• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın :KK49: artık bulantılarim bitsin istiyorum o_O ne kadar zamanım kaldı bilen varmı Bu arada ikiz benim :KK19: yemek yiyemiyorum :kk77: yinede çok mutluyum :KK36:
Canim az sabir seni cok iyi anliyorum. Bitmese benimki bitmezdi 14. Haftanin sonunda azaldi. Sonra 2 3 gune bir olmaya basladi. 15. Haftayi kusmadan ama agzimda desisik bi tadla yanmayla gecirdim. 16. Haftamdayim cok sukur elhamdulillah iyiyim. Refluden dolayi sıkinti yasiyorum. Yaniyor aciyor filan ama ona da sut iyi geliyor.Midem bulanirken yine aciktim ne yiycem simdi diye aglardim. Canim hic bisey istemezdi. Herseyi de cikarirdim. Cok sukur elhamdulillah hamile oldugumu bir haftadir anliyorum. Ama gececegi hafta hepten tavan yapmisti midem heralde hic gecmeyecek demistim

Canim az sabir seni cok iyi anliyorum. Bitmese benimki bitmezdi 14. Haftanin sonunda azaldi. Sonra 2 3 gune bir olmaya basladi. 15. Haftayi kusmadan ama agzimda desisik bi tadla yanmayla gecirdim. 16. Haftamdayim cok sukur elhamdulillah iyiyim. Refluden dolayi sıkinti yasiyorum. Yaniyor aciyor filan ama ona da sut iyi geliyor.Midem bulanirken yine aciktim ne yiycem simdi diye aglardim. Canim hic bisey istemezdi. Herseyi de cikarirdim. Cok sukur elhamdulillah hamile oldugumu bir haftadir anliyorum. Ama gececegi hafta hepten tavan yapmisti midem heralde hic gecmeyecek demistim
Daha vakit var diyosun o_O sağlıklı olsunlarda dayanirim napalım :KK12: benimde aynı anlattığın gibi canım hep migdem ağzımda hiçbirşey yiyemiyorum yedigim herşey çıkıyor :63: bogazimda hep bir yumru neyse az kaldı biraz daha sabır o zaman herşeye değecek :KK36:

Daha vakit var diyosun o_O sağlıklı olsunlarda dayanirim napalım :KK12: benimde aynı anlattığın gibi canım hep migdem ağzımda hiçbirşey yiyemiyorum yedigim herşey çıkıyor :63: bogazimda hep bir yumru neyse az kaldı biraz daha sabır o zaman herşeye değecek :KK36:
Aynen. Az sabir ha gayret :)
Bu arada bulantiya ayva iyi geliyor. Kotu oldugumda bir iki lokma yiyiyordum ben

merhaba arkadaşlar,
bende 5 haftalık hamileyim tüp bebekle, ekim-kasım 2014 tüp bebek yaptıracak topiğinden gelen arkadaşlar bilir :)
keseyi görmeye yarın gideceğim doktora, şuanda folik asit coraspin ve progynex iğne kullanıyorum sadece, estrofeme gerek yok artık dediler bıraktım onu, hee birde crinone jel var kullandığım. kafama takılan birşey var, bazı arkadaşlar kan pıhtılaşmasını önleyici iğneler kullanıyorlar, bana vermedi doktorum, coraspin bunun için yeterli olur mu bilmiyorum yada tam kan sayımı testinde problem görünce mi iğne veriyolar bilmiyorum, yarın kontrolde soracağım. çünkü ilerleyen zamanlarda allah korusun kan pıhtılaşmasından bebeği ölenleri okuyorum, çoğunun haberi olmuyor kan pıhtılaşmasından, en azından bende önlemimi almak istiyorum. sizinde bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum açıkcası.

Kızlar merhaba, tetanoz aşısı konusunda doktorlarınız ne söyledi olmalı miyiz olmamalı miyiz. Sonuçta tup bebekle hamile kaldık ve bu bizim icin cok Degerli . Tetanoz aşısı kasilma yapıyor vurulma diyenlerde var. Kesin vurun ne olur ne olmaz diyen de cok
Tetanoz aşısını 16. haftadan sonra tek doz halinde yaptırabilrsin dedi dr.
İlla yapılması şart değil,artık tetanoz vakası görülmüyor ama tedbiren bir doz yaptırıyorum dedi.
Yaptırmasak nolur dedim,olur istemiyosan yaptırma dedi.
Kasılmalara sebep olduğunu bilmiyordum endişelendim bak şimdi.
Haftaya yaptıracağım tek doz.
Sen konuşmadın mı dr.unla.?

merhaba arkadaşlar,
bende 5 haftalık hamileyim tüp bebekle, ekim-kasım 2014 tüp bebek yaptıracak topiğinden gelen arkadaşlar bilir :)
keseyi görmeye yarın gideceğim doktora, şuanda folik asit coraspin ve progynex iğne kullanıyorum sadece, estrofeme gerek yok artık dediler bıraktım onu, hee birde crinone jel var kullandığım. kafama takılan birşey var, bazı arkadaşlar kan pıhtılaşmasını önleyici iğneler kullanıyorlar, bana vermedi doktorum, coraspin bunun için yeterli olur mu bilmiyorum yada tam kan sayımı testinde problem görünce mi iğne veriyolar bilmiyorum, yarın kontrolde soracağım. çünkü ilerleyen zamanlarda allah korusun kan pıhtılaşmasından bebeği ölenleri okuyorum, çoğunun haberi olmuyor kan pıhtılaşmasından, en azından bende önlemimi almak istiyorum. sizinde bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum açıkcası.
canım öncelikli sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş. benimkide tüp bebek yöntemiyle oldu. coraspirin tabii işe yarıyor ki ben hala kullanıyorum ama iğnede kullanıyorum çünkü yapılan testlerde aşırı kan pıhtılaşmam olduğundan iğnede kullandırılıyor. bunu vicut yapıyo. her bünye bir değil sana gerek görülmediyse testlerine bakarak vermemişlerdir. yani herkesin durumu aynı değildir. ama için rahat olsun diye doktorunlada konuşabilirsin gerekli olsaydı sanada verilirdi. ne şanslısınki gerek kalmamış. zor bir iğne ben doğumdan sonra bile kullanıcam... hepimiz için hayırlısı.

merhaba arkadaşlar,
Hayirli olsun cnm hos geldin. Bende crinone jel, folic trio, climara forte bant ve coraspirin kullaniyorum cnm bunlari kan tahlillerine gore veriyor demekki gerek duymamis doktorun. Kafana takma :)

merhaba arkadaşlar,
bende 5 haftalık hamileyim tüp bebekle, ekim-kasım 2014 tüp bebek yaptıracak topiğinden gelen arkadaşla
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Back