- 8 Haziran 2013
- 57.102
- 151.649
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah sağol tşk.ederimHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
canım benimkiyle karşılaştırayım dedim ama benimki full ingilizce hiçbişey anlamadımPAPP-A 1.63
fb-hcg 90.9
Riskler
Yaş riski 1:1040
Biyokimyasal Trisomy 21 riski 1:164
Kombine Trisomy 21 riski 1:934
Trisomy 13/18 +NT 1:10000
Kızlar sonucum bu
Geçer inşallah canım sıkma canını az daha sabırHayirli cumalar kizlar C A N O degeri bilmiyorum bende bugun yine lekeli bi sabaha uyandim canim sikildi
Inşallah normaldir canım benim biraz yüksek ama tehlikeli bulmadi bilemiyorumcanım benimkiyle karşılaştırayım dedim ama benimki full ingilizce hiçbişey anlamadım
Geçer inşallah canım sıkma canını az daha sabır
Inşallah normaldir canım benim biraz yüksek ama tehlikeli bulmadi bilemiyorum
Bende 3 gün sonra bırakıyorum hayırlısı artık canım stres yapma :)Progestani azaltalim demisti dr azaltinca basladi lekelenme cok korkuyorum bisey olur diye ya o artik kocaman bebek
doktoruna güven canım canını sıkma bişey olsa söylerdi Allah korusun :)Geçer inşallah canım sıkma canını az daha sabır
Inşallah normaldir canım benim biraz yüksek ama tehlikeli bulmadi bilemiyorum
Amin canım sağlık olsun serbestim sıkıntı yapmaya gerek yok bebeğim kendini iyi hissetsindoktoruna güven canım canını sıkma bişey olsa söylerdi Allah korusun :)
Sıkma tatli canini eabbim hayirlisini nasip etsun inşallahAmin canım sağlık olsun serbestim sıkıntı yapmaya gerek yok bebeğim kendini iyi hissetsin
Amin canım inşallahSıkma tatli canini eabbim hayirlisini nasip etsun inşallah
Canım hiç takma bu testi benimde yüksek çıktı neden 25 ine çağırdı peki ?PAPP-A 1.63 0.51
fb-hcg 90.9 2.36 biraz yüksek çıkmış dedi ayın 25inde kontrole cağırdı
Evet canim demir hapi ve elevit iciyorsan o yapar koyulasmayi.Idrar da sıkıştiriyor kasik ağrisi yapıyor.Kızlar afedersiniz wc çıkınca kasıklarda ağrı oluyormu küçük abdeste birde benim rengi çok koyu oluyor sizdede oluyormu
Kontrole gidiyorum senin ikiz gebelik mi benim ikiz.. ? Biri 13+1 diğeri 6+4 de kaldı hâlâ da duruyor kalp atışı yokCanım hiç takma bu testi benimde yüksek çıktı neden 25 ine çağırdı peki ?
Canım yaşın kaçtı senin , ayrıca bebeğin ense kalınlığı (NT) kaç mm ölçüldü ?PAPP-A 1.63
fb-hcg 90.9
Riskler
Yaş riski 1:1040
Biyokimyasal Trisomy 21 riski 1:164
Kombine Trisomy 21 riski 1:934
Trisomy 13/18 +NT 1:10000
Kızlar sonucum bu
PAPP-A 1.63 0.51Canım yaşın kaçtı senin , ayrıca bebeğin ense kalınlığı (NT) kaç mm ölçüldü ?
PAPP-A ve fb-HCG nin MOM değerleri kaç ?