- 2 Mayıs 2011
- 653
- 519
- 158
:))siteteskopla dinlesek daga net duyulur ozaman denemek lazım:)Günaydın ya karnınızı dinletinn yaaa :) ciddi ses varmış hahayttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))siteteskopla dinlesek daga net duyulur ozaman denemek lazım:)Günaydın ya karnınızı dinletinn yaaa :) ciddi ses varmış hahayttt
çıplak kulakla duyulabilyosa steteskop ile çok rahat duyulur aklıma gelmemişti akşam hemen deniycemGünaydın ya karnınızı dinletinn yaaa :) ciddi ses varmış hahayttt
Günaydın canım , kuzucuk yatıyor maşallah
Dün bende 2 li test için kan verdim. Tırsa tırsa ultrasona girdim şükür kalbi atıyordu miniciğimin , ense kalınlığını biraz zor ölçtü bebek uygun pozisyona gelmedi bir türlü , sonra bir daha ölçmek için uğraştı ama ölçemedi , 1.7mm dedi sonunda. Bakalım artık sonucu bekleyeceğim.
Yeni bir kan testinden bahsetti amniosentezin yerine geçiyormuş , kan yurtdışına gönderiliyormuş , 1500 liraymış. Bilgisi olan yada yaptıran varmı acaba
Sağol canım benim :) o konu hakkında bilgim yokGünaydın canım , kuzucuk yatıyor maşallah
Dün bende 2 li test için kan verdim. Tırsa tırsa ultrasona girdim şükür kalbi atıyordu miniciğimin , ense kalınlığını biraz zor ölçtü bebek uygun pozisyona gelmedi bir türlü , sonra bir daha ölçmek için uğraştı ama ölçemedi , 1.7mm dedi sonunda. Bakalım artık sonucu bekleyeceğim.
Yeni bir kan testinden bahsetti amniosentezin yerine geçiyormuş , kan yurtdışına gönderiliyormuş , 1500 liraymış. Bilgisi olan yada yaptıran varmı acaba
Sağol canım :) doktor tam boyunu olcuyordu bi gerindi sanki lafta anlıyor kerataGunaydinnnnn.ayyy minnak kuzuya nasil yatmis oyle.ohh keyifler yerinde demek ki masallah.
Sağol canım amin rabbim hepimizin bebeklerini korusunminnoşşşş :):):):) maaşallah sana allah nazarlardan saklasın. Günaydın :):):):)
Canım araştır işte yeni bir konuymuş , içindeki araştırmacının zincirlerini kırSağol canım benim :) o konu hakkında bilgim yok
Sağol canım :) doktor tam boyunu olcuyordu bi gerindi sanki lafta anlıyor kerata
Sağol canım amin rabbim hepimizin bebeklerini korusun
Fiyatı çok uçuk geldi ben yarin gidiyorum kan sonucum çıkıyor inşallah güzel çıkarCanım araştır işte yeni bir konuymuş , içindeki araştırmacının zincirlerini kır
Eki Görüntüle 1324013 Günaydın teyzeleriii
İnşallah güzel çıkar kan sonucunFiyatı çok uçuk geldi ben yarin gidiyorum kan sonucum çıkıyor inşallah güzel çıkar
İnşallah herşey gönlüne göre olur canımMerhabalar.
Banada doktorum verdi visibilite diye bir test kan Amerikaya gönderiliyormuş fiyat 1.800 tl,ikili ve üçlü teste göre daha gelişmiş ve moderni dediler.Testin moderni mi olur dedim,sonrasında fiyat yüksek ve ticari gördük,muadili varsa ne gerek o masrafa diye istemedik.Sonra gittik ikili testi yaptık pazartesi sonuç alacağız kısmetse. Bizim yavru kıpır kıpır olunca zor ölçtüler 0.80mm dediler iyi dediler ama araştırdım herkesin değeri 1 ve üzeri olunca tedirgin oldum Gerçi tek başına bir anlam yükleyemeyiz diye okudum bazı sayfalarda sabırla bekliyorum.Hayırlısı olsun bakalım
canım benim de 1,2 mm çıkmıştı burada okudukça çok düsük değil mi dedim kendi kendime ama doktor iyi dediği için sorgulamıyorum artık, Allah korusun aksi bu durum olsaydı doktorun mutlaka söylerdi, kafanı buna takma :)Merhabalar.
Banada doktorum verdi visibilite diye bir test kan Amerikaya gönderiliyormuş fiyat 1.800 tl,ikili ve üçlü teste göre daha gelişmiş ve moderni dediler.Testin moderni mi olur dedim,sonrasında fiyat yüksek ve ticari gördük,muadili varsa ne gerek o masrafa diye istemedik.Sonra gittik ikili testi yaptık pazartesi sonuç alacağız kısmetse. Bizim yavru kıpır kıpır olunca zor ölçtüler 0.80mm dediler iyi dediler ama araştırdım herkesin değeri 1 ve üzeri olunca tedirgin oldum Gerçi tek başına bir anlam yükleyemeyiz diye okudum bazı sayfalarda sabırla bekliyorum.Hayırlısı olsun bakalım
Merhabalar.
canım benim de 1,2 mm çıkmıştı burada okudukça çok düsük değil mi dedim kendi kendime ama doktor iyi dediği için sorgulamıyorum artık, Allah korusun aksi bu durum olsaydı doktorun mutlaka söylerdi, kafanı buna takma :)
Sağol canım sizede maşallah kayısı ye ve su iç inşallah şifa olur :)Yerim onu ben nasilda gerilmis yatiyo keseyi sekilden sekile sokuyolar masallah subhanAllah ona bende yeni geldim cok yoruldum zip zip yerinde durmuyodu bebegim :) ikili test icin doluymus hastane ozelde yaptircaz olsun minnakimi gordum :) bide benim agrim var tuvalete gidemiyorum kac gundur napcam bole bilmiyorum halbuki su da iciyorum onerisi olan varmi tuvalet icin
Inşallah canım sen araştır bakalım bizden geçtiİnşallah güzel çıkar kan sonucun
Evet test pahalı , alınan kanı amerikaya gönderiyorlarmış iki haftada sonuç geliyormuş. 13 - 18 - 21. kromozomları tarıyormuş bu test . X ve Y kromozomlarınıda tarıyormuş ama yasak olduğu için bebeğin cinsiyetini söyleyemiyorlarmış. Testin adı Harmony Prenatal Test (HPT). %99 kesin sonuç veriyormuş , %0.1 yalancı pozitifliği varmış. %100 kesin sonuç verdiğinde 2 li 3 lü tarama testlerinin ve amniyonsentez ya da koryon villüs biyopsisinin yerine rutin olarak kullanılacakmış. Bilgiler bu kadar şimdilik
Canım hamilelerde gaz oluyor , ama OHSS denen bir durumda var ben bu yüzden hastanede üç hafta yattım. Böyle diyorum diye moralini bozma sakın ama karnının şiştiğini tüp doktoruna haber verirsen iyi olur.Kizlaar merhabalar 2-3 gundur aksama dogru karnim sisiyor biraz rahatsiz oluyorum birazda sertlesiyor anlayamadim
Tesekkur ederim cnm her pazartesi kontrole gidiyoruz aslinda haftaya pzrteside gitcez bide ohss ne demek cnm :) sut iciyorum oda gaz yapabilirmi?.Canım hamilelerde gaz oluyor , ama OHSS denen bir durumda var ben bu yüzden hastanede üç hafta yattım. Böyle diyorum diye moralini bozma sakın ama karnının şiştiğini tüp doktoruna haber verirsen iyi olur.
Bende ayniydim neredeyse 1 ay tuvalete cikamadim.ama simdi canim cektigi icin yediğim yeşil zeytinden şifa buldum gunde 10 tane kadar kahvaltida yiyorum ama aldiktan sonra 1 gun suda bekletiyorum tuzu gidiyor ekşisi kaliyor her gun yiyorum tavsiye ediyorum canimSağol canım sizede maşallah kayısı ye ve su iç inşallah şifa olur :)