• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

21 yasındayım eşim 26 2 yıllık evliyiz.
size rapor gecmiyor canım yoksa fiyat 5.500 degilde 3.500olurdu. simdi sizin yapmanız gereken sey konyada bulunan tüp bebek merkezlerini arastırıp arayın telefonla görüsün eşinize orda sperm analizi yapılsın onlar daha ayrıntılı bakarlar. simdi yapılan test kagıdınıda götürün gec kalmadan baslayın yaslarınızda güzel insallah olacak :)

biri 5.500 ilaclar falan var 6 milyarı buluyor siz kac yasındasınız ve kaç yıllık evlisiniz ?

Yeni
size rapor gecmiyor canım yoksa fiyat 5.500 degilde 3.500olurdu. simdi sizin yapmanız gereken sey konyada bulunan tüp bebek merkezlerini arastırıp arayın telefonla görüsün eşinize orda sperm analizi yapılsın onlar daha ayrıntılı bakarlar. simdi yapılan test kagıdınıda götürün gec kalmadan baslayın yaslarınızda güzel insallah olacak :)
inşallah temenni için teşekkürler. rapor geçmesi için 23 yaşında mı olmam gerekirdi. 15 gün sonraki tahlilden sonra hazirana kadar bitkisel yapsam da sonra gitmeyi düşünüyorum...

Yeni

inşallah temenni için teşekkürler. rapor geçmesi için 23 yaşında mı olmam gerekirdi. 15 gün sonraki tahlilden sonra hazirana kadar bitkisel yapsam da sonra gitmeyi düşünüyorum...
23 yaş ve 3 yıllık evli olmak gerekiyor.. siz bilirsiniz.. esiniz iyi beslenmeli sigara iciyorsa bırakmalı, takviye olarak eczaneden evicap ( e vitamini ) ve zinko ( çinko ) içsin.. keçiboynuzu kürü pekmezi yesin.. iyi beslensin olur insallah :)

Merhaba canım,

hayırlı olsun gebeliğin. :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Evet bende de sol yumurtalıkta 6 cm. çikolata kisti var. Bebeğe bir zararı yok. Ama tutunma aşamasında salgıladığı sıvılarla tutunmayı engelleyebiliyormuş. Ama biz çok şükür atlattık sanırım bu aşamayı. :KK5:Şimdi bebişimiz belki onu yenip yok edebilir:KK5:
çok teşekkür ederim canım.. içimi ferahlattın. çok korkuyordum çünkü..

Merhaba hanimlar ben de 29.haftama girdim topik cokguzel olmus vakit buldukca girecegim insAlh hepimze hayirli dogumlaar saglikli salih evlatlar diliyorum
Masallah 29. Hafta nne guzrl ben 9 haftayi bugun bitirdim ama gel bana sor zaman gecmek bilmiyor. Zamaninizi nasil gecirdiniz. Krndimi hep 14. Haftaya sartlandirdim dusuk riski mide bulantisi filan bunlardan kurtulacam diye ama ins. Oylr olur

Karışık bir gündü LEKELERLE UYANDIM KAHVE KITMIZI KARIŞIK WC KALKTIM BİR BAŞ DÖNMESİ BİR FENALAŞTIM BİR ARA ŞUURUM KAPANDI ÜZERİMDEKİ BLUZ KNDİME GELDİĞİMDE RESMEN SUYA BATMIŞ GİBİYDİ DERKEN ACİLE GİTTİK BEBEĞİMİN KALBİNİ İLK DEFA DUYDUM.Çok şükür iyiydi .....BUGÜN EŞİM KONUSUNDA ÖNRÜM BOYU UNUTAMAYACAĞIM HAYAL KIRIKLIKLARI YAŞADIM BUGÜN ÇOK YIPRANDIM VE BEN BUGÜNÜ UNUTMUCAM yıprandım yaşlandım bugün tek mutluluğum minik fasulyem

Karışık bir güü LEKELERLE UYANDIM KAHVE KITMIZI KARIŞIK WC KALKTIM BİR BAŞ DÖNMESİ BİR FENALAŞTIM BİR ARA ŞUURUM KAPANDI ÜZERİMDEKİ BLUZ KNDİME GELDİĞİMDE RESMEN SUYA BATMIŞ GİBİYDİ DERKEN ACİLE GİTTİK BEBEĞİMİN KALBİNİ İLK DEFA DUYDUM.Çok şükür iyiydi .....BUGÜN EŞİM KONUSUNDA ÖNRÜM BOYU UNUTAMAYACAĞIM HAYAL KIRIKLIKLARI YAŞADIM BUGÜN ÇOK YIPRANDIM VE BEN BUGÜNÜ UNUTMUCAM yıprandım yaşlandım bugün tek mutluluğum minik fasulyem
Canim benim gecmis olsun bak sana tavsiyem hicbirseyi takma bu esin bile olsa hicbirsey karnindaki minicik candan ve senden onemli degil ben minicik karnimda iki evladimi kaybettim acisi okadar buyukki hicbirseyle tarifi yok erkekler hicbir zaman bizim kadar derinden hisetmezler hicbirseyi hissetselerde icinde yasarlar takma uzulme lutfen sonra uzulen yine sen olursun arkadasim

Canim benim gecmis olsun bak sana tavsiyem hicbirseyi takma bu esin bile olsa hicbirsey karnindaki minicik candan ve senden onemli degil ben minicik karnimda iki evladimi kaybettim acisi okadar buyukki hicbirseyle tarifi yok erkekler hicbir zaman bizim kadar derinden hisetmezler hicbirseyi hissetselerde icinde yasarlar takma uzulme lutfen sonra uzulen yine sen olursun arkadasim
Sagol canım benim öyle yapmaya çalışıyorum düşünmemek için ve duymamak için açtım müziği kulaklığı tıkadım kulağıma çok şükür iyiyim sagol desteğin için tekrar

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var,iki gündür yoğun bakimda yatiyorum,geç ohss oldum,cigerlerim ve karnim aşırı şekilde sıvı toplamış.ölümden döndüm resmen.bi sure daha hastanedeymişim:KK43:bana dua edin olur mu:KK43:(
çok geçmiş olsun canım.Allahtan acil şifalar dilerim.
kızlaaarrrrrrrrrrrrr sakin olamıyorm benn çok mutluyummmmmm:KK47::KK47::KK47::KK47:
ikizmiş:nazar::nazar::nazar:
keseleri gördük kalp atışını gördük:nazar::nazar::nazar:
tebrikler canım.Allah sağlık versin ikisine de
benim de ikiz:))
kıxlar bugün öğlen adet kanaması gibi yoğun bi kanama başladı. tüp bebek doktorumu aradım progestan 50 lik iğne vurdur dinlen yarın doktora git dedi. ben dayanamadım burdaki doktora gittim elimde proluton vardı onu vurdu ultrasonla da baktı keseler duruyor ama rahim içinde kanama mevcut bi tanesi iyiye gitmiyor dedi. dün gitmiştimm dünkü ölçümleri 7mm-8mm idi bugün ölçtü 9mm-10mm dedi ilerlemişte bu kanama neden oldu ya eve geldim hala devam etti sanki adetin ilk günü gibi şimdi biraz azaldı yarın doktoruma gideceğim dua edin kızlar inşallah bişey olmaz en azından 1 tanesi beni bırakmasın:KK61::KK61::KK61:
çok geçmiş olsun canım.inşallah korktuğun gibi olmaz.kanaması ola ve hamileliği zarar görmeyen çok arkadaşımız var.inş.Allah bağışlayacak sana yavrularını.
Kızlar acayip mutluyum :KK49: :KK73::KK73:keseleri gördük :nazar::nazar:ikizlerim olacak :nazar::nazar: inşallah Allah tamamına erdirir sağlıklı kucağıma almayı da nasip eder çok mutluyummmm:KK71::KK71: 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem nasıl geçer bilmem:KK73::KK73: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK37:
ooo çoğalıyoruz ikiz anne adayları olarak.
tebrikler canım.
Kızlaaar benden de size güzel haberler var.:KK36::KK73::KK73::KK73:İkizlerimin keselerini gördük!Biri bayaa olgun diğeri de sonradan geliyor ama ikiside belirgin :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ikiz annesiyim Allahım devamını getirsin insş.:nazar::nazar::nazar:10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş.:KK50::KK31::KK31::KK31::KK46::KK46::KK46::nazar::KK68::KK68::KK68:
evet bi ikiz anne adayı daha:))
çok tebrik ederim canım seni de.
gunaydın canm daha gitmedin mi hemen git sana gebelik dosyası acıyor kan testlerin var bir sürü onlara bakılıyor 11. haftada ikili test var aşı var binlar takip ediliyor ben dosya actırdım kan testlerimi 20 sine randevu aldım o zaman yaptıracagım
bu ikili testi filan kendi dr.un yaptırmayacak mı zaten canım.
sağlık ocağında yapıldığını bilmiyorum.
ben ilk gebeliğimde de hiç gitmedim bikaç sefer dışında.

daha gitmedim aklıma hiç gelmemişti eltim söyledi gideceksin kaydını yapacaklar diye bide cuma günü hemşire söyledi sğlık ocağına gideceksin gebeliğin ilk aylarında tetonoz aşısı filan var onlar söyler gününü yaptır ihmal etme diye artık yarın gideceğim
tetenoz aşısı için gidilecek evet ama rutin olarak gidilmesine gerek varmı ki?
bence kendi dr. u olmayan gebeler gidiyor rutinde sağlık ocağına.

dosya açtılar cnm bana birde gebelik başında yapılması gereken tüm testleri yaptırmak istiyorum dedim orada yapılanların hepsini doktor sisteme girdi bir gün sonrada gidip kan ve idrar veriyorsun..
ensu cum kendi takip dr.un yapmamışmıydı bu kan ve idar testlerini.
sağlık ocağında niye yaptırıyosunuz ki ben anlamadım.
benim geçen hafta kendi dr.um tüm kan ve idrar vs. toksoplazma filan dahil hepsine baktırdı.
Karışık bir gündü LEKELERLE UYANDIM KAHVE KITMIZI KARIŞIK WC KALKTIM BİR BAŞ DÖNMESİ BİR FENALAŞTIM BİR ARA ŞUURUM KAPANDI ÜZERİMDEKİ BLUZ KNDİME GELDİĞİMDE RESMEN SUYA BATMIŞ GİBİYDİ DERKEN ACİLE GİTTİK BEBEĞİMİN KALBİNİ İLK DEFA DUYDUM.Çok şükür iyiydi .....BUGÜN EŞİM KONUSUNDA ÖNRÜM BOYU UNUTAMAYACAĞIM HAYAL KIRIKLIKLARI YAŞADIM BUGÜN ÇOK YIPRANDIM VE BEN BUGÜNÜ UNUTMUCAM yıprandım yaşlandım bugün tek mutluluğum minik fasulyem
çok geçmiş olsun canım.
eşler bazen hassasiyet göstermeleri gereken noktalarda bir algı sorunu yaşayabiliyorlar.
çok üzerinde durma.
sen bebeğine ve kendine dikkat et.
eşin de zaman içinde sana daha çok destek olmayı öğrenecektir.

:nazar::nazar::nazar::KK76:herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıkla :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46:bebeklerimize kavusuruz

benim de eylülde transferim yapıldı ve bebeklerimizi aynı gün doğurmamız bekleniyor:)) 5. gün transfer yapıldı
10.gün 103
12.gün 236 çıktı BetaHCG. 11 ekimde de kesemizi gördük ufacık da olsa bakalım artık hayırlısıyla gün sayımı başladı bizim için.

çok geçmiş olsun canım.Allahtan acil şifalar dilerim.

tebrikler canım.Allah sağlık versin ikisine de
benim de ikiz:))

çok geçmiş olsun canım.inşallah korktuğun gibi olmaz.kanaması ola ve hamileliği zarar görmeyen çok arkadaşımız var.inş.Allah bağışlayacak sana yavrularını.

ooo çoğalıyoruz ikiz anne adayları olarak.
tebrikler canım.

evet bi ikiz anne adayı daha:))
çok tebrik ederim canım seni de.

bu ikili testi filan kendi dr.un yaptırmayacak mı zaten canım.
sağlık ocağında yapıldığını bilmiyorum.
ben ilk gebeliğimde de hiç gitmedim bikaç sefer dışında.

tetenoz aşısı için gidilecek evet ama rutin olarak gidilmesine gerek varmı ki?
bence kendi dr. u olmayan gebeler gidiyor rutinde sağlık ocağına.

ensu cum kendi takip dr.un yapmamışmıydı bu kan ve idar testlerini.
sağlık ocağında niye yaptırıyosunuz ki ben anlamadım.
benim geçen hafta kendi dr.um tüm kan ve idrar vs. toksoplazma filan dahil hepsine baktırdı.

çok geçmiş olsun canım.
eşler bazen hassasiyet göstermeleri gereken noktalarda bir algı sorunu yaşayabiliyorlar.
çok üzerinde durma.
sen bebeğine ve kendine dikkat et.
eşin de zaman içinde sana daha çok destek olmayı öğrenecektir.

cnm kendi doktorum talep etti tabi ama ben zaten 2 hafta önce iğne için sağlık ocağına gittiğimde oradaki doktorun hamilelik dosyasını oluştururken istediği kanlar vardı o dönemde bir kısmını orada yaptırmıştım.. eksikleride kendi doktorum tamamlattı.. cnm özel hastanelerde doktorlarımız olsa bile sağlık ocaklarının bölgelerindeki hamileleri takip etme zorunluluğu var çünkü onlara listeler gidiyor hamile olduğumuza dair..

cnm kendi doktorum talep etti tabi ama ben zaten 2 hafta önce iğne için sağlık ocağına gittiğimde oradaki doktorun hamilelik dosyasını oluştururken istediği kanlar vardı o dönemde bir kısmını orada yaptırmıştım.. eksikleride kendi doktorum tamamlattı.. cnm özel hastanelerde doktorlarımız olsa bile sağlık ocaklarının bölgelerindeki hamileleri takip etme zorunluluğu var çünkü onlara listeler gidiyor hamile olduğumuza dair..
tamam o kısmı doğru.
demiştim ya beni de aradılar diye.
ama mesela sen sürekli kontrole gidecekmisin sağlık ocağına onu anlamadım.
veya ben kan tahlillerimi yaptırdım zaten.bi daha mı gidip yaptırıcam.
ben ilk hamileliğimde hiç gitmedim.rutin bir dr.un takibinde olduğunu bildikleri zaman zaten üstelemiyorlar.
normal dr. takibinde olmayan gebelerin takibini ise yapmak zorundalar tabi.
neyse beni tel den arayıp bilgilerimi alacaklar. öyle anlaştık.çalıştığım için bi oraya bi hastaneye gitmem imkansız zaten.

Back