hafta öncesine kadar günlük iğne olarak hem de 2doz-kullanıyordum.
şimdi ise günlik jel ve haftada bir kez depo şeklinde iğne kullanıyorum

evet canm rabbim saglikla kucagımıza almayı nasip etsin :)
canm hastanede yapılıyor orası sadece takip ediyor aşı yapıyor

canım günaydın çok hassasın sevdiklerinin davranışlarına çok daha duygusal bakıyorsun fasülyeciğin sana bir ömür umut olsun inşallah ahh canım bi bilsen ben de neler yaşadım şu süreçte unutmıcam dediğin ne varsa unutucaksın inşallah can taşıyoruz biz Allah bu fırsatı vermişken iyi değerlendirelim kendimize odaklanalım biz varız tmm )

aynen arkadaşım sağlık ocağın da ki ebe tansiyon ve kilo takibi için çağırıyoruz dedi ve 5 aydan sonra kalp atışını takip ediyoruz dedi variz lere bakıyorlar mış kansızlık varsa eğer kan ilacı veriyorlarmış

GÜNAYDINNNNN PROGESTANIN HEM HAPINI ( günde 3 ) hemde iğnesini kullanıyorum ( bir defa ) bugün başladık hapınada benim gibi kullanan VARMI kızlar

cnm hap olanlar üzerinde Yumuşak Kapsül yazıyorsa genital bölgeden fitil olarak kullanılıyor.. seninkisi hangisi bilmiyorum ama yumuşak kapsüller genitaldan kullanılıyor..

canm nasılsın elifi görmeye ne zaman gideceksin ?
iyim canım benim sen nasılsın... ıkı gundur eşim laptop u iş yerine götürüyordu giremiyordum.. valla herkesi özledim burdaki .. tüp bebek merkezindeki dr um çarşamba çağırdı ama ben bugün 3 3buçuk gibi annemin çalıştığı hastaneye gidcem kesesini görmeye.. belki kalp atımını da görür dr yani inşallaaaahh öyle olur..

iyi olmana sevindim canım :) gözükür merak etme... bende sağ göğsümün altı ağrıyordu bugun gittim doktora kan verdim idrar verdim ultrasona girdim safra kesem karaciger hepsi normal çıktı kaslar geriliyormuş hamilelilikten oluyor dedi biraz icim rahatladı tas falan zannettim korktum neyse ki normalmiş çarsambada kalp atışı icin bi gidecegim.. insallah hzepimiz goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…