- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
kızlar ben giremez oldum nete eşim laptopu götürüyo hep iş yerine. telden de karma karışık oluyo. ama yokken yazılan bütün mesajları okudum. umarım hersey yolunda olan annişlerin böyle devam eder. problemleri olan annişleri de Rabbim hayırlısıyla biraönce rahatlatır inşallah.. bize gelince güzel Allahımın verdiğine şükür. şimdilik iyiz. 3. ay bitti bulantılarım başladı hafiften bi kaç kez çıkardım ama sadece. midem hep kalkık iki tane şurup verdi dr biri yanmaya biri bulantıya bi kaç güne bir birer yudum içiyorum. bu arada birde kadın doğumcunun yönlendirmesiyle bi ağrı kesici iğne yapıldı bana. çook şiddetli baş ağrım vardı. sinüzitten dolayı. uyuyamadım iki gece öyle olunca yaptırdım mecburen. Allahım esirgesin kuzucuğumu.. ha bu arada bu gün sırf cinsiyetini öğrenmek için bi dr a gittim.. veee yüzde yüz eminim erkek dedi.. OĞLUŞUMMMMMM geliyo güzel teyzeleri kızda olsa mutluluğum aynı olurdu sadece belirsizlik bitti Allah herkese yaşatsın bumutluluğu inşallah.. ağzım kulaklarımda gezdim bugün gün boyu